- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Aman iyi çok şükür, ben de ailemin yanında olsam devlette tanıdıklar var bir şekilde rezil olmazdım ama istanbulda çok fena allah düşürmesinOrda da kabul etmiyorlar ama nereye gideceğimi de ayarladım zaten
O yüzden rahatım
Hareketi iyi çok şükür bizim de. Sdc bu hıçkırık ciğer geliştirir dediler diye kafama taktım. İnş gelişmiştir de ondan hıçkırmıyordurBana kalirsa azalmasi normal cunku bende cok oluyordu ve azaldi artik...Valla iyi oldugunu dusunuyorum cunku hic durmuyor
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canımKizlar benim oğlum da Kasım bebeği olmaya karar verdi.Saat 22.00 gibi doğuma giriyorum.Yatisim yapildi nst de sancı çıkmıyor ama ben sancı kasılma yaşıyorum.Karnim taş gibi sert bebek sürekli toplanıyor.Kendi doktorum da yoktu başka doktor nst de sancı yok ama sancı çekiyorsun dedi yatış verdi doktorum gelecek inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğim.Dualariniza talibim
Düşürmesin gerçektenAman iyi çok şükür, ben de ailemin yanında olsam devlette tanıdıklar var bir şekilde rezil olmazdım ama istanbulda çok fena allah düşürmesin
Bence gelismistir artik annesi merak etmeHareketi iyi çok şükür bizim de. Sdc bu hıçkırık ciğer geliştirir dediler diye kafama taktım. İnş gelişmiştir de ondan hıçkırmıyordur
İnş çok az kaldı duramaz oldum heyecandanBence gelismistir artik annesi merak etmeHaftamiz zaten ileri haftalar erken olsa tedirgin olmakta haakliyiz.
Ayva cekirdegini jel olarak suruyorlar iyi geliyormusKızlar meme uclarim yara oldu emmzirirken. Kantaron yagi iyi gelirmi. Ya da başka önerisi olan varmi
Dene iyi gelebilir yaraya geliyor. Bir de ayva çekirdeği jelini duydum. Netten bak hazılanışına. Garmastan krem etkili diyorlar. Silikon kapak kullanmak. Emzirmeden sonra süt sürüp kuruyana kadar kapatmicaksım. Bildiklerim bunlar canım.Kızlar meme uclarim yara oldu emmzirirken. Kantaron yagi iyi gelirmi. Ya da başka önerisi olan varmi
Özel bölgeye canım aralıkla temizleyip yeni bez koyuyorlarPeki ozel bolgene mi bakiyolarmis depende mi
Hooooiiiiyyy Tesekkur ederiz bizi aydinlattigin icinÖzel bölgeye canım aralıkla temizleyip yeni bez koyuyorlar
Karnını sallayıp tam bastırma değil ağrı bile olmuyor hafif sarsılma gibi düşün
Özel bölgeyi ameliyatta komple görüyorlar
İlk yürümeye başlayınca hasta bezi takttılar
Ayy canım benimKizlar benim oğlum da Kasım bebeği olmaya karar verdi.Saat 22.00 gibi doğuma giriyorum.Yatisim yapildi nst de sancı çıkmıyor ama ben sancı kasılma yaşıyorum.Karnim taş gibi sert bebek sürekli toplanıyor.Kendi doktorum da yoktu başka doktor nst de sancı yok ama sancı çekiyorsun dedi yatış verdi doktorum gelecek inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğim.Dualariniza talibim
Kakao yaği kullan canim.Kızlar meme uclarim yara oldu emmzirirken. Kantaron yagi iyi gelirmi. Ya da başka önerisi olan varmi
Saglikla gelsin annesiKizlar benim oğlum da Kasım bebeği olmaya karar verdi.Saat 22.00 gibi doğuma giriyorum.Yatisim yapildi nst de sancı çıkmıyor ama ben sancı kasılma yaşıyorum.Karnim taş gibi sert bebek sürekli toplanıyor.Kendi doktorum da yoktu başka doktor nst de sancı yok ama sancı çekiyorsun dedi yatış verdi doktorum gelecek inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğim.Dualariniza talibim
İnan sen ,kendini rahatlatmaya çalış olur muDoktorum (eski doktorum) enfeksiyondan olabilir koronadan dolayı dedi suyun azalması için
Çünkü bi akma filan olmadı sonuçta bu kadar düşmesi için
Şimdi havuç ve suya abanacağım
Zaten bu seni idsre eder ama sorumluluk almam dedi doktor yine de
Ben de tamam dedim
Henüz hala çıkamadım
Ana çıkacağım ve aileme gideceğim
İnancım var
Bende de birkac gundur bariz bi azalma var bugun hic olmadi mesalaGünlerimiz yakınmış sona doğru herkeste azalıyor o zaman korkmayalım inş iyilerdir
Evime bi varabileyim anlatacak çok şeyim olacakİnan sen ,kendini rahatlatmaya çalış olur muinşallah herşey istediğin givi devam edecek giggles
Biz iyiyiz çok şükür
Bebiş uyuyor
Bnde yemek yemeye başladım
Bi kaç saat sonra yürüyüş olacak
Herşey yolunda
Kızçem sürekli meme istiyor telefonu elime bile alamıyorum
Rabbim sizleride kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?