Ben bitterden 4500gram bekliyordumHey masallah sen ne tombik bisi dogurdun oyle
Karnina bastirdilar mi naptilar o kismi merakla bekliyorum
Canm pek girmiyorum ben görmedim hiç dün bi bakım dedm öyle gördüm çok üzüldüm hangi mesajlardan bakıcam bu topikte mi sen anlatsana nasl olmusBizim ahsen canım normal doğdu ama kaybetti maalesef.eski mesajalrından bak
BastordılarHey masallah sen ne tombik bisi dogurdun oyle
Karnina bastirdilar mi naptilar o kismi merakla bekliyorum
Yok ya o kadar olmasına müsade edilmeden alındıBen bitterden 4500gram bekliyordum
Çok şükür iyiyizGözünüz aydın canımmiyisiniz değil mi?
Ben de doktorun orda mi diye soracaktım ama değilmiş okudum. Hayırlısı olsun canim stres yapma kendine bu durumu olur mu
İnşallah suyun devam eder ve artar havuc ye bol bol ve su iç ,benim 1 hafta önceki haliyle arasında epey fark vardı . Allah'ın izni ile ailenin yanında doğumun olur canımSuyum azmış ama doktor ben bununla doğum yaptırmam büyük ihtimalle idare eder ama çık hiç sorun yaşamazsın ben kefilim de diyemem dedi
Ben de çıkacağım ve hatta yola çıkacağım kendi ailemin yanına gideceğim 3-4 saat sürüyor
Doğumu da orada yapacağım
Dua edin sorun olmadan varayım ve yarın doktora gideyim tekrar
49 cm yanlış yazmışımBizim kordon 2 tur dolanmış boğazına
Dr iyi ki bugün aldık dedi
Sancı ağrı çıkmıştı nst de bu gece ağrıdan acile gelirdin dedi almasaydık
Her işte bi hayır varmış
Kızçem 3.850 gr 48 cm doğdu
Peki ozel bolgene mi bakiyolarmis depende miBastordılar
Ama bastırmadan ziyade sallıyor gibi kanama için sanırım
Doktorum (eski doktorumİnşallah suyun devam eder ve artar havuc ye bol bol ve su iç ,benim 1 hafta önceki haliyle arasında epey fark vardı . Allah'ın izni ile ailenin yanında doğumun olur canım
Oo hey maşallah yaBizim kordon 2 tur dolanmış boğazına
Her işte bi hayır varmış
Ailenin yaşadığı yerdeki özel hastaneleri ara bi sor pozitif gebe kabul ediyor mu. Bir daha umarım gerekmez ama eğer gidersen en azından özele giderdinAy ailemin yanina bi varayım da sonra bi korkum yok zaten her türlü bi şey yapılır
Yeni doktor fikri beni hiç korkutmuyor
Suyum azmış
Yolda havuç kemireceğim
Allah korumuş iyi ki almışlar bugün49 cm yanlış yazmışım
Maşallah tosbik kızaBizim kordon 2 tur dolanmış boğazına
Her işte bi hayır varmış
Canim benim gozun aydin bir an once melegine kavusacaksin insallah merak etmeBebeğim 2 3 gün küvözde kalacakmış. Biraz solunum sıkıntısı varmış.
Ayy iyi ki dogmus bak sen tontise masallahBizim kordon 2 tur dolanmış boğazına
Her işte bi hayır varmış
Orda da kabul etmiyorlar ama nereye gideceğimi de ayarladım zatenAilenin yaşadığı yerdeki özel hastaneleri ara bi sor pozitif gebe kabul ediyor mu. Bir daha umarım gerekmez ama eğer gidersen en azından özele giderdin
Canimm insallah saglikla kucagina alacaksin minnosunu guzel habeelerini bekliyiruzKizlar benim oğlum da Kasım bebeği olmaya karar verdi.Saat 22.00 gibi doğuma giriyorum.Yatisim yapildi nst de sancı çıkmıyor ama ben sancı kasılma yaşıyorum.Karnim taş gibi sert bebek sürekli toplanıyor.Kendi doktorum da yoktu başka doktor nst de sancı yok ama sancı çekiyorsun dedi yatış verdi doktorum gelecek inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğim.Dualariniza talibim
Bana kalirsa azalmasi normal cunku bende cok oluyordu ve azaldi artik...Valla iyi oldugunu dusunuyorum cunku hic durmuyorGünlerimiz yakınmış sona doğru herkeste azalıyor o zaman korkmayalım inş iyilerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?