2021 Aralık Anneleri

Ben normal bekliyorum pek gelmeye niyetli görünmüyor hala yukarıda 3-4 gündür adet sancısı gibi sancılar başladı ama bakalım

Acaba o sancilardan ne kadar sonra gelir ara ara bende de oluyor adet sancisi gibi kivrandiriyor ve geciyor
Benim de arada girip gidiyor adet ağrısı artı belden. Günlerimiz aynı bakalım kim doğuracak kızlar

Kizceler doktor gogus ucu kremone baslayabilirsin dedi gunde kac kez diye sormayi unutmusum siz nasil kullaniyorsunuz sadece gogus ucuna mi komple kahverengi halkaya mi surcez ya

Kizceler doktor gogus ucu kremone baslayabilirsin dedi gunde kac kez diye sormayi unutmusum siz nasil kullaniyorsunuz sadece gogus ucuna mi komple kahverengi halkaya mi surcez ya
Ben duştan sonra sürüyorum aklıma geldikçe, kahve kısma sürüyorum canım. Ama her gün sürmeye başlasam iyi olacak

Ben komple kahverengi yere sürüyorum. Hergün. Lansinohun balmımı kullanıyorum. Üstüne de günlük 2 saat gümüş kapak kapatıyorum krem sütyene bulaşmasın uzun süre kalsın diye. Yumuşacık oldu uçları

Ben akşam yatmadan elime tabaka gibi sürüyoruö sonra göğsümün kahve yerine dıkundurıyorum
Sürme gibi yapmıyorum

Benim de arada girip gidiyor adet ağrısı artı belden. Günlerimiz aynı bakalım kim doğuracak kızlar
Bizde boyle kandiralim kendimizi sona kalanlar yarismasi herkes doguracak biz kalcaz yazamazlarda o zaman butun aralik anneleri kasım annesi oldu ya 3 5 temsilci kaldık aralığa zavallı biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…