Kiz masallah hayata karsi pozitif bakis açınaEvime bi varabileyim anlatacak çok şeyim olacak
Şimdilik sinirim bozuk
Tüm iyi dileklerinize çok kalp
Cnm bna Tahinin üzerinde biriken yağı çok iyi gelmişti. Dene istersenKızlar meme uclarim yara oldu emmzirirken. Kantaron yagi iyi gelirmi. Ya da başka önerisi olan varmi
İçimden yakamı bağrımı yırtıyorum biliyor musunKiz masallah hayata karsi pozitif bakis açınahayatla dalga geciyorsun
Dizi film diyorum boşa değil sezon finalı ne zamanEvime bi varabileyim anlatacak çok şeyim olacak
Şimdilik sinirim bozuk
Tüm iyi dileklerinize çok kalp
Sezoj finalinde başrol bileklerini kesiyorDizi film diyorum boşa değil sezon finalı ne zaman
Ya zor oluyor mu canim sezeryan agrin oluyor mu ne kadar surede iyilesiyor acaba ve ne kadar surdu dogumBastordılar
Ama bastırmadan ziyade sallıyor gibi kanama için sanırım
Gaz sancısı gibi yanma var ağrı kesici sık sık verdikleri içinYa zor oluyor mu canim sezeryan agrin oluyor mu ne kadar surede iyilesiyor acaba ve ne kadar surdu dogum
Ayva cekirdegi jeli bir de lahana diye duymustumKızlar meme uclarim yara oldu emmzirirken. Kantaron yagi iyi gelirmi. Ya da başka önerisi olan varmi
Ilki de sezeryan miydi seninGaz sancısı gibi yanma var ağrı kesici sık sık verdikleri için
Hooooiiiiyyy Tesekkur ederiz bizi aydinlattigin icin
Evet sezeryandıIlki de sezeryan miydi senin
Allah allah niye ozel bolgeyle isleri yok oysaki sezeryanda yanlis mi biliyorum cok mu cahilimÖzel bölgeye canım aralıkla temizleyip yeni bez koyuyorlar
Karnını sallayıp tam bastırma değil ağrı bile olmuyor hafif sarsılma gibi düşün
Özel bölgeyi ameliyatta komple görüyorlar
İlk yürümeye başlayınca hasta bezi takttılar
Ee ne zaman yola çıkacaksın canım? Karantinan bitince miKüçücük bi ilde 500 liraya profesyonellikten fazlasını bekliyorum valla kusura bakmasınlar
Ağaçtan toplanmıyor sonuçta para
Güvende hissetmek rahatlatacak bence de beni
Şimdiden bile fikri hoşuma gitti yani
Kanama ve sonda içinAllah allah niye ozel bolgeyle isleri yok oysaki sezeryanda yanlis mi biliyorum cok mu cahilim
Bi gün hastaneden çıkabilirsem çıkacağım inşallahEe ne zaman yola çıkacaksın canım? Karantinan bitince mi
İnşallah tez vakitte çıkBi gün hastaneden çıkabilirsem çıkacağım inşallah
Acip izleyemiyorum korkumdan boyle sora sora birseyler olusuo ksfmdaKanama ve sonda için
Sterilize etmek için bacak yarıya kadar göbek
Çıkacaksınn inşallah ama mutlaaka şikayet et bu tavırları hamile halinle bi de onun stresini yaşattılar sanaBi gün hastaneden çıkabilirsem çıkacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?