Ben ekledim canım . Sezeryanli anneler için çok daha iyi imiş .Kızlar bnce emzirme yastığını da hastane çantanıza ekleyin çok iyi oluyor
Tam işlevli kullanmasam da dolu olduğu için destek oluyor
N'olucak ?Kizlar bebeğimin sırtı sol tarafa gecti az önce
Belim çok agriyor ve cok hareketli. Az biraz da akinti mi su mu anlayamadigim birsey geldi.
Benim emzirme yastığım hayvan gibi yaBen ekledim canım . Sezeryanli anneler için çok daha iyi imiş .
Bekliyorum bel agrim artarsa sabah giderimN'olucak ?
Nasıl ki standart değil miBenim emzirme yastığım hayvan gibi yanasil götürecem onu
Ay planlanan güne 1 gün kala doguyomussunBekliyorum bel agrim artarsa sabah giderim
40.haftadasiniz galiba nolur nolmaz diye bi haber verin doktora derim bebis gelmek istiyor gibiKizlar bebeğimin sırtı sol tarafa gecti az önce
Belim çok agriyor ve cok hareketli. Az biraz da akinti mi su mu anlayamadigim birsey geldi.
Hayir 37+5 im 2 gun sonra sezeryan olacagim icin takvimi degistirdim40.haftadasiniz galiba nolur nolmaz diye bi haber verin doktora derim bebis gelmek istiyor gibi
Olur mu olur. Bi bakarsin yarin da ben dogururumAy planlanan güne 1 gün kala doguyomussuntek başıma 2 Aralık'ta doğum yapiyomusum
Olur mu olur. Bi bakarsin yarin da ben dogururum
Yaaaa tamamdirHayir 37+5 im 2 gun sonra sezeryan olacagim icin takvimi degistirdim
Şu an bel agrim gecti . Ama arada bi kasilma oluyor. Takipteyim.
Mrb canim ben hic saymadim bilincsizce hastaneye gittim o gun cok sık arka arkaya giriyordu sonra ilaclarla azaldiMerhaba canım agrıların gunde kac saatte bır oluyordu bende gunde uc dort alıyorum korkuyorm bu agrılardan
Ay iyi ki dedin , birtane mi alt giyindirdiler bebeğe 2 tane üst üste mi ?Her kıyafet için çorapta koyun ayaklı bile olsa pijama üşümesin diye altına giydiriliyor
1 tane pijama çorap bn koymamıştım ayaklı diye eldiveni giydirmişlerAy iyi ki dedin , birtane mi alt giyindirdiler bebeğe 2 tane üst üste mi ?
4 takım hastane çıkışı koydum1 tane pijama çorap bn koymamıştım ayaklı diye eldiveni giydirmişlerAllahtan hee kıyafete eldiven koymuştum
Oda sıcak zıbınla duruyor uzun kollu penye battaniye üstüne örtülü
Tek kat giyiyor o zaman dimi?1 tane pijama çorap bn koymamıştım ayaklı diye eldiveni giydirmişlerAllahtan hee kıyafete eldiven koymuştum
Oda sıcak zıbınla duruyor uzun kollu penye battaniye üstüne örtülü
Ay ıns benımde azalır 18deyım daha benMrb canim ben hic saymadim bilincsizce hastaneye gittim o gun cok sık arka arkaya giriyordu sonra ilaclarla azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?