Gelmiyor cnm. Bnm suyumu 8 cm de dr patlattıAma her bebekte su gelmiyor ki yanlis mi biliyorum
Aynen dogru duymusum demekki O OlcayKalyon sen 5 dakikaya duserse sanci git yine ALLAH korusun önlem amacli düşünGelmiyor cnm. Bnm suyumu 8 cm de dr patlattı
Çok heyecanlı yaaCanım ben çatı bakılınca sormuştum kanama olur mu diye doktor açıklığın yok olmaz dedi, senin açıklığın olduğu için nişanın gelmiş olabilir. Hadi bakalım desene belki yarın belki yarından yakınbenim hala gelip gidiyor günde bir kaç kez ama hissediyorum az kaldı hazırlıklar başladı.
Yine izliyorum kendimi canım ama bugün daha iyiyiz demin hickiriyodu beyefendi keyfi yerindeAynen dogru duymusum demekki O OlcayKalyon sen 5 dakikaya duserse sanci git yine ALLAH korusun önlem amacli düşün
Canim bence birz bekleyin .o anca cennet kokarYoo hiç bişi yok rahatlasın diye
Serviks de yok hiç temiz çıkmış kızımtemizliği karnındayken öğrettim
Eşim yarın yıkayalım dedi artık kız kokana kadar kalır
Olsun olsun bebekim masallahNe demekk cağnım faydası olsun inşallahay çok şükür iyiyiz mutluyuz emme problemimiz var biberonla içerken boğazına aldırıyor bu yğzden bıraktık. beni zor emiyodu tam başladı emmeye şimdi de meme reddi başladı. Resmen sabahlar olmasın modunda dolaşıyoruz evde
Doğru biliyorsun canım bebek harekete devam ediyor izliyorum kendimi kasılmalar duzensizlesti ondan dolayı dedim, bide ben sanciyi pek hissetmedim sadece karnım duzenli toplanıyordu nst ye de o yansıdi, eğer o doğum sancisi dedikleri seyi belimde karnimda kasılma eşliğinde hissedersem tekrar bu şekilde 5 dk ya düşerse yine giderim , zaten doktorum kanama olursa 5 dk ya bir sancın olursa suyun gelirse hemen gel dedi bide bugün sağlık ocagindan kontrole çağırdılar ebe baktı karnima daha tam düşmemiş bir kaç gün daha vaktin olabilir dedi doğal akışında ilerliyor işte kiminde 2 saat sürer kiminde günler surer hayırlısı olsun bakalımAma her bebekte su gelmiyor ki yanlis mi biliyorum
Çok şükür canimDoktordan çıktım şimdi
Her şey gayet normal dedi çok şükür
Az denilen suyum 3 cephe için 80 demişlerdi burfa 2 taraftan 90 çıktı yani bırak 3 cephenin toplamını
Boş boş stres olduğum bi hafta olmuş
Kontrolü de haftaya verdi
Ben sanırım 13ünde doğuracağım gerçektrn
Eski kendi doktorum ilk olarak 39+0 olduğum 13 aralık demişti sezaryen içinÇok şükür canim
13 u neden?
Bence doktorun elinin hafifligiyle de alakalı canim, bana daha acikligim yokken bir ebe bakmıştı çok rahattım , ama dün mesela doktorum beni çok zorladı bebeğin başına dokunmaya çalıştı, içerde parmaklarını gere gere açıkliga bakmak istedi hatta biran dedimki çocuğun başı geçerken nasi acır kim bilir dedim kendimi doğumda hissettim yani, ama doktorum kasılma diye temkin ettikçe bedenimi rahat bıraktım öyle daha rahat olduBnde bugün çatı muanesi oldum kızlar. İlk hamilelikte de korkulacak kadar agrı olmamıştı şimdide olmadı. Bu seferki acıklık varmı diye bakıldı ztn . 2.3 cm acıklık varmış.ama nst de hiç sancı yok. Önümüzdeki Hafta sonuna kadar dogum olmazsa hfta sonu yatıs verip dogumu baslatcak. Cok fazla uzatmak istemiyorum plesanta yaşlanmasından dolayı dedi. Hayırlısı artık hakkımızda:)
Yok canım benim mide yanmam bebek asagiya döndükten sonra başladı hamilelik boyunca olmamıştı ne alaka bende çözemedim ama akşamlari dehşet yanıyor ve sabahları boğazım tahriş olmuş sekilde uyanıyorum, son günler ilaç kullanmiyim diye gecistiriyorumKızlar bebisin kafası aşağıdaydı hep. Sanki kafası yukarıda. Göğsümun altında duruyor. Sürekli bir batma ve mide yanmam var. Ben yeri dardır dönmemiştir diye düşünmeye çalışıyorum ama dönme ihtimalide vardır demi
Doğumun basladigini düzenli sancidan mi anlamistin canim yani siddetliydi sancın dimiGelmiyor cnm. Bnm suyumu 8 cm de dr patlattı
Oo gerçekten mi hiç kasılma/sertleşme , bir tarafta toplanma , kasıkta adet gibi sancı vs yaşamıyor musunuz ? Hurma yiyin gün içinde, her gün duş alın sıcak , bir sandalye- kapı vs tutunarak squat yapın. 11 kasımdan beri var bende kasılma sancı vsSanırım bende oraya doğru gidicem,yalancı sancı vs bişi yok. Sizin var mı ya da varmıydı?
O hastanedekiler yatıracak hasta arıyorlarmış demekEski kendi doktorum ilk olarak 39+0 olduğum 13 aralık demişti sezaryen için
Sonra korona olunca bi de suyun az muhabbeti yapıldı araştırma hastanesinde karantinan bitince alırız demişlerdi
Şimdi tekrar 13ü gibi duruyor
Ay onu anlamak da zor ya zamanla uzmanlaşıcaz inşallahAyol ben kaka yapamıyo gaz çikaramıyo diye doktora geldim. Acmış ki xocuk. 150 gram kaybetmiş bi günde.meğersem mastit olmuşum tam bosalamıyomuş göğsüm. Iki memeyi de bi güzel emdirdiler. Bosalinca yumusar anlarsın dediler elinle destek sağım yap dediler. Biberonla da tekrar vermeyi gosterdiler.
Keşke daha az stresli bi hasta seçselermişO hastanedekiler yatıracak hasta arıyorlarmış demek
Ben de yarın 39+0 oluyorum tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?