2021 Aralık Anneleri

Sana ve bugün doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun. 9 ayı geçirdik çok şükür. Eminim bikaç gün de göz açıp kapayana kadar geçer, bebiş yanınıza gelir. Biran önce çok geçmiş olsun

Lohusayım demem şımarırım Hepimiz sayesinde balım. Rabbim herkesten razı olsun.

lonely bird hastane çok güzel ilgileniyor cnm hemşireler ameliyathane herşey çok güzel geçti için ferah olsun
Dr ameliyatta sordum korse sert olmasın hemen takabilirsin dedi tabi bn getirmemiştim

Merve canım benim üzüldüğün için süt gecikti sanırım, süt hormonu ile stres hormonu ikisi de aynı çünkü. Ben eminim eylülü kucağına alır almaz bol bol gelecek sütün. Şimdi de hurma ve incir yiyebilirsen sağarken gelir allahın izniyle. Bir de sağım öncesi sıcak kompres ve masaj yaparsan, sağım yaparken de eylülün bir eşyasını kokla öp resmine bak. Bunlar öğrendiklerim inş faydası olur bir nebze

lonely bird hastane çok güzel ilgileniyor cnm hemşireler ameliyathane herşey çok güzel geçti için ferah olsun
Dr ameliyatta sordum korse sert olmasın hemen takabilirsin dedi tabi bn getirmemiştim
Çok şükür inş bizim de öyle güzelce geçer canım benim. Korse bendeki sert boşa koymayım sezaryen olursa olmadı şal filan sar tok tutar ben öyle yaparım. Evine geçip kendine gelince konuşalım inş ayrıntılı süreci anlat bana

Ya açıkcası üzüldüm diye de kabullenmek istemiyorum. Zaten memeler küçüktü. Hiç de önden süt de gelmemeişti benim. Bu şekilde ilk gün direkt sağarak getiren yok neredeyse ona bağlıuorum. Kompres masaj denerim. Şimdi daha bi sey yiyesim yok bunca kahveden sonra bulandı midem valla.

Oyy canım benim Maşallah sana mükemmel bir annesin. Bundan sonra hiç ayrılmamak üzere kavuşacaksınız inşallah su gibi geçsin o 2-3 gün pamuğunu koynunda uyut her gün

Evet moralin iyi gibi maşallah kime benziyo minik kuş? Benim en çok merak ettiğim şey sanırım, usg resimlerdeki gibi mi bizim hiç tam foti göremedik supriz olacak

Oyy canım benim Maşallah sana mükemmel bir annesin. Bundan sonra hiç ayrılmamak üzere kavuşacaksınız inşallah su gibi geçsin o 2-3 gün pamuğunu koynunda uyut her gün
Sağol çiçeem
Evet moralin iyi gibi maşallah kime benziyo minik kuş? Benim en çok merak ettiğim şey sanırım, usg resimlerdeki gibi mi bizim hiç tam foti göremedik supriz olacak
Ya biz de göremedik tam foto hiç usgde. Yarım yamalaktı hep. Hic birine de benzemiyo şimdi çok yeni ve şis tabi ama hep bi yerlerini birilerine benzetip duruyoruz tam suna benziyo diyemiyoruz

Off ağlıcam Çok garip duygular. Allah’ın hikmetine akıl etmiyor işte. 9 ay binbir zorlukla taşıyoruz, sonra bir anda kucağına veriyorlar.
Rabbim tez zamanda sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin.

Sen çok güçlü bi kadınsın. En çıkmaza girdiğimiz zamanlarda bile pozitifliğinle burada yol gösterdin bize. Hiç tanışmıyoruz ama defalarca ışık oldun yoluma Bütün gün yakın arkadaşım doğum yapmış gibi hissettim ve dua ettim hep. En kısa zamanda Eylül kuş yanında olacak eminim Yolun hiç bir zaman kolay olmadı senin ama bu son, kızına kavuşmana çok az kaldı

Merhaba sana ina may gaskin doguma hazirlik rehberi diye bi kitap var onu oneriyorum bende boyleydim suanda doguma bakis acim tamamen degisti pdf olarak bi cok yerde var almaniza gerek yok

Evet tek kat
Ameliyathanede üstü çiftti odada tek yaptılar
Bn bi ter atıyorum ki hamamdayım sanki
Benim küçük kız ağustosta doğmuştu hiç kestiremiyorum simdi ne giydirilecek Sıcak olur hastane bebişler isilik olmasın kış günü Sen kiloları verip dön evine bi güzel

Dualarımız eylüşle en kısa zamanda çıkacaksınız oradan Mervecimmm, Eylüş inat ve güçlü haşin bir kız bence bu kadar bekletti daha da bekletmez annesiiii nazlı kızın

Stres yapmamaya çalış ve bol su iç sen de bilirsin ama yine de soyleyim. Ten teması önemli tabi ama birkaç gün ayrı kalacaksınız mecbur sonrasında telafi edersiniz Gelinimizin de ilk gunler gelmedi sonradan tavsiye ettiklerimi de dinledi simdi mamasız devam ediyor. Olmasa da sonu telafisiz bir durum değil İnşallah sağ salim gelir kucağına minik prenses
Annelik öyle sihirli birsey gerçekten dün gece arkadaşlara da demiştim. Bir yola sokuyor seni hadi gel de güçlü olma, dimdik durma
İyiyim çok şükür sen nasılsın
İnşallah kızında yanına çabucak gelir
Süt mesaisindeyim
Artık seni de bu saatlerde gorebilecegiz süt mesaisi sayesinde ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…