Seni takip eden doktorunda olmayacak mı yani doğumSuyum azmış ama doktor ben bununla doğum yaptırmam büyük ihtimalle idare eder ama çık hiç sorun yaşamazsın ben kefilim de diyemem dedi
Ben de çıkacağım ve hatta yola çıkacağım kendi ailemin yanına gideceğim 3-4 saat sürüyor
Doğumu da orada yapacağım
Dua edin sorun olmadan varayım ve yarın doktora gideyim tekrar
Benimki 20li haftalardan beri hep baş aşağı cnm baya da kuvvetli oluyordu hıçkırınca hissetmemek zor. Sanırım son günler diye normaldir inşBelki sen hareket halindeyken hıçkırıyordur . Baş aşağı döndükten sonra hıçkırıkları net hissetmemeye başladım ben
Günlerimiz yakınmış sona doğru herkeste azalıyor o zaman korkmayalım inş iyilerdirBenimde cok hickiriyordu son donemde bazen 2 gunde bi hickiriyor bazen gunde 1 defa falan.. sanirim gelisimleri tamamlandi oyuzden azaldi diye dusunuyorum ben.
Bendede dün hiç hıçkırmadı ama bugün hıçkırmaya başladı. Eskisi gibi sık hıçkıramıyor amaKızlar 32-35 arası bebeğim günde 2-3 kez hıçkırıyordu. Son 2 haftadır hıçkırmıyor ya da çok nadir. Son günlerde sizin hıçkırık da azaldı mı kesildi mi ya da?
Aynen valla gözlerimin içi parladıİnşallah sorunsuz bir şekilde ulaşırsın. Bu hastane seni çok yıprattı daha mutlu ve rahat olacağın bir yerde olmak sana iyi gelecek
HayırSeni takip eden doktorunda olmayacak mı yani doğum
Bende hepten kesildi sanki hıçkırma kaç gündür yok. Keşke doktora sorsaydımBendede dün hiç hıçkırmadı ama bugün hıçkırmaya başladı. Eskisi gibi sık hıçkıramıyor ama
Bence bir sorun yoktur. Hareketlerini takip etsek yeterli olur.Bende hepten kesildi sanki hıçkırma kaç gündür yok. Keşke doktora sorsaydım
Ayyy ne zor bi karar. Ama hiç arayıp sormadıkları için kızdın dimiAynen valla gözlerimin içi parladı
Biraz tedirginim ama yine de inancım var sorun yaşamayacağım
Hayır
Ne aradılar ne ilgilendilerAyyy ne zor bi karar. Ama hiç arayıp sormadıkları için kızdın dimiHakkında hayırlısı olsun, zaten ne kaldı şunun şurasında. En kötü günlerini atlattın covidin, şimdi en mis kokulu günler
Gözünüz aydın canımmÇok şükür doğdukalıntılayamadım yeni çıktık odamıza
Ağlıyor nazlı kızım parmak eme eme geldik odamıza
Daha sonra yine yazarım inşallah
Ben de doktorun orda mi diye soracaktım ama değilmiş okudum. Hayırlısı olsun canim stres yapma kendine bu durumu olur muSuyum azmış ama doktor ben bununla doğum yaptırmam büyük ihtimalle idare eder ama çık hiç sorun yaşamazsın ben kefilim de diyemem dedi
Ben de çıkacağım ve hatta yola çıkacağım kendi ailemin yanına gideceğim 3-4 saat sürüyor
Doğumu da orada yapacağım
Dua edin sorun olmadan varayım ve yarın doktora gideyim tekrar
Ay ailemin yanina bi varayım da sonra bi korkum yok zaten her türlü bi şey yapılırBen de doktorun orda mi diye soracaktım ama değilmiş okudum. Hayırlısı olsun canim stres yapma kendine bu durumu olur mu
Ya işte kimisi sadece profesyonelce işini yapıyor benim de doktorumla çok manevi bi bağım oluşmadı açıkçası iyi bi kadın ama işimi görüyorum sadece bu haftasonu yokum sakın doğurma dedi mesela ama doğururum sorun yok doğuma girecek diğer doktoru da araştırdım soruşturdum gayet iyi belki daha bile iyi olurNe aradılar ne ilgilendiler
Her ay 500 verirken çok iyiydim ama
Neyse belki de bıktılar benden direkt hayırlı doğumlar dilediler
Son 1 haftam kaldı
Direne direne kazanacağız
Küçücük bi ilde 500 liraya profesyonellikten fazlasını bekliyorum valla kusura bakmasınlarYa işte kimisi sadece profesyonelce işini yapıyor benim de doktorumla çok manevi bi bağım oluşmadı açıkçası iyi bi kadın ama işimi görüyorum sadece bu haftasonu yokum sakın doğurma dedi mesela ama doğururum sorun yok doğuma girecek diğer doktoru da araştırdım soruşturdum gayet iyi belki daha bile iyi olur
Seni doktordan ziyade anneciğin rahatlatacak şimdi doğuma kadar keyif sür
2 3 gun sonra aslanlar gini annesine kavusacak insallahBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Geçmiş olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşunBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Canim normal dogum sancisi belden giriyo kasiklarina ordan da arka tarafa tuvaletin varmis gibi baski yapiyo benim kizim bekleyemedi apar topar gece sezaryene alindim dogum sancim baslamis ben nasil bise oldugunu bilmedigim icin bekliyodum ve sabaha gecermi diye daha da bekleyecektim heralde normal doguttururlardi bekleseydimAcaba o sancilardan ne kadar sonra gelir ara ara bende de oluyor adet sancisi gibi kivrandiriyor ve geciyor
Tombik tombik dedik normal geldi bak bebişBizim kordon 2 tur dolanmış boğazına
Dr iyi ki bugün aldık dedi
Sancı ağrı çıkmıştı nst de bu gece ağrıdan acile gelirdin dedi almasaydık
Her işte bi hayır varmış
Kızçem 3.850 gr 48 cm doğdu
Hey masallah sen ne tombik bisi dogurdun oyleBizim kordon 2 tur dolanmış boğazına
Dr iyi ki bugün aldık dedi
Sancı ağrı çıkmıştı nst de bu gece ağrıdan acile gelirdin dedi almasaydık
Her işte bi hayır varmış
Kızçem 3.850 gr 48 cm doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?