- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Anladim cnm ben de hala kullaniyorum ve olabildigince hep yattim dikkat edersen insallah geride kalir bu gunler stres yapma bu da cok onemliIlac verdı canım endol nıdıcart kullanıyorum ıste
Dualarim sizinle canim Eylul tez zamanda gelecek yanina insallahBenim hiç sütüm gelmedi hala. Elektrikli pompa kullaniyotuz hastanenin. 2 saatte bir sağım yapıyoruz 15erdk. Çocukum henüz damar yoluyla besleniyor zaten qma bir damla da çikabilse gönderecektik. Bir damla çıkıyo 15 dkda o da kuruyo kalıyo ucunda. Ben bi kez gördüm eylülü bence durumu iyiydi. Tabi burnunda hava var mideden de hortum çıkıyo su bosaltmaya çalışıyo elinde de damar yolu var.ama halledecek inşallah benim kızım. Cqmına tiktikladım sanki gozünu qcmaya calisiyo. Agzindan cikqn hortum midesini bulqndiriyo gibi ogurur gibi qgzini aciyo dilini cikariyodu. Agladi biraz bi kac kez 2 kez yas suzuldu gozunden. Esim günduz gordugunde sik sik nefes aldigi da olmus ama ben normal gordum insallah iyidir. En feksiyon yoksa uzun kalmaz bi kac gune cikar insallah en fazla.
Bir kere sürdüm kapağı kapattım. Sürekli emzirdigim için birdaha sürmedim. Emzirme işi bitince sütümü şurup kapağı öyle kapıyorum. Biraz deneyerek öğreniyorum acikcasiCanım bende gümüş kapak aldım ama göğüs kremi almadım. Göğüs kremiyle mi kullanıyorsun sen?
Salıyorlar mı artık seni iyiyse sonuç olarak
Saldılar sonunda
Şükür çıktın mı? Noldu ne karıştıSaldılar sonunda
Ama işlerim başka yerlerden karıştı
Bakalım memleketime gitmek nasip olacak mı
Gerçekten merakla bekliyorum
Hikaye uyduracak olsam ancak bu kadar birbirine dolanırdı herhalde işlerim
Ay hayatımın en saçmasapan dönemindeyimŞükür çıktın mı? Noldu ne karıştı
Sağlık olsun nasipAy hayatımın en saçmasapan dönemindeyim
24ünde karantinam başladı
Hem 25inde hem de 24ünden 5 gün sonra olan 29unda eşim test verdi negatif çıktı
Aşılı olduğu için 5 gün sonra vermesi gerekiyordu testi
Bu sabaha karşı bi baktım eşim riskli görünüyor
Çünkü onu 25inden sonra temaslı saymışlar niyeyse
Ve 30undan önce test verdiği için şu an 10 gün karantinası var görünüyor
Ve biz bugün yola çıkmalıyız
Maşallah inşallah yara olmaz hiçbir annişin göğüsleri , evet maalesef olursa da ped cok zor olurGöğüs pedi başka. Hani süt kıyafeti batirmasin diye. Ki yara olursa ped kullanamazsin bence yapışır. Daha çok canın yanar. Vala gümüş kapağı ilk defa deneyimliyorum şimdilik iyi gidiyo. Gene hassas ve ağrı yapiyo ama uzun surmuyo. Belki ilerleyen günlerde daha da netleşir sonuc
İyi olmaya çalışıyorum stresten doğurmamak içinSağlık olsun nasip
Sen nasılsın bebiş nasıl
Aman dirayetli ol zor biliyorum amaİyi olmaya çalışıyorum stresten doğurmamak için
Ama bi ağlarsam herhalde 3 gün ağlayabilirim artık
Ya var cidden bu salgın da önlem de saçma sapan bir hal aldı ya. Kimi uyuyor kimi hiç uymuyor neye göre kime göre. Peki zaten senin karantinan olduğu için her türlü yola çıkmanız yasak değil miydi eşin olmasa bile?Ay hayatımın en saçmasapan dönemindeyim
24ünde karantinam başladı
Hem 25inde hem de 24ünden 5 gün sonra olan 29unda eşim test verdi negatif çıktı
Aşılı olduğu için 5 gün sonra vermesi gerekiyordu testi
Bu sabaha karşı bi baktım eşim riskli görünüyor
Çünkü onu 25inden sonra temaslı saymışlar niyeyse
Ve 30undan önce test verdiği için şu an 10 gün karantinası var görünüyor
Ve biz bugün yola çıkmalıyız
Bestlak damlayı kullan 1 bardak suya 20 damla sütünün inmesini hemen sağlıyor annenler bilir belki tereyağında balı yada pekmezi yaksınlar ekmekle yada kaşıkla iç hem dikiş yaralarına iyi gelir hem süt yaparYa açıkcası üzüldüm diye de kabullenmek istemiyorum. Zaten memeler küçüktü. Hiç de önden süt de gelmemeişti benim. Bu şekilde ilk gün direkt sağarak getiren yok neredeyse ona bağlıuorum. Kompres masaj denerim. Şimdi daha bi sey yiyesim yok bunca kahveden sonra bulandı midem valla.
Gözün aydın canim, güle güle büyütYa açıkcası üzüldüm diye de kabullenmek istemiyorum. Zaten memeler küçüktü. Hiç de önden süt de gelmemeişti benim. Bu şekilde ilk gün direkt sağarak getiren yok neredeyse ona bağlıuorum. Kompres masaj denerim. Şimdi daha bi sey yiyesim yok bunca kahveden sonra bulandı midem valla.
Suyuma çok düşük değil ama çok yüksek de değilAman dirayetli ol zor biliyorum ama
Suyun normale döndü mü
Mazeretim olduğu için sorun olmaz demişlerdiYa var cidden bu salgın da önlem de saçma sapan bir hal aldı ya. Kimi uyuyor kimi hiç uymuyor neye göre kime göre. Peki zaten senin karantinan olduğu için her türlü yola çıkmanız yasak değil miydi eşin olmasa bile?
Büyük kızımda biz de şırıngayla beslemiştik sütüm daha gelmediği ve memeyi de tutmadığı için. Ama bu bebekte farklı bir şey denemek istiyorum. İnternette Emzirme Destek Sistemi (EDS) diye bir şey gördüm. Mamayı veya Anne sütünü biberona koyuyorsun, beslenme sondasının bir ucu biberonda oluyor diğer ucunu kendi göğüs ucuna yapıştırıyorsun. Böylelikle sondadan süt geldikçe bebek memeyi de emmiş oluyor, memeye alışıyor. Gerçekten işe yarar mı bilmem ama deneyebilirsiniz. Ben aldım hastane çantama koydum, inşallah işe yarar.Canım bebeğini sağlıkla büyüt kısa zamanda yanına gelir inşallah. Ben lactamil di sanrm onun faydasını gördüğümü düşünüyorum süt anlamında eğer istersen deneyebilirsin. Ben de meme reddi yaşyrumbebeğim göğsüme geldiği an yırtyo bi yerlerini. Sütüm yok diye şırıgayla beslemiştik sanrım kolaya alıştı
Sorayım ben yine de alırım hemen. Saģolasın.Bestlak damlayı kullan 1 bardak suya 20 damla sütünün inmesini hemen sağlıyor annenler bilir belki tereyağında balı yada pekmezi yaksınlar ekmekle yada kaşıkla iç hem dikiş yaralarına iyi gelir hem süt yapar
Eşin senle kalmayacaksa seni götürecek başka biri bulunamaz mı ya da ikinizi birden?Mazeretim olduğu için sorun olmaz demişlerdi
Hem tsm hem de emniyet
Ama eşim karantinada değildi o zaman
Inşallhcanım ya bi damla ucuna çıkıyo o da sağa sola bulaşıp gidiyoGözün aydın canim, güle güle büyütSüt içinde üzülme, benimki büyük kızımda hastanede değil eve çıkınca gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?