Sende canım Allah sana ve babasına bağışlasın güzel kızınıHepiniz çok çok sağolun.
Allahım en hızlı şekilde şifa versin inşallahBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsunÇok şükür doğdukalıntılayamadım yeni çıktık odamızaAğlıyor nazlı kızım parmak eme eme geldik odamıza
Daha sonra yine yazarım inşallah
Geçmiş olsun, hayırlı olsunBen iyiyim. Eylül biraz nazlı ağladı dediler gözetimde. Dua edin bana gelsin hemen.
Geçmiş olsun hayırlı olsunÇok şükür doğdukalıntılayamadım yeni çıktık odamıza
Ağlıyor nazlı kızım parmak eme eme geldik odamıza
İnsan çok üzülüyor ayrı kalınca ama kavuşma sevinci bambaşka3430 dediler galiba kiloya boy bilmiyorum. Biraz su yutmuş herhalde başka da bi şey demediler sorunuyla ilgili.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünÇok şükür doğdukalıntılayamadım yeni çıktık odamıza
Ağlıyor nazlı kızım parmak eme eme geldik odamıza
Canım daha geçen ay bir arkadaşın bebeği aynı şekilde oldu, su yutmuş doğarken, önlem amaçlı küvözde kaldı hiçbir sorun olmadı çok şükür. İnş hemencecik çıkar da kavuşursunuz.3430 dediler galiba kiloya boy bilmiyorum. Biraz su yutmuş herhalde başka da bi şey demediler sorunuyla ilgili.
Hiç üzülme artık sağsalim doğdu gözünüzün önünde benim de ilk çocuğum 4 gün kuvözde kaldı anlıyorum seni zor ama o gelene kadar kendini toparlarsın ağrıların geçer süperr bi kavuşma, buluşma ve kucak kucağa geçen dolu dolu günler olurBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Benim de ciğer geliştiriciden sonra cok hıçkırıyordu son üç gündür neredeyse hiç hıçkırmıyor.Kızlar 32-35 arası bebeğim günde 2-3 kez hıçkırıyordu. Son 2 haftadır hıçkırmıyor ya da çok nadir. Son günlerde sizin hıçkırık da azaldı mı kesildi mi ya da?
İnş canım tamamlanmıştır, hıçkırmayınca ciğeri gelişmiyor mu diye biraz kafama taktımBenim de ciğer geliştiriciden sonra cok hıçkırıyordu son üç gündür neredeyse hiç hıçkırmıyor.
Hıçkırması ciğerlerinin geliştiğini gösterirmiş, demekki artık gelişti diye yorumladım ben de
Valla bundan emin ol cunku ben ole asiri titiz bi insan degilimBende aynıyım inan . Hatta bugün sitenin doğal gazıni hiç haber vermeden ekibi cagirip tamir için kapatmışlar,ev soğuktu üstelik ne yakıt ne sıcak su vardı bu yüzden 72 daire bulanan apartmanda koridora çıkıp bagirmamak için zor tuttum hatta söylendim de yüksek sesle o kadar ki dolu halde idim , Allah'tan kimse yoktu görüştüğüm eşim olsun annem olsun yoksa kesin onlara kopurecektim durduk yere çünkü ciddi mana da gerginim ,en ufak şey yeter şuan beni ringe atsalar bu halimle nakavt ederimhalbuki hiç tarzım değil . Temizliğe gelince aşırı bir halde temizlik yaptım demek bundan imiş
Belki sen hareket halindeyken hıçkırıyordur . Baş aşağı döndükten sonra hıçkırıkları net hissetmemeye başladım benKızlar 32-35 arası bebeğim günde 2-3 kez hıçkırıyordu. Son 2 haftadır hıçkırmıyor ya da çok nadir. Son günlerde sizin hıçkırık da azaldı mı kesildi mi ya da?
Benimde cok hickiriyordu son donemde bazen 2 gunde bi hickiriyor bazen gunde 1 defa falan.. sanirim gelisimleri tamamlandi oyuzden azaldi diye dusunuyorum ben.Kızlar 32-35 arası bebeğim günde 2-3 kez hıçkırıyordu. Son 2 haftadır hıçkırmıyor ya da çok nadir. Son günlerde sizin hıçkırık da azaldı mı kesildi mi ya da?
İnşallah sorunsuz bir şekilde ulaşırsın. Bu hastane seni çok yıprattı daha mutlu ve rahat olacağın bir yerde olmak sana iyi gelecekSuyum azmış ama doktor ben bununla doğum yaptırmam büyük ihtimalle idare eder ama çık hiç sorun yaşamazsın ben kefilim de diyemem dedi
Ben de çıkacağım ve hatta yola çıkacağım kendi ailemin yanına gideceğim 3-4 saat sürüyor
Doğumu da orada yapacağım
Dua edin sorun olmadan varayım ve yarın doktora gideyim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?