- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Canım bebeğini sağlıkla büyüt kısa zamanda yanına gelir inşallah. Ben lactamil di sanrm onun faydasını gördüğümü düşünüyorum süt anlamında eğer istersen deneyebilirsin. Ben de meme reddi yaşyrumYa açıkcası üzüldüm diye de kabullenmek istemiyorum. Zaten memeler küçüktü. Hiç de önden süt de gelmemeişti benim. Bu şekilde ilk gün direkt sağarak getiren yok neredeyse ona bağlıuorum. Kompres masaj denerim. Şimdi daha bi sey yiyesim yok bunca kahveden sonra bulandı midem valla.
Ocak annelerinden geliyorum:) bir arakadas daha yazmis ama detayli yazmak istedim cunku ilk dogumumda ben de cok cektim.Kızlar meme uclarim yara oldu emmzirirken. Kantaron yagi iyi gelirmi. Ya da başka önerisi olan varmi
İrkilme değilde duyarlı gibi. Her sese gözlerini açıp ariyo. İrkilme de oldu arada. Belki yarim kundak iyi gelebilirDogum yapan arkadaslar sizden bise isteyebilirmiyim bebekleriniz sese cok fazla irkiliyormu
İns gelecek iyi düşün iyi olsun. Bak benim ikinci dogumum ki birinciyi iki yaşına kadar emzirmistim. İkinci bebeğimde sütum bunlara rağmen gelmedi hemen. Mama takviyesi yaptık. Demem o ki bence gelecek biraz daha sabırYa açıkcası üzüldüm diye de kabullenmek istemiyorum. Zaten memeler küçüktü. Hiç de önden süt de gelmemeişti benim. Bu şekilde ilk gün direkt sağarak getiren yok neredeyse ona bağlıuorum. Kompres masaj denerim. Şimdi daha bi sey yiyesim yok bunca kahveden sonra bulandı midem valla.
Çok teşekkür ilginize. Gümüş kapak aldık hemen bugün ve inanılmaz ama gerçekmiş işe yaradı. Rahatladım yumuşadı sanki. Sizede güzel doğumlar olsun insOcak annelerinden geliyorum:) bir arakadas daha yazmis ama detayli yazmak istedim cunku ilk dogumumda ben de cok cektim.
Kremler yaglar maalesrf tek basina bir ise yaramiyor. Hemen Avent gogus kalkani alin. Hayat kurtaricidir, beni ve bi cok tanidigimi o kurtardi. Gogus ucunun kiyafetinize degmesini engeller, bu sekilde hava alir ve gogus ucu hep tedavi eder kendini.
Ben de doğurdum bugün. Yazışmıştık. Bebişim henüz yanımda değil.Kasım annesi diye çıktığım yola Aralık annesi diye devam ediyorum. Israrla gelmeyen kızım var normalde 27 Kasım demişti doktor , bugün 40+4 oldukRabbim benim gibi günü geçipte bekleyen herkese yardım etsin , yol gözlemek çok zor
Çok teşekkür ilginize. Gümüş kapak aldık hemen bugün ve inanılmaz ama gerçekmiş işe yaradı. Rahatladım yumuşadı sanki. Sizede güzel doğumlar olsun ins
Erken doğum oldu sanırım formda gördüm ama sormak istemedim , Rabbim kavuştursun tez zamanda ve sağlıkla büyüsün kuzun (rolleri değiştirdik sanırım benim bugün doğurmam gerekiyordu sen daha bekleyecektinBen de doğurdum bugün. Yazışmıştık. Bebişim henüz yanımda değil.
Merhaba gümüş bulabilir miyim bilmiyorum ama philips aventin plastik kapaklarını gördüm, sizce işe yarar mı ya ben havayı kapatıp meme ucunu sulandırıcağını düşündüğümden hiç almadim direk göğüs pedi stokladım (daha doğurmadım)Çok teşekkür ilginize. Gümüş kapak aldık hemen bugün ve inanılmaz ama gerçekmiş işe yaradı. Rahatladım yumuşadı sanki. Sizede güzel doğumlar olsun ins
39+4 bugün. Kafa tam yerlesmedi diye sezaryen oldu. Su yutmus bebisim küvözde.Erken doğum oldu sanırım formda gördüm ama sormak istemedim , Rabbim kavuştursun tez zamanda ve sağlıkla büyüsün kuzun (rolleri değiştirdik sanırım benim bugün doğurmam gerekiyordu sen daha bekleyecektin) suyun falan mı geldi ondan mı doğum oldu acaba
Nasıl farkettiniz şükürler olsun daha geç kalınmamış , inşallah bir an önce toparlar ve gelir kucağınıza duam sizinle39+4 bugün. Kafa tam yerlesmedi diye sezaryen oldu. Su yutmus bebisim küvözde.
Biraz nazlı ağladı dediler. Hatta giydirdiler iyi diye kıyafetlerini sonra çıkarmışlar almışlar küvöze.Nasıl farkettiniz şükürler olsun daha geç kalınmamış , inşallah bir an önce toparlar ve gelir kucağınıza duam sizinle
Korkmayın tedbir amaçlı alınmış belli ki inşallah yarın uyandığınızda sizi karşılarBiraz nazlı ağladı dediler. Hatta giydirdiler iyi diye kıyafetlerini sonra çıkarmışlar almışlar küvöze.
Merhaba gümüş bulabilir miyim bilmiyorum ama philips aventin plastik kapaklarını gördüm, sizce işe yarar mı ya ben havayı kapatıp meme ucunu sulandırıcağını düşündüğümden hiç almadim direk göğüs pedi stokladım (daha doğurmadım)
Emmiyor diye birakma canım. Bol bol ten teması yapın çıplak vucutla. Emdikçe gelecek sütün de. Sezeryansa birkac gün süt gelmesinde de gecikme oluyor. Sakin sakin temas yöntemini deneyin. Insallah faydası olur kuzu alışırCanım bebeğini sağlıkla büyüt kısa zamanda yanına gelir inşallah. Ben lactamil di sanrm onun faydasını gördüğümü düşünüyorum süt anlamında eğer istersen deneyebilirsin. Ben de meme reddi yaşyrumbebeğim göğsüme geldiği an yırtyo bi yerlerini. Sütüm yok diye şırıgayla beslemiştik sanrım kolaya alıştı
Dediğiniz gibi olabilir , koku vs durumu olmaz inşallahBen henüz kullanmadım ama aldım. Kapağın delikleri var hava alır, bu yüzden nemlenmez içerisi
Göğüs pedi başka. Hani süt kıyafeti batirmasin diye. Ki yara olursa ped kullanamazsin bence yapışır. Daha çok canın yanar. Vala gümüş kapağı ilk defa deneyimliyorum şimdilik iyi gidiyo. Gene hassas ve ağrı yapiyo ama uzun surmuyo. Belki ilerleyen günlerde daha da netleşir sonucMerhaba gümüş bulabilir miyim bilmiyorum ama philips aventin plastik kapaklarını gördüm, sizce işe yarar mı ya ben havayı kapatıp meme ucunu sulandırıcağını düşündüğümden hiç almadim direk göğüs pedi stokladım (daha doğurmadım)
Canım bende gümüş kapak aldım ama göğüs kremi almadım. Göğüs kremiyle mi kullanıyorsun sen?Göğüs pedi başka. Hani süt kıyafeti batirmasin diye. Ki yara olursa ped kullanamazsin bence yapışır. Daha çok canın yanar. Vala gümüş kapağı ilk defa deneyimliyorum şimdilik iyi gidiyo. Gene hassas ve ağrı yapiyo ama uzun surmuyo. Belki ilerleyen günlerde daha da netleşir sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?