2021 Aralık Anneleri

3430 dediler galiba kiloya boy bilmiyorum. Biraz su yutmuş herhalde başka da bi şey demediler sorunuyla ilgili.
İnsan çok üzülüyor ayrı kalınca ama kavuşma sevinci bambaşka çok az bir zaman kalacak annesi sonrasında kavuşacaksınız inşallah. Yeter ki sağlığı yerinde olsun, halledilemeyecek derdi olmasın minik kuzunun.

Gözünüz aydın kızlar. Allahım saglık sıhhat versin evlatlarınıza. Alıntı yapamadım ama Merve ve bitter:)

3430 dediler galiba kiloya boy bilmiyorum. Biraz su yutmuş herhalde başka da bi şey demediler sorunuyla ilgili.
Canım daha geçen ay bir arkadaşın bebeği aynı şekilde oldu, su yutmuş doğarken, önlem amaçlı küvözde kaldı hiçbir sorun olmadı çok şükür. İnş hemencecik çıkar da kavuşursunuz.

Bebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Hiç üzülme artık sağsalim doğdu gözünüzün önünde benim de ilk çocuğum 4 gün kuvözde kaldı anlıyorum seni zor ama o gelene kadar kendini toparlarsın ağrıların geçer süperr bi kavuşma, buluşma ve kucak kucağa geçen dolu dolu günler olur

Kızlar 32-35 arası bebeğim günde 2-3 kez hıçkırıyordu. Son 2 haftadır hıçkırmıyor ya da çok nadir. Son günlerde sizin hıçkırık da azaldı mı kesildi mi ya da?

Kızlar 32-35 arası bebeğim günde 2-3 kez hıçkırıyordu. Son 2 haftadır hıçkırmıyor ya da çok nadir. Son günlerde sizin hıçkırık da azaldı mı kesildi mi ya da?
Benim de ciğer geliştiriciden sonra cok hıçkırıyordu son üç gündür neredeyse hiç hıçkırmıyor.
Hıçkırması ciğerlerinin geliştiğini gösterirmiş, demekki artık gelişti diye yorumladım ben de

İnş canım tamamlanmıştır, hıçkırmayınca ciğeri gelişmiyor mu diye biraz kafama taktım

Valla bundan emin ol cunku ben ole asiri titiz bi insan degilim 2 gun temizlik yaptim bugun hala ortalikla ugrasiyorum yerde bitane toz gorsem bi parca bisey gorsem aglicam bagircam o haldeyim suan
Mesela bizde kombi petek bakimi yaptirdik dun.. butum gece oturdum bu kombi nie ötuyor surekli die uyumadim dinledim surekli kendi kendime soylendim
Neyseki 2 gunum kaldi persembe dogurayim insallah bu sendromdan stresten cikarim

Suyum azmış ama doktor ben bununla doğum yaptırmam büyük ihtimalle idare eder ama çık hiç sorun yaşamazsın ben kefilim de diyemem dedi

Ben de çıkacağım ve hatta yola çıkacağım kendi ailemin yanına gideceğim 3-4 saat sürüyor
Doğumu da orada yapacağım
Dua edin sorun olmadan varayım ve yarın doktora gideyim tekrar

Belki sen hareket halindeyken hıçkırıyordur . Baş aşağı döndükten sonra hıçkırıkları net hissetmemeye başladım ben

Benimde cok hickiriyordu son donemde bazen 2 gunde bi hickiriyor bazen gunde 1 defa falan.. sanirim gelisimleri tamamlandi oyuzden azaldi diye dusunuyorum ben.

İnşallah sorunsuz bir şekilde ulaşırsın. Bu hastane seni çok yıprattı daha mutlu ve rahat olacağın bir yerde olmak sana iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…