2021 Aralık Anneleri

Dualarim sizinle canim Eylul tez zamanda gelecek yanina insallah

Canım bende gümüş kapak aldım ama göğüs kremi almadım. Göğüs kremiyle mi kullanıyorsun sen?
Bir kere sürdüm kapağı kapattım. Sürekli emzirdigim için birdaha sürmedim. Emzirme işi bitince sütümü şurup kapağı öyle kapıyorum. Biraz deneyerek öğreniyorum acikcasi

Şükür çıktın mı? Noldu ne karıştı
Ay hayatımın en saçmasapan dönemindeyim

24ünde karantinam başladı
Hem 25inde hem de 24ünden 5 gün sonra olan 29unda eşim test verdi negatif çıktı
Aşılı olduğu için 5 gün sonra vermesi gerekiyordu testi
Bu sabaha karşı bi baktım eşim riskli görünüyor
Çünkü onu 25inden sonra temaslı saymışlar niyeyse
Ve 30undan önce test verdiği için şu an 10 gün karantinası var görünüyor
Ve biz bugün yola çıkmalıyız

Sağlık olsun nasip
Sen nasılsın bebiş nasıl

Maşallah inşallah yara olmaz hiçbir annişin göğüsleri , evet maalesef olursa da ped cok zor olur

Ya var cidden bu salgın da önlem de saçma sapan bir hal aldı ya. Kimi uyuyor kimi hiç uymuyor neye göre kime göre. Peki zaten senin karantinan olduğu için her türlü yola çıkmanız yasak değil miydi eşin olmasa bile?

Bestlak damlayı kullan 1 bardak suya 20 damla sütünün inmesini hemen sağlıyor annenler bilir belki tereyağında balı yada pekmezi yaksınlar ekmekle yada kaşıkla iç hem dikiş yaralarına iyi gelir hem süt yapar

Gözün aydın canim, güle güle büyüt Süt içinde üzülme, benimki büyük kızımda hastanede değil eve çıkınca gelmişti.

Aman dirayetli ol zor biliyorum ama
Suyun normale döndü mü
Suyuma çok düşük değil ama çok yüksek de değil
Ben bu miktarla doğum yaptırmam dedi doktor
Büyük ihtimalle bi hafta idare eder dedi
Suyum gelmedi zayen benim
Enfeksiyondan dolayı olabilir dediler
Sabit kalsa bana yeter yani
Mazeretim olduğu için sorun olmaz demişlerdi
Hem tsm hem de emniyet
Ama eşim karantinada değildi o zaman

Büyük kızımda biz de şırıngayla beslemiştik sütüm daha gelmediği ve memeyi de tutmadığı için. Ama bu bebekte farklı bir şey denemek istiyorum. İnternette Emzirme Destek Sistemi (EDS) diye bir şey gördüm. Mamayı veya Anne sütünü biberona koyuyorsun, beslenme sondasının bir ucu biberonda oluyor diğer ucunu kendi göğüs ucuna yapıştırıyorsun. Böylelikle sondadan süt geldikçe bebek memeyi de emmiş oluyor, memeye alışıyor. Gerçekten işe yarar mı bilmem ama deneyebilirsiniz. Ben aldım hastane çantama koydum, inşallah işe yarar.

Eklentiler

• images.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 77
Sorayım ben yine de alırım hemen. Saģolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…