Sana ve bugün doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun. 9 ayı geçirdik çok şükür. Eminim bikaç gün de göz açıp kapayana kadar geçer, bebiş yanınıza gelir. Biran önce çok geçmiş olsunBenim hiç sütüm gelmedi hala. Elektrikli pompa kullaniyotuz hastanenin. 2 saatte bir sağım yapıyoruz 15erdk. Çocukum henüz damar yoluyla besleniyor zaten qma bir damla da çikabilse gönderecektik. Bir damla çıkıyo 15 dkda o da kuruyo kalıyo ucunda. Ben bi kez gördüm eylülü bence durumu iyiydi. Tabi burnunda hava var mideden de hortum çıkıyo su bosaltmaya çalışıyo elinde de damar yolu var.ama halledecek inşallah benim kızım. Cqmına tiktikladım sanki gozünu qcmaya calisiyo. Agzindan cikqn hortum midesini bulqndiriyo gibi ogurur gibi qgzini aciyo dilini cikariyodu. Agladi biraz bi kac kez 2 kez yas suzuldu gozunden. Esim günduz gordugunde sik sik nefes aldigi da olmus ama ben normal gordum insallah iyidir. En feksiyon yoksa uzun kalmaz bi kac gune cikar insallah en fazla.
Ilac verdı canım endol nıdıcart kullanıyorum ısteDoktoruna kontrolde muhakkak soyle cnm
Lohusayım demem şımarırımAmin amin inşallahRabbim bu güzel topigin hayrını bize nasip etti ,ben çok mutlu oldum süreç boyunca gerçekten bu kadar güzel insanın ve bol çene çalınan topik hamilelerde bu oldu bence en çok bizde mesaj var çünkü baktım , sinerjisi yüksek bir topik bizimkisi senin sayende
İyiyim çok şükür sen nasılsınB BitterCikilata iyisindir insallah canım. Mesajlarına iyi denk geldim hep. Rabbim saglikla büyütmek nasip etsin.
Merve canım benim üzüldüğün için süt gecikti sanırım, süt hormonu ile stres hormonu ikisi de aynı çünkü. Ben eminim eylülü kucağına alır almaz bol bol gelecek sütün. Şimdi de hurma ve incir yiyebilirsen sağarken gelir allahın izniyle. Bir de sağım öncesi sıcak kompres ve masaj yaparsan, sağım yaparken de eylülün bir eşyasını kokla öp resmine bak. Bunlar öğrendiklerim inş faydası olur bir nebzeBen bol bol yürüyorum yattıkca sıkiliyorum terliyorum. Gaz cikti corba yedim wc bile gittim. Yaptigim cisin haddi heaabi yok. 4 5 americano ictim. Hic bqsim agrimadi 5de ilk kez yurudum o zaman agri kesici yapildi bi de oglen odaya gelince daha agrim olmadi. Var tabi ama normal bu. Ilk 45 dk bi saat acayip usudum titredim. Cenem birbirine vurdu. Sonra ter atip duruyorum.
Çok şükür inş bizim de öyle güzelce geçer canım benim. Korse bendeki sert boşa koymayım sezaryen olursa olmadı şal filan sar tok tutar ben öyle yaparım. Evine geçip kendine gelince konuşalım inş ayrıntılı süreci anlat banalonely bird hastane çok güzel ilgileniyor cnm hemşireler ameliyathane herşey çok güzel geçti için ferah olsun
Dr ameliyatta sordum korse sert olmasın hemen takabilirsin dedi tabi bn getirmemiştim
Maşallah subhannallah şüşko çıkarmışsın doyurmak uğraştıracak mecbur.İyiyim çok şükür sen nasılsın
İnşallah kızında yanına çabucak gelir
Süt mesaisindeyim
Ya açıkcası üzüldüm diye de kabullenmek istemiyorum. Zaten memeler küçüktü. Hiç de önden süt de gelmemeişti benim. Bu şekilde ilk gün direkt sağarak getiren yok neredeyse ona bağlıuorum. Kompres masaj denerim. Şimdi daha bi sey yiyesim yok bunca kahveden sonra bulandı midem valla.Merve canım benim üzüldüğün için süt gecikti sanırım, süt hormonu ile stres hormonu ikisi de aynı çünkü. Ben eminim eylülü kucağına alır almaz bol bol gelecek sütün. Şimdi de hurma ve incir yiyebilirsen sağarken gelir allahın izniyle. Bir de sağım öncesi sıcak kompres ve masaj yaparsan, sağım yaparken de eylülün bir eşyasını kokla öp resmine bak. Bunlar öğrendiklerim inş faydası olur bir nebze
Oyy canım benimBak on yildir hamile gibiyim diyodum. Simdi bebem yanimda degil ama on yildir anne gibiyim hissediyorum. Muhtesem bir sey. Yanimda degil ama optum yolladim arkadaslarinin yanina kizimi. Diyoru. Anasi asosyal kizi gelir gelmez sosyallesiyo. Cok guzel cok sanki hep hayatimdaydi. Sanki ben onla dogmusum. Hep benim bebem varmis. Rabbim yardimcin olsun canim.
Evet moralin iyi gibi maşallahYa açıkcası üzüldüm diye de kabullenmek istemiyorum. Zaten memeler küçüktü. Hiç de önden süt de gelmemeişti benim. Bu şekilde ilk gün direkt sağarak getiren yok neredeyse ona bağlıuorum. Kompres masaj denerim. Şimdi daha bi sey yiyesim yok bunca kahveden sonra bulandı midem valla.
Sağol çiçeemOyy canım benimMaşallah sana mükemmel bir annesin. Bundan sonra hiç ayrılmamak üzere kavuşacaksınız inşallah su gibi geçsin o 2-3 gün pamuğunu koynunda uyut her gün
Ya biz de göremedik tam foto hiç usgde. Yarım yamalaktı hep. Hic birine de benzemiyoEvet moralin iyi gibi maşallahkime benziyo minik kuş? Benim en çok merak ettiğim şey sanırım, usg resimlerdeki gibi mi bizim hiç tam foti göremedik supriz olacak
Off ağlıcamBak on yildir hamile gibiyim diyodum. Simdi bebem yanimda degil ama on yildir anne gibiyim hissediyorum. Muhtesem bir sey. Yanimda degil ama optum yolladim arkadaslarinin yanina kizimi. Diyoru. Anasi asosyal kizi gelir gelmez sosyallesiyo. Cok guzel cok sanki hep hayatimdaydi. Sanki ben onla dogmusum. Hep benim bebem varmis. Rabbim yardimcin olsun canim.
Sen çok güçlü bi kadınsın. En çıkmaza girdiğimiz zamanlarda bile pozitifliğinle burada yol gösterdin bize. Hiç tanışmıyoruz ama defalarca ışık oldun yolumaBak on yildir hamile gibiyim diyodum. Simdi bebem yanimda degil ama on yildir anne gibiyim hissediyorum. Muhtesem bir sey. Yanimda degil ama optum yolladim arkadaslarinin yanina kizimi. Diyoru. Anasi asosyal kizi gelir gelmez sosyallesiyo. Cok guzel cok sanki hep hayatimdaydi. Sanki ben onla dogmusum. Hep benim bebem varmis. Rabbim yardimcin olsun canim.
Merhaba sana ina may gaskin doguma hazirlik rehberi diye bi kitap var onu oneriyorum bende boyleydim suanda doguma bakis acim tamamen degisti pdf olarak bi cok yerde var almaniza gerek yokEvet kapalı alandan korkuyordum yani panik atak geçmişim var ama ben panik ataktan kapalılıktan hiç korkmuyorum sizde korkmayın bence çünkü geçenlerde yalancı sancı yaşadığımda bile ağrıdan aklıma hiç bir şey gelmedi orada da bunlar gelmez aklımıza bence ki yaşayan arkadaşlara sorduğumda o an hiç aklında olmuyor öyle korkular dediler. Eski Psikoloğumla Görüştüm bu meseleyi, normal doğum kontrolün sana çok sende olduğu bir durum olduğu için sana normal doğum öneriyorum dedi
Benim küçük kız ağustosta doğmuştu hiç kestiremiyorum simdi ne giydirilecekEvet tek kat
Ameliyathanede üstü çiftti odada tek yaptılar
Bn bi ter atıyorum ki hamamdayım sanki
Dualarımız eylüşle en kısa zamanda çıkacaksınız oradan Mervecimmm, Eylüş inat ve güçlü haşin bir kız benceBenim hiç sütüm gelmedi hala. Elektrikli pompa kullaniyotuz hastanenin. 2 saatte bir sağım yapıyoruz 15erdk. Çocukum henüz damar yoluyla besleniyor zaten qma bir damla da çikabilse gönderecektik. Bir damla çıkıyo 15 dkda o da kuruyo kalıyo ucunda. Ben bi kez gördüm eylülü bence durumu iyiydi. Tabi burnunda hava var mideden de hortum çıkıyo su bosaltmaya çalışıyo elinde de damar yolu var.ama halledecek inşallah benim kızım. Cqmına tiktikladım sanki gozünu qcmaya calisiyo. Agzindan cikqn hortum midesini bulqndiriyo gibi ogurur gibi qgzini aciyo dilini cikariyodu. Agladi biraz bi kac kez 2 kez yas suzuldu gozunden. Esim günduz gordugunde sik sik nefes aldigi da olmus ama ben normal gordum insallah iyidir. En feksiyon yoksa uzun kalmaz bi kac gune cikar insallah en fazla.
Teşekkür ederim bakayım şimdi internettenMerhaba sana ina may gaskin doguma hazirlik rehberi diye bi kitap var onu oneriyorum bende boyleydim suanda doguma bakis acim tamamen degisti pdf olarak bi cok yerde var almaniza gerek yok
Stres yapmamaya çalış ve bol su iç sen de bilirsin ama yine de soyleyim. Ten teması önemli tabi ama birkaç gün ayrı kalacaksınız mecbur sonrasında telafi edersinizBenim hiç sütüm gelmedi hala. Elektrikli pompa kullaniyotuz hastanenin. 2 saatte bir sağım yapıyoruz 15erdk. Çocukum henüz damar yoluyla besleniyor zaten qma bir damla da çikabilse gönderecektik. Bir damla çıkıyo 15 dkda o da kuruyo kalıyo ucunda. Ben bi kez gördüm eylülü bence durumu iyiydi. Tabi burnunda hava var mideden de hortum çıkıyo su bosaltmaya çalışıyo elinde de damar yolu var.ama halledecek inşallah benim kızım. Cqmına tiktikladım sanki gozünu qcmaya calisiyo. Agzindan cikqn hortum midesini bulqndiriyo gibi ogurur gibi qgzini aciyo dilini cikariyodu. Agladi biraz bi kac kez 2 kez yas suzuldu gozunden. Esim günduz gordugunde sik sik nefes aldigi da olmus ama ben normal gordum insallah iyidir. En feksiyon yoksa uzun kalmaz bi kac gune cikar insallah en fazla.
Annelik öyle sihirli birsey gerçekten dün gece arkadaşlara da demiştim. Bir yola sokuyor seni hadi gel de güçlü olma, dimdik durmaBak on yildir hamile gibiyim diyodum. Simdi bebem yanimda degil ama on yildir anne gibiyim hissediyorum. Muhtesem bir sey. Yanimda degil ama optum yolladim arkadaslarinin yanina kizimi. Diyoru. Anasi asosyal kizi gelir gelmez sosyallesiyo. Cok guzel cok sanki hep hayatimdaydi. Sanki ben onla dogmusum. Hep benim bebem varmis. Rabbim yardimcin olsun canim.
Artık seni de bu saatlerde gorebilecegiz süt mesaisi sayesinde ohhhİyiyim çok şükür sen nasılsın
İnşallah kızında yanına çabucak gelir
Süt mesaisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?