- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Bu yüksek mi demek
Sancının düz olması iyi değil miDüşmüş sanki ama niye hep düz inişli çıkışlı değil.
Sancının düz olması iyi değil mi
Gayet normal bence sancı yok doğru düzgünTamamı böyle çıktı
Sayısı sanki yüksekten başlamıi gibi gekdi bana da çneyse doktor iyi dediGayet normal bence sancı yok doğru düzgün
Hakkaten katılıyorum ben hamilelikte kendimi daha güçlü hissettimİnşallah istediğimiz gibi olur. Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil.
Doktorum da her seferinde anne olacaksın korkmak gibi lüksün yok diyip duruyor.
Daha güçlü olacaksın çocuğun olunca diyor. Bakalım gaz veriyor ama nereye kadar
Bende cuma günü olacağım ilk kez biraz düşünceliyimAcı olmadı canım
Genelde bunu sancidan bile saymazlarBu yüksek mi demek
Sanci hic olmadigi zaman dup duz cikar duzensiz sancida inisli cikislidirSancının düz olması iyi değil mi
Salıyorlar mı artık seni iyiyse sonuç olarakSayısı sanki yüksekten başlamıi gibi gekdi bana da çneyse doktor iyi dedi
Hicbi sey yok kuzucum. Sanci olsa cocuklugumuzda resim dersinde cizdigimiz dahlar gibi sık sık tepeler olurdu. Bu çok standart dümdüz, sayı bişeyi ifade etmiyor o yüzdenTamamı böyle çıktı
Maşallah, geçmiş olsun3430 dediler galiba kiloya boy bilmiyorum. Biraz su yutmuş herhalde başka da bi şey demediler sorunuyla ilgili.
Merhaba canım agrıların gunde kac saatte bır oluyordu bende gunde uc dort alıyorum korkuyorm bu agrılardan23.haftada kasilma ve sanciyla uyandim tabi ben hicbirsey bilmiyordum yani kasilma agri falan yedigim birswy dokundu falan zannettim pek onemsemedim ama agri artmaya baslayinca doktoru aradim hemen gelin dedi nst ye soktu sancim 40 50 civariydi tabi kasilmalarimda siklikla oluyordu 4gun hastanede yattim hastaneden cikinca ilk etapta progestan igne yapildi 1hnafta sabah aksam sonra progestan fitile gecildi 1paket kullandim sonrasinda nidicart baslandi o da degisiyor sayisi agrim olunca gunde 4 falan suan 3tane iciyorum.Seen kac tane iciyorsun
Şimdi eşime onu söylüyordum biz de götürelim herkes öyle diyor diyeKızlar bnce emzirme yastığını da hastane çantanıza ekleyin çok iyi oluyor
Tam işlevli kullanmasam da dolu olduğu için destek oluyor
Cok iyi bir abi olacakBende stres var yaa. Eymen cok heyecanli. Babasiyla tras olmaya gitti Zeynep beni yakisikli görsün anne dedi
Çocugum ne giyeceğini bile secti
Evet çok şansli olacak. İnsallah dogunca da ayni performansı gösterirCok iyi bir abi olacakinşallah zeyno çok şanslı
Benimki bunun gibi biseydi sancin filan yok demişti doktorTamamı böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?