- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Evet tek katTek kat giyiyor o zaman dimi?
Lohusa teri dedikleri bu demek kiEvet tek kat
Ameliyathanede üstü çiftti odada tek yaptılar
Bn bi ter atıyorum ki hamamdayım sanki
Sorma uzun kolu çıkardım kısa kol giydim hele emzirirken bi savaş halindeyiz bi yandan terimi sildiriyorumLohusa teri dedikleri bu demek ki
O kadar yani diyorsun ,o zaman kglarda böylece giderSorma uzun kolu çıkardım kısa kol giydim hele emzirirken bi savaş halindeyiz bi yandan terimi sildiriyorum
Ayy inşallah canım yaaO kadar yani diyorsun ,o zaman kglarda böylece gider
Daha yeni ama iner hiç düşünmeAyy inşallah canım yaagöbek çok inmedi bnm bakalım daha şişim zaten bi kaç güne şişlik iner sanırım
Doktoruna kontrolde muhakkak soyle cnmAy ıns benımde azalır 18deyım daha ben
İnşallah inşallahBenim hiç sütüm gelmedi hala. Elektrikli pompa kullaniyotuz hastanenin. 2 saatte bir sağım yapıyoruz 15erdk. Çocukum henüz damar yoluyla besleniyor zaten qma bir damla da çikabilse gönderecektik. Bir damla çıkıyo 15 dkda o da kuruyo kalıyo ucunda. Ben bi kez gördüm eylülü bence durumu iyiydi. Tabi burnunda hava var mideden de hortum çıkıyo su bosaltmaya çalışıyo elinde de damar yolu var.ama halledecek inşallah benim kızım. Cqmına tiktikladım sanki gozünu qcmaya calisiyo. Agzindan cikqn hortum midesini bulqndiriyo gibi ogurur gibi qgzini aciyo dilini cikariyodu. Agladi biraz bi kac kez 2 kez yas suzuldu gozunden. Esim günduz gordugunde sik sik nefes aldigi da olmus ama ben normal gordum insallah iyidir. En feksiyon yoksa uzun kalmaz bi kac gune cikar insallah en fazla.
Allah senin duanı kabul etti ve gerçekleştirdiBen bol bol yürüyorum yattıkca sıkiliyorum terliyorum. Gaz cikti corba yedim wc bile gittim. Yaptigim cisin haddi heaabi yok. 4 5 americano ictim. Hic bqsim agrimadi 5de ilk kez yurudum o zaman agri kesici yapildi bi de oglen odaya gelince daha agrim olmadi. Var tabi ama normal bu. Ilk 45 dk bi saat acayip usudum titredim. Cenem birbirine vurdu. Sonra ter atip duruyorum.
Yarın henüz kimse yok bugün sen ile B BitterCikilata doğum yaptı çok şükür , Perşembe ise ben veBugun baska doguran oldu mu? Yarin kim doguruyodu?
Allah razi olsun. Kalben herkese cok cok hayirli dogumlar diliyorum gercekten. Rabbim lohusaligimizi hepimizin hizla hayirli bitirip guzel guzel mesajlastigi duzeninin oturdugu gunler yasamak nasip etsin.Allah senin duanı kabul etti ve gerçekleştirdişimdi annesinin duası üzerinde yavrusunu gözünden sakinacak bir annesi var . Çabucak toparlanirsin kardeşim , Allah hep sizinle olsun .
Bak on yildir hamile gibiyim diyodum. Simdi bebem yanimda degil ama on yildir anne gibiyim hissediyorum. Muhtesem bir sey. Yanimda degil ama optum yolladim arkadaslarinin yanina kizimi. Diyoru. Anasi asosyal kizi gelir gelmez sosyallesiyo. Cok guzel cok sanki hep hayatimdaydi. Sanki ben onla dogmusum. Hep benim bebem varmis. Rabbim yardimcin olsun canim.Yarın henüz kimse yok bugün sen ile B BitterCikilata doğum yaptı çok şükür , Perşembe ise ben veeymentaa var dua et bizede olur mu ,ben biraz gerginim stresliyim .
Amin amin inşallahAllah razi olsun. Kalben herkese cok cok hayirli dogumlar diliyorum gercekten. Rabbim lohusaligimizi hepimizin hizla hayirli bitirip guzel guzel mesajlastigi duzeninin oturdugu gunler yasamak nasip etsin.
Maşallah maşallahBak on yildir hamile gibiyim diyodum. Simdi bebem yanimda degil ama on yildir anne gibiyim hissediyorum. Muhtesem bir sey. Yanimda degil ama optum yolladim arkadaslarinin yanina kizimi. Diyoru. Anasi asosyal kizi gelir gelmez sosyallesiyo. Cok guzel cok sanki hep hayatimdaydi. Sanki ben onla dogmusum. Hep benim bebem varmis. Rabbim yardimcin olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?