2021 Aralık Anneleri

Bizim ahsen canım normal doğdu ama kaybetti maalesef. eski mesajalrından bak
Canm pek girmiyorum ben görmedim hiç dün bi bakım dedm öyle gördüm çok üzüldüm hangi mesajlardan bakıcam bu topikte mi sen anlatsana nasl olmus

İnşallah suyun devam eder ve artar havuc ye bol bol ve su iç ,benim 1 hafta önceki haliyle arasında epey fark vardı . Allah'ın izni ile ailenin yanında doğumun olur canım

49 cm yanlış yazmışım

İnşallah suyun devam eder ve artar havuc ye bol bol ve su iç ,benim 1 hafta önceki haliyle arasında epey fark vardı . Allah'ın izni ile ailenin yanında doğumun olur canım
Doktorum (eski doktorum ) enfeksiyondan olabilir koronadan dolayı dedi suyun azalması için
Çünkü bi akma filan olmadı sonuçta bu kadar düşmesi için

Şimdi havuç ve suya abanacağım
Zaten bu seni idsre eder ama sorumluluk almam dedi doktor yine de
Ben de tamam dedim

Henüz hala çıkamadım
Ana çıkacağım ve aileme gideceğim
İnancım var

Oo hey maşallah ya
Küçük tosbağaya bak hele
Gözün aydın

Ay ailemin yanina bi varayım da sonra bi korkum yok zaten her türlü bi şey yapılır
Yeni doktor fikri beni hiç korkutmuyor
Suyum azmış
Yolda havuç kemireceğim
Ailenin yaşadığı yerdeki özel hastaneleri ara bi sor pozitif gebe kabul ediyor mu. Bir daha umarım gerekmez ama eğer gidersen en azından özele giderdin

Kizlar benim oğlum da Kasım bebeği olmaya karar verdi.Saat 22.00 gibi doğuma giriyorum.Yatisim yapildi nst de sancı çıkmıyor ama ben sancı kasılma yaşıyorum.Karnim taş gibi sert bebek sürekli toplanıyor.Kendi doktorum da yoktu başka doktor nst de sancı yok ama sancı çekiyorsun dedi yatış verdi doktorum gelecek inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğim.Dualariniza talibim

Canimm insallah saglikla kucagina alacaksin minnosunu guzel habeelerini bekliyiruz

merve canim Allah anali babali buyutsun bir an once kucagina alirsin insallah hic korkma benim iki tane arkadasimin bebeklerinde de oldu cok iyiler hic bir sorun yok sen icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…