- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ben normal bekliyorum pek gelmeye niyetli görünmüyor hala yukarıda3-4 gündür adet sancısı gibi sancılar başladı ama bakalım
Benim de arada girip gidiyor adet ağrısı artı belden. Günlerimiz aynı bakalım kim doğuracak kızlarAcaba o sancilardan ne kadar sonra gelir ara ara bende de oluyor adet sancisi gibi kivrandiriyor ve geciyor
Amin canım senin de ilk mi?Korkma canım adı üstünde normal doğum Allah yardım eder bizi ona göre yaratmış vücudumuzu . Gücümüzün farkında olalım Allah'ın izniyle olur
Ay birsey kalmamis iyi dusunwlim insallah bwbisin bekleywcek o zamana kadarKendi doktorum bi şey demiyor
Ona da canım sıkkın
Dünyanın parasını veriyorum arayan soran yok
Bi haftam kaldı karantinamın
Çok teşekkür ederim
Ben duştan sonra sürüyorum aklıma geldikçe, kahve kısma sürüyorum canım. Ama her gün sürmeye başlasam iyi olacakKizceler doktor gogus ucu kremone baslayabilirsin dedi gunde kac kez diye sormayi unutmusum siz nasil kullaniyorsunuz sadece gogus ucuna mi komple kahverengi halkaya mi surcez ya
Ben komple kahverengi yere sürüyorum. Hergün. Lansinohun balmımı kullanıyorum. Üstüne de günlük 2 saat gümüş kapak kapatıyorum krem sütyene bulaşmasın uzun süre kalsın diye. Yumuşacık oldu uçlarıKizceler doktor gogus ucu kremone baslayabilirsin dedi gunde kac kez diye sormayi unutmusum siz nasil kullaniyorsunuz sadece gogus ucuna mi komple kahverengi halkaya mi surcez ya
Ben akşam yatmadan elime tabaka gibi sürüyoruö sonra göğsümün kahve yerine dıkundurıyorumKizceler doktor gogus ucu kremone baslayabilirsin dedi gunde kac kez diye sormayi unutmusum siz nasil kullaniyorsunuz sadece gogus ucuna mi komple kahverengi halkaya mi surcez ya
Valla benim ayın 6sına kadar doğurmamam lazım doktorum burada yokBenim de arada girip gidiyor adet ağrısı artı belden. Günlerimiz aynı bakalım kim doğuracak kızlar
8ine kadar da benimValla benim ayın 6sına kadar doğurmamam lazım doktorum burada yokgidecek zamanı buldu
Karantina 8inde mi bitiyor bence bekleriz o tarihleri8ine kadar da benim
Karantinam 7sinde bitiyorKarantina 8inde mi bitiyor bence bekleriz o tarihleri
Aynen canim basla bence de doktor soylemese ben de dogumu tetikler die surmuyordum bugun basladimBen duştan sonra sürüyorum aklıma geldikçe, kahve kısma sürüyorum canım. Ama her gün sürmeye başlasam iyi olacak
Umarım sağlıklı rahat bir doğum olur. Ne kaldı şurada 8ineKarantinam 7sinde bitiyor
8inde özgürüm
Insallah gec kalmamisimdir ben de bugun basladim bakalimBen komple kahverengi yere sürüyorum. Hergün. Lansinohun balmımı kullanıyorum. Üstüne de günlük 2 saat gümüş kapak kapatıyorum krem sütyene bulaşmasın uzun süre kalsın diye. Yumuşacık oldu uçları
Son 7Umarım sağlıklı rahat bir doğum olur. Ne kaldı şurada 8ine
Ay ben suruyorum doktor dedikten sonra bir rahatlik geldiBen akşam yatmadan elime tabaka gibi sürüyoruö sonra göğsümün kahve yerine dıkundurıyorum
Sürme gibi yapmıyorum
Beniö doğurasım yok ondan sürmüyorumAy ben suruyorum doktor dedikten sonra bir rahatlik geldi
Benim de 6sında annem geliyor, onu bekliyoruz bu hafta bebeleri içerde tutmamız lazımValla benim ayın 6sına kadar doğurmamam lazım doktorum burada yokgidecek zamanı buldu
Bizde boyle kandiralim kendimizi sona kalanlar yarismasiBenim de arada girip gidiyor adet ağrısı artı belden. Günlerimiz aynı bakalım kim doğuracak kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?