2021 Aralık Anneleri

Seni takip eden doktorunda olmayacak mı yani doğum

Belki sen hareket halindeyken hıçkırıyordur . Baş aşağı döndükten sonra hıçkırıkları net hissetmemeye başladım ben
Benimki 20li haftalardan beri hep baş aşağı cnm baya da kuvvetli oluyordu hıçkırınca hissetmemek zor. Sanırım son günler diye normaldir inş

Aynen valla gözlerimin içi parladı
Biraz tedirginim ama yine de inancım var sorun yaşamayacağım

Hayır
Ayyy ne zor bi karar. Ama hiç arayıp sormadıkları için kızdın dimi Hakkında hayırlısı olsun, zaten ne kaldı şunun şurasında. En kötü günlerini atlattın covidin, şimdi en mis kokulu günler

Ayyy ne zor bi karar. Ama hiç arayıp sormadıkları için kızdın dimi Hakkında hayırlısı olsun, zaten ne kaldı şunun şurasında. En kötü günlerini atlattın covidin, şimdi en mis kokulu günler
Ne aradılar ne ilgilendiler
Her ay 500 verirken çok iyiydim ama
Neyse belki de bıktılar benden direkt hayırlı doğumlar dilediler

Son 1 haftam kaldı
Direne direne kazanacağız

Çok şükür doğduk alıntılayamadım yeni çıktık odamıza
Ağlıyor nazlı kızım parmak eme eme geldik odamıza
Daha sonra yine yazarım inşallah
Gözünüz aydın canımm iyisiniz değil mi?
Ben de doktorun orda mi diye soracaktım ama değilmiş okudum. Hayırlısı olsun canim stres yapma kendine bu durumu olur mu

Ben de doktorun orda mi diye soracaktım ama değilmiş okudum. Hayırlısı olsun canim stres yapma kendine bu durumu olur mu
Ay ailemin yanina bi varayım da sonra bi korkum yok zaten her türlü bi şey yapılır
Yeni doktor fikri beni hiç korkutmuyor
Suyum azmış
Yolda havuç kemireceğim

Ne aradılar ne ilgilendiler
Her ay 500 verirken çok iyiydim ama
Neyse belki de bıktılar benden direkt hayırlı doğumlar dilediler

Son 1 haftam kaldı
Direne direne kazanacağız
Ya işte kimisi sadece profesyonelce işini yapıyor benim de doktorumla çok manevi bi bağım oluşmadı açıkçası iyi bi kadın ama işimi görüyorum sadece bu haftasonu yokum sakın doğurma dedi mesela ama doğururum sorun yok doğuma girecek diğer doktoru da araştırdım soruşturdum gayet iyi belki daha bile iyi olur
Seni doktordan ziyade anneciğin rahatlatacak şimdi doğuma kadar keyif sür

Küçücük bi ilde 500 liraya profesyonellikten fazlasını bekliyorum valla kusura bakmasınlar
Ağaçtan toplanmıyor sonuçta para

Güvende hissetmek rahatlatacak bence de beni
Şimdiden bile fikri hoşuma gitti yani

Acaba o sancilardan ne kadar sonra gelir ara ara bende de oluyor adet sancisi gibi kivrandiriyor ve geciyor
Canim normal dogum sancisi belden giriyo kasiklarina ordan da arka tarafa tuvaletin varmis gibi baski yapiyo benim kizim bekleyemedi apar topar gece sezaryene alindim dogum sancim baslamis ben nasil bise oldugunu bilmedigim icin bekliyodum ve sabaha gecermi diye daha da bekleyecektim heralde normal doguttururlardi bekleseydim

Tombik tombik dedik normal geldi bak bebiş her işte bir hayır var işte sağ salim kavuştun çok şükür darısı bize

Hey masallah sen ne tombik bisi dogurdun oyle
Karnina bastirdilar mi naptilar o kismi merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…