- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Hele ben hele ben yarın doğurcam ya cok garipİnş çok az kaldı duramaz oldum heyecandan
Yarın doğurucaksan bugün canın ne istiyosa yapHele ben hele ben yarın doğurcam ya cok garip
Rica ederim aklına takılan sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarımSorayım ben yine de alırım hemen. Saģolasın.
Kendi özel aracınızla gidecekseniz böyle durumlarda problem olmuyor diye biliyorum ama valiliğe emniyete vs bir sorun benceSuyuma çok düşük değil ama çok yüksek de değil
Ben bu miktarla doğum yaptırmam dedi doktor
Büyük ihtimalle bi hafta idare eder dedi
Suyum gelmedi zayen benim
Enfeksiyondan dolayı olabilir dediler
Sabit kalsa bana yeter yani
Mazeretim olduğu için sorun olmaz demişlerdi
Hem tsm hem de emniyet
Ama eşim karantinada değildi o zaman
Ya sen çok tatlısınBak on yildir hamile gibiyim diyodum. Simdi bebem yanimda degil ama on yildir anne gibiyim hissediyorum. Muhtesem bir sey. Yanimda degil ama optum yolladim arkadaslarinin yanina kizimi. Diyoru. Anasi asosyal kizi gelir gelmez sosyallesiyo. Cok guzel cok sanki hep hayatimdaydi. Sanki ben onla dogmusum. Hep benim bebem varmis. Rabbim yardimcin olsun canim.
Bebişim bana şunum tarifini tam ölçülü versene yapayım. Ama malzemeleri de kaçar kg alıcam onu falan da de ben hiç anlamam bu işlerdem çünküSezeryan olacak anneler bi gün önceden komposto yiyin bence hem rahat gazınız çıkar hemde açlık oluyor süt yapar inşallah
Yok kiEşin senle kalmayacaksa seni götürecek başka biri bulunamaz mı ya da ikinizi birden?
Onunla cebelleşiyoruz şu anKendi özel aracınızla gidecekseniz böyle durumlarda problem olmuyor diye biliyorum ama valiliğe emniyete vs bir sorun bence
Yüklenir yüklenir.Ya sen çok tatlısıninşallah bize de bebito doğar doğmaz böyle güzel analık yüklenir
Bebişim bana şunum tarifini tam ölçülü versene yapayım. Ama malzemeleri de kaçar kg alıcam onu falan da de ben hiç anlamam bu işlerdem çünkü
Ama Annenlere bulaşırsaYok ki
Keşke olsa
Bi de ben pozitifim kime teklif edeyim
Onunla cebelleşiyoruz şu an
Ağrı durumları nasıl Merve çok ağrı oluyor mu müsaitsen biraz bahseder misin bizeYüklenir yüklenir.Verin bebemi iyi etçem ben diyorum burda
Annemle de yeni geçirdi zayen aynı varyantAma Annenlere bulaşırsa
Bir kez daha bulaşırsa daha ağır geçebiliyor diyenler var kimisi de bağışıklık olduğundan geçmiyor bile diyorAnnemle de yeni geçirdi zayen aynı varyant
Kız zaten salı günü mü ne bitti karantinaları 2 gün arayla yine geçiiriliyor muBir kez daha bulaşırsa daha ağır geçebiliyor diyenler var kimisi de bağışıklık olduğundan geçmiyor bile diyorAllah Yardımcın olsun canım çok kötü bir zamanda denk geldi senin
Göz kararı yaptımYa sen çok tatlısıninşallah bize de bebito doğar doğmaz böyle güzel analık yüklenir
Bebişim bana şunum tarifini tam ölçülü versene yapayım. Ama malzemeleri de kaçar kg alıcam onu falan da de ben hiç anlamam bu işlerdem çünkü
Kayısıyı 4 e falan böleyim dimi? Tanelerini de blendırladın mı yoksa taneli mi tüketicezGöz kararı yaptımnasıl tarif versem ki
Bn 1 kilo doğrayıp dolaba koydum
2-3 avuç koydum 1 kabuk tarçın 4-5 karanfil koydum üstünü geçecek su
Bnmki bol taneli oldu suyu bol olsun dersen biraz daha koy su
Şeker koymadım
Benim altima once hasta bezi koyuldu ben depend oldugu icin goturmedim hastaneden kullandilar sonra ayaga kalkinca depend giydimDepend ve ped koydum ben hastane cantasina ama hasta bezide almak gerekir mi...bide bu dependi hemsirelere mi vercez ya ilk basta onlar mi giydircek odaya gelincemi giycez
Bende yatıyorum canım sendede varmı adet gbı agrılar gunde kac alıyorsun sabah uyanınca oluyo agrı benım dha cokAnladim cnm ben de hala kullaniyorum ve olabildigince hep yattim dikkat edersen insallah geride kalir bu gunler stres yapma bu da cok onemli
Benim doktorum nidicard ı bu haftanın sonunda bırakabiliriz dedi siz niye bırakmadınız ki hala?Anladim cnm ben de hala kullaniyorum ve olabildigince hep yattim dikkat edersen insallah geride kalir bu gunler stres yapma bu da cok onemli
Ben de ameliyat sonrasında hasta bezi ile yattim anestezi etkisi geçince hasta bakan arkadaşlar gelip vucudumu temizledi uzerimi giydirdi depend istedi. Sezaryan olduğum için belki de kanamam az oldu bir gün sonra normal ped e geçtim.Depend ve ped koydum ben hastane cantasina ama hasta bezide almak gerekir mi...bide bu dependi hemsirelere mi vercez ya ilk basta onlar mi giydircek odaya gelincemi giycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?