Çatı muayenesinde açılma yumuşama vs var mı bişey dedi mi doktorunBenim de 6sında annem geliyor, onu bekliyoruz bu hafta bebeleri içerde tutmamız lazım
ben 32. Haftadan sonra sürmeye başladım gelen giden yokBeniö doğurasım yok ondan sürmüyorum
Erkem doğumu tetikler demişlerdi
Her şey büyük para ödülü içinBizde boyle kandiralim kendimizi sona kalanlar yarismasiherkes doguracak biz kalcaz yazamazlarda o zaman butun aralik anneleri kasım annesi oldu ya 3 5 temsilci kaldık aralığa zavallı biz
1 aya toparlar bence kendini ya
Yok beybi ne açılma ne yumuşama var, bebek de kanalda değil. Haftaya Çarşamba kontrole gidince bakar hala yoksa sezaryen yapar belkiÇatı muayenesinde açılma yumuşama vs var mı bişey dedi mi doktorun
7/24 covit testi yapılıyor diye biliyorum amaKizlar devlet hastanesinde 6 dan sonra da covit testi yapiliyor mu?
Esim gec gelecekmiş ve araba süresim yok hiç hava da yağmurlu.
Seninle gunumuz ayni evet ben de o nedenle kullanmiyordum sen durumuna gore haraket et canim senin suan farkli bir durumun soz konusuBeniö doğurasım yok ondan sürmüyorum
Erkem doğumu tetikler demişlerdi
Evet cnm ameliyata gitmeyi bekliyorumB BitterCikilata odada mısın beybi nasıl durumlar?
Heycan var mi saat kacta gireceksinEvet cnm ameliyata gitmeyi bekliyorum
Olmaz mı 12 gibi alcaklar inşallahHeycan var mi saat kacta gireceksin
Büyük ihtimalle bekler Çarşambayı o zaman konuş bebişinle beklesinYok beybi ne açılma ne yumuşama var, bebek de kanalda değil. Haftaya Çarşamba kontrole gidince bakar hala yoksa sezaryen yapar belki
Ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bitter. Bizi unutmaOlmaz mı 12 gibi alcaklar inşallah
Doktorların çoğunluğu 40 haftadan sonra bekletmiyor risk almamak için. İçin rahat edecekse görüş başka bir doktorla. Hem kim bilir perşembeden önce kendi gelmek ister belki bebişinKizlar psikolojim bozuldu bana akil verin bugun 40. Hafta doldu dr persembeye kadar bekleriz pers son dedi. Nolcak o gun dedim bakariz diyor birsey demedi. Normal dogum istiyorum ve kendiliginden olsun zamani varsa beklesin istiyorum. Suyu kilosu herseyi normal dr da gayet iyi diyor ama neden pers son dedi anlamadim sabahtan beri agliyorum yersiz mudahele edilecek diye. Baska dr a gitsem bisey degisir mi sizce
Canım bence normal olsun diye kendini strese sokma. Perşembe günü doktorun bebeğin pozisyonuna göre suni sancıyla başlatır doğumu. Pozisyon el vermiyorsa sezeryana alır. Bildiğimden değil, belki doktorun öyle düşünüyordur. Ve 40 hafta dolduysa yersiz müdahale olarak düşünme, beklemişsin bekleyeceğin kadar. Büyük kızımda bende istiyordum normal doğsun. Her şey normal doğum için müsaitti. Çatım, bebeğin pozisyonu normal doğuma uygundu. Suyum geldi sancım yoktu, 10 saat suni sancı verdiler çok az açılma oldu sonra durdu açılma. Mecburen sezeryana aldılar. Olmayınca olmuyor, nasip işte, stres yapma o kadar. Hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına.Kizlar psikolojim bozuldu bana akil verin bugun 40. Hafta doldu dr persembeye kadar bekleriz pers son dedi. Nolcak o gun dedim bakariz diyor birsey demedi. Normal dogum istiyorum ve kendiliginden olsun zamani varsa beklesin istiyorum. Suyu kilosu herseyi normal dr da gayet iyi diyor ama neden pers son dedi anlamadim sabahtan beri agliyorum yersiz mudahele edilecek diye. Baska dr a gitsem bisey degisir mi sizce
Yapılıyor olmalı çünkü gündüz çok kalabalık olduğu için gece gitmeyi tercih ediyor insanlar ama hepsi aynı mıdır bilmemKizlar devlet hastanesinde 6 dan sonra da covit testi yapiliyor mu?
Esim gec gelecekmiş ve araba süresim yok hiç hava da yağmurlu.
Ama galiba gun dolduktan sonra kakasini yapma vs bi cok ihtimal var doktorunuz o yuzden beklemeyi yersiz goruyor olabilir hic aglamayin ya icinizi rahat tutun emin olun sizin ve bebisinizin iyiligi icin soyledigi bisey vardirKizlar psikolojim bozuldu bana akil verin bugun 40. Hafta doldu dr persembeye kadar bekleriz pers son dedi. Nolcak o gun dedim bakariz diyor birsey demedi. Normal dogum istiyorum ve kendiliginden olsun zamani varsa beklesin istiyorum. Suyu kilosu herseyi normal dr da gayet iyi diyor ama neden pers son dedi anlamadim sabahtan beri agliyorum yersiz mudahele edilecek diye. Baska dr a gitsem bisey degisir mi sizce
Konuştum neneni bekle dedim de şimdi de ben dayanamaz oldum herkes doğuruyoBüyük ihtimalle bekler Çarşambayı o zaman konuş bebişinle beklesin
Oyyyyy cok sukurrrrrBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?