Ay hemen kavuşursunuz inşallah gözün aydın.Ben iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Oyyy inşallah hemencecik gelir yanınaBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Bu bence hepimizde var bi diyorum ki ya beklesin doktoru sonra da diyorum amaaaan gelsin sabrım tükendi elbet bi doktor gelirKonuştum neneni bekle dedim de şimdi de ben dayanamaz oldum herkes doğuruyo
Oyy hadi gözün aydın Allah sağlıkla kavuştursunBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Annesinin karnında kalmayı çok sevmiş demek kiBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Benim canimi sikan sey bir aciklama yapmamasi. Pers ne olacak dedim bakariz diyor şöyle olursa şunu yapariz dese belki bu kadar kurmayacagim. Yarin tekrar kontrole cagirdi acikca anlatmasini istiycem belki o zaman rahatlarim. Tesekkur ederimAma galiba gun dolduktan sonra kakasini yapma vs bi cok ihtimal var doktorunuz o yuzden beklemeyi yersiz goruyor olabilir hic aglamayin ya icinizi rahat tutun emin olun sizin ve bebisinizin iyiligi icin soyledigi bisey vardir
Kendi gelsin diye yuruyuse ciktim simdi ☺ bakalim hala 2 gun var onumdeDoktorların çoğunluğu 40 haftadan sonra bekletmiyor risk almamak için. İçin rahat edecekse görüş başka bir doktorla. Hem kim bilir perşembeden önce kendi gelmek ister belki bebişin
Maşallah allah ömür boyu ayırmasın sizi sağlık sıhhat versinBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Doğum başlatan şeyler var netten bakıp yapabilirsiniz. YouTube videolar filan var.Kendi gelsin diye yuruyuse ciktim simdi ☺ bakalim hala 2 gun var onumde
Aynen valla ne beklicek gücümüz kaldı, gelse heyecandan korkuyoruzBu bence hepimizde var bi diyorum ki ya beklesin doktoru sonra da diyorum amaaaan gelsin sabrım tükendi elbet bi doktor gelir
Aynı bendede aynısı oluyor kaşığıma sanki bıçak saplanıyor minik minik sonra geçiyorAcaba o sancilardan ne kadar sonra gelir ara ara bende de oluyor adet sancisi gibi kivrandiriyor ve geciyor
Gözün aydın MerveeBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Ya tüylerim diken dikeeeen olduuuuBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Her saat yapılıyor canım kesin bilgiKizlar devlet hastanesinde 6 dan sonra da covit testi yapiliyor mu?
Esim gec gelecekmiş ve araba süresim yok hiç hava da yağmurlu.
Hadi gözün aydın canım benimBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Çok geçmiş olsun mervem inşallah annesinin mis kollarına gelecek içini ferah tut sen nelerden geçtin . Neden solunum sıkıntısı varmış birşey söylediler mi ?Bebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Geçmiş olsun canim biran önce yanına gelir Insallah. Kalbini ferah tutBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Olsun kuzum sen moralini yüksek tut sütünü sağıp verirsin güzelce. inşallah hemencecik kavuşursunuzBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
allah analı babalı büyütsünBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?