2021 Aralık Anneleri

Kapalı yer fobisi olan siz miydiniz ? Öyle okumuştum. Ben de sırf kapalı alan diye stres olursam diye çekiniyorum normal doğumdan.
Nasıl olacak bilmiyorum normal olursa olsun istiyorum ama o an panik olurum diye korkuyorum . Diğer acılar aklımda yok sadece bu var.
Doktorunuz bu durumda nasıl yönlendiriyor

Bu duygular ve durum tam olarak ben hala belli degil nasil dogum yapacagim icimde kocaman bi korku

Ayy galiba öyle ve sadece 1 gün kaldı ve ben eşime karşı nedense triplenmeye başladım diyorum bak benden bu kadar kan gidecekmiş,o direkt konuya kızına olan sevgisinden giriyo hiç beni umursamiyo
Aynen 1 gun kaldi.. Esimde surekli diyor ki 2 gun sonra bu saatlerde emiyor olur galiba yada agliyor olur yok yok kesin uyur ..Ben hic umrunda degilim

Evet kapalı alandan korkuyordum yani panik atak geçmişim var ama ben panik ataktan kapalılıktan hiç korkmuyorum sizde korkmayın bence çünkü geçenlerde yalancı sancı yaşadığımda bile ağrıdan aklıma hiç bir şey gelmedi orada da bunlar gelmez aklımıza bence ki yaşayan arkadaşlara sorduğumda o an hiç aklında olmuyor öyle korkular dediler. Eski Psikoloğumla Görüştüm bu meseleyi, normal doğum kontrolün sana çok sende olduğu bir durum olduğu için sana normal doğum öneriyorum dedi

Bu duygular ve durum tam olarak ben hala belli degil nasil dogum yapacagim icimde kocaman bi korku
Ya sanki herkes doğurur da ben yapamam gibi hissediyorum hepiniz doğuruyorsunuz dua ediyorum sizlere diyorum ki bir şey olmaz geçecek ağrısı iyidirler felan ama kendime gelince sanki ölüm gibi

Aynen 1 gun kaldi.. Esimde surekli diyor ki 2 gun sonra bu saatlerde emiyor olur galiba yada agliyor olur yok yok kesin uyur ..Ben hic umrunda degilim
Bende aynıyım ilkkez doğum yapacam ve bisey bilmiyorum daha doğrusu bilmekte çok istemiyorum zaten strese girdim dün,bugün daha iyiyim ama triplenmemi sağladı sevgili eşim . kızını düşünüyor ,hiç benimle ilgili bişey demiyor sinir oldum

Daha önce bununla ilgili destek almadım. Sadece kapalı alana girersem örneğin, metro, asansör ya da hastanelerin basık alanları o durumlarda kendimi telkin ediyorum. Her an çıkabileceğimi bildiğim için rahatsız olmuyorum. Ortam ısısı düşükse de rahatsızlığım olmuyor.
Ortam ısısı yüksek olduğunda nefes alamıyorum. hastaneler de çok sıcak. Umarım doğumhane soğuktur.
Ben de normal Doğumda panik de olsam zarar vermemek için yerimden oynamayacağıma Eminim.
ama o panik çoçuğun çıkmasını engeller mi işte o konuda korkuyorum.

Ben de 1 ya da 2 hafta sonra çatı muayenesi olacağım o zaman doktorla konuşacağım. Bakalım ne diyecek.

Yaaa o da ilk defa baba oluyor. İnan o an sadece senin icin endiselenecek emin ol

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bir an evvel hallolur Ben hamilelikten önce hamilelikten de korkuyordum yani o kadar kilo alıcam hadi nefes alamazsam nefes problemim çok olursa diye ama çok şükür ki korktuğum gibi olmadı gayet güzel geçti

İnşallah istediğimiz gibi olur. Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil.
Doktorum da her seferinde anne olacaksın korkmak gibi lüksün yok diyip duruyor.
Daha güçlü olacaksın çocuğun olunca diyor. Bakalım gaz veriyor ama nereye kadar

Bu yüksek mi demek

Eklentiler

• 16382946550714385521715202500525.webp
    31 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…