2021 Aralık Anneleri

Bizde boyle kandiralim kendimizi sona kalanlar yarismasi herkes doguracak biz kalcaz yazamazlarda o zaman butun aralik anneleri kasım annesi oldu ya 3 5 temsilci kaldık aralığa zavallı biz
Her şey büyük para ödülü için giggles
İnşallah Merve eylülü görünce ödülümüzü unutmaz

Kizlar devlet hastanesinde 6 dan sonra da covit testi yapiliyor mu?
Esim gec gelecekmiş ve araba süresim yok hiç hava da yağmurlu.

Kizlar psikolojim bozuldu bana akil verin bugun 40. Hafta doldu dr persembeye kadar bekleriz pers son dedi. Nolcak o gun dedim bakariz diyor birsey demedi. Normal dogum istiyorum ve kendiliginden olsun zamani varsa beklesin istiyorum. Suyu kilosu herseyi normal dr da gayet iyi diyor ama neden pers son dedi anlamadim sabahtan beri agliyorum yersiz mudahele edilecek diye. Baska dr a gitsem bisey degisir mi sizce

7/24 covit testi yapılıyor diye biliyorum ama Ben hiç yaptırmadım ama komşudan biliyorum. O daha tenha olur diye gece gitmişti covit testine.

Doktorların çoğunluğu 40 haftadan sonra bekletmiyor risk almamak için. İçin rahat edecekse görüş başka bir doktorla. Hem kim bilir perşembeden önce kendi gelmek ister belki bebişin

Canım bence normal olsun diye kendini strese sokma. Perşembe günü doktorun bebeğin pozisyonuna göre suni sancıyla başlatır doğumu. Pozisyon el vermiyorsa sezeryana alır. Bildiğimden değil, belki doktorun öyle düşünüyordur. Ve 40 hafta dolduysa yersiz müdahale olarak düşünme, beklemişsin bekleyeceğin kadar. Büyük kızımda bende istiyordum normal doğsun. Her şey normal doğum için müsaitti. Çatım, bebeğin pozisyonu normal doğuma uygundu. Suyum geldi sancım yoktu, 10 saat suni sancı verdiler çok az açılma oldu sonra durdu açılma. Mecburen sezeryana aldılar. Olmayınca olmuyor, nasip işte, stres yapma o kadar. Hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına.

Yapılıyor olmalı çünkü gündüz çok kalabalık olduğu için gece gitmeyi tercih ediyor insanlar ama hepsi aynı mıdır bilmem

Ama galiba gun dolduktan sonra kakasini yapma vs bi cok ihtimal var doktorunuz o yuzden beklemeyi yersiz goruyor olabilir hic aglamayin ya icinizi rahat tutun emin olun sizin ve bebisinizin iyiligi icin soyledigi bisey vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…