2021 Aralık Anneleri

Benim hiç sütüm gelmedi hala. Elektrikli pompa kullaniyotuz hastanenin. 2 saatte bir sağım yapıyoruz 15erdk. Çocukum henüz damar yoluyla besleniyor zaten qma bir damla da çikabilse gönderecektik. Bir damla çıkıyo 15 dkda o da kuruyo kalıyo ucunda. Ben bi kez gördüm eylülü bence durumu iyiydi. Tabi burnunda hava var mideden de hortum çıkıyo su bosaltmaya çalışıyo elinde de damar yolu var.ama halledecek inşallah benim kızım. Cqmına tiktikladım sanki gozünu qcmaya calisiyo. Agzindan cikqn hortum midesini bulqndiriyo gibi ogurur gibi qgzini aciyo dilini cikariyodu. Agladi biraz bi kac kez 2 kez yas suzuldu gozunden. Esim günduz gordugunde sik sik nefes aldigi da olmus ama ben normal gordum insallah iyidir. En feksiyon yoksa uzun kalmaz bi kac gune cikar insallah en fazla.

İnşallah inşallah Allah'ın izni ile bir iki güne çıkar annesinin babasının kollarına gelir güzel Eylül arkadaşımın kızında enfeksiyon dahi vardı ve haftası çok küçüktü 35-36 haftalık doğdu ve en fazla 10 gün hastaneden taburcu oldu ve şuan dünya güzeli bir bebek teyzesi. İnşallah sütünde gelir sen devam et ne diyorlarsa yaparsin zaten,sende yemene dikkat et ki bol bol sütünü veresin annesi

Ben bol bol yürüyorum yattıkca sıkiliyorum terliyorum. Gaz cikti corba yedim wc bile gittim. Yaptigim cisin haddi heaabi yok. 4 5 americano ictim. Hic bqsim agrimadi 5de ilk kez yurudum o zaman agri kesici yapildi bi de oglen odaya gelince daha agrim olmadi. Var tabi ama normal bu. Ilk 45 dk bi saat acayip usudum titredim. Cenem birbirine vurdu. Sonra ter atip duruyorum.

Allah senin duanı kabul etti ve gerçekleştirdi şimdi annesinin duası üzerinde yavrusunu gözünden sakinacak bir annesi var . Çabucak toparlanirsin kardeşim , Allah hep sizinle olsun .

Allah senin duanı kabul etti ve gerçekleştirdi şimdi annesinin duası üzerinde yavrusunu gözünden sakinacak bir annesi var . Çabucak toparlanirsin kardeşim , Allah hep sizinle olsun .
Allah razi olsun. Kalben herkese cok cok hayirli dogumlar diliyorum gercekten. Rabbim lohusaligimizi hepimizin hizla hayirli bitirip guzel guzel mesajlastigi duzeninin oturdugu gunler yasamak nasip etsin.

Yarın henüz kimse yok bugün sen ile B BitterCikilata doğum yaptı çok şükür , Perşembe ise ben ve eymentaa var dua et bizede olur mu ,ben biraz gerginim stresliyim .
Bak on yildir hamile gibiyim diyodum. Simdi bebem yanimda degil ama on yildir anne gibiyim hissediyorum. Muhtesem bir sey. Yanimda degil ama optum yolladim arkadaslarinin yanina kizimi. Diyoru. Anasi asosyal kizi gelir gelmez sosyallesiyo. Cok guzel cok sanki hep hayatimdaydi. Sanki ben onla dogmusum. Hep benim bebem varmis. Rabbim yardimcin olsun canim.

Allah razi olsun. Kalben herkese cok cok hayirli dogumlar diliyorum gercekten. Rabbim lohusaligimizi hepimizin hizla hayirli bitirip guzel guzel mesajlastigi duzeninin oturdugu gunler yasamak nasip etsin.
Amin amin inşallah Rabbim bu güzel topigin hayrını bize nasip etti ,ben çok mutlu oldum süreç boyunca gerçekten bu kadar güzel insanın ve bol çene çalınan topik hamilelerde bu oldu bence en çok bizde mesaj var çünkü baktım , sinerjisi yüksek bir topik bizimkisi senin sayende

Maşallah maşallah Allah'ım bütün evlatları annelerine babalarına bağışlasın inşallah içinde de bizimkileri çok garip diyorum ya 1 gün kaldı ve nasıl ,ne yapacağım konusunda streslenmeden inşallah huzurlu huzurlu geçiririm . Annesinin kokusu kızına ,kızının kokusu annesine hep bulaşsın kuzusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…