Geçmiş olsun canım üzülme ağlama sakın bebeğin iyi sağlıklı, 2 3 güne yanına gelecek sağlıkla dünyaya geldi sukurBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Bazen olabiliyor bu tür sıkıntılar canım. Insallah geçecek gidecek. Kilosu dedikleri gibi mi doğdu? Kilolu bebeklerde de olabiliyor bu tür şeyler.Bebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Kızın naz yapıyor merve öyle düşünBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Tesekkur ederim evet gelisimini artik tamamladi o açıdan içim rahat insallah saglikla gelsinlerCanım bence normal olsun diye kendini strese sokma. Perşembe günü doktorun bebeğin pozisyonuna göre suni sancıyla başlatır doğumu. Pozisyon el vermiyorsa sezeryana alır. Bildiğimden değil, belki doktorun öyle düşünüyordur. Ve 40 hafta dolduysa yersiz müdahale olarak düşünme, beklemişsin bekleyeceğin kadar. Büyük kızımda bende istiyordum normal doğsun. Her şey normal doğum için müsaitti. Çatım, bebeğin pozisyonu normal doğuma uygundu. Suyum geldi sancım yoktu, 10 saat suni sancı verdiler çok az açılma oldu sonra durdu açılma. Mecburen sezeryana aldılar. Olmayınca olmuyor, nasip işte, stres yapma o kadar. Hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına.
Evet bakiyorum onlara daDoğum başlatan şeyler var netten bakıp yapabilirsiniz. YouTube videolar filan var.
Çok sevindim Allah im tez kavuştursun inşallah bı daha hiç ayrilmayinBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Çok geçmiş olsun hemencecik çıkar inşBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış
Gözün aydin canim en kisa surede kavusun insallah ❤Ben iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Aynen öyle, benim kız da öyleydi hehehehe....oğlan direk selamün aleyküm diyerek gelmiştiKızın naz yapıyor merve öyle düşün
En kısa zamanda kucağına da alacaksın hiç endişelenme
Gozun aydın canım cok şükürÇok şükür doğdukalıntılayamadım yeni çıktık odamıza
Ağlıyor nazlı kızım parmak eme eme geldik odamıza
Daha sonra yine yazarım inşallah
Çok şükür maşallah rabbim nazarlardan korusun uzun ömürler versinÇok şükür doğdukalıntılayamadım yeni çıktık odamıza
Aayyy gozun aydin tatlimÇok şükür doğdukalıntılayamadım yeni çıktık odamıza
Çok normal genelde sezaryenden sonra olabiliyormuş bu tip durumlar 2 3 güncük daha sabredersin annesi sağlıkla kavuşun inşallahBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Maşallah gözün aydınnÇok şükür doğdukalıntılayamadım yeni çıktık odamıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?