- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Cimere yaz es geçme bu şeyleri ben bile kinlendimKeşke daha az stresli bi hasta seçselermiş
Akla karayı seçtim burda doktor kontrol edene kadar
Allah ıslah etsin hepsini valla ne diyeyim
Ben şu an 37+4üm
Haftaya 38+4te kontrol sonra artık alırlar diye düşünüyorum
Canım geçmiş olsun hemen toparlarsiniz karnında değil gözünün önünde nasılsa, bunlar hep deneyimle öğrenilecek galibaAyol ben kaka yapamıyo gaz çikaramıyo diye doktora geldim. Acmış ki xocuk. 150 gram kaybetmiş bi günde.meğersem mastit olmuşum tam bosalamıyomuş göğsüm. Iki memeyi de bi güzel emdirdiler. Bosalinca yumusar anlarsın dediler elinle destek sağım yap dediler. Biberonla da tekrar vermeyi gosterdiler.
Benimde 2gun once kontrol vardı. Dr ayin 16'si diyince beynimden kan fiskirdu resmenKeşke daha az stresli bi hasta seçselermiş
Akla karayı seçtim burda doktor kontrol edene kadar
Allah ıslah etsin hepsini valla ne diyeyim
Ben şu an 37+4üm
Haftaya 38+4te kontrol sonra artık alırlar diye düşünüyorum
Canim benim son gune kadar midem yaniyordu ama bebegim pozisyonu cok guzel almisKızlar bebisin kafası aşağıdaydı hep. Sanki kafası yukarıda. Göğsümun altında duruyor. Sürekli bir batma ve mide yanmam var. Ben yeri dardır dönmemiştir diye düşünmeye çalışıyorum ama dönme ihtimalide vardır demi
Evet cennet kokusuCanim bence birz bekleyin .o anca cennet kokar
Benim oglandan kalma var emmemisti oglum sagiyordum simdi bebegim emiyo cok sukur ama gercekten de sagma makinesiz olmuyo goguslerim patlayacak gibi oluyo cekip sut posetlerine koyup buzluga atiyorum Allah gerek etmesinde ilerde boyle sutum olmazsa kullanirimAy onu anlamak da zor ya zamanla uzmanlaşıcaz inşallah
Göğüs pompası almamıştım ben ama sanırım almak gerekecek herkes kullanıyor
Benim mide yanmam geçmişti 10 gündür ama bugün yine başladı anlam veremedim yaYok canım benim mide yanmam bebek asagiya döndükten sonra başladı hamilelik boyunca olmamıştı ne alaka bende çözemedim ama akşamlari dehşet yanıyor ve sabahları boğazım tahriş olmuş sekilde uyanıyorum, son günler ilaç kullanmiyim diye gecistiriyorum
Anladim canim teşekkür ederimmCanim benim son gune kadar midem yaniyordu ama bebegim pozisyonu cok guzel almis
Bi şana verdim bugünCimere yaz es geçme bu şeyleri ben bile kinlendim
Ay vu doktor beni soj son anda kabul ettiBenimde 2gun once kontrol vardı. Dr ayin 16'si diyince beynimden kan fiskirdu resmenhemen kucuk emraha bagladim olayi hafta ya cts sezaryen gününu drdan kopardım
Benim de 2 gündür başladı tekrarBenim mide yanmam geçmişti 10 gündür ama bugün yine başladı anlam veremedim ya
OlabilirBenim de 2 gündür başladı tekrar
Belki saçlıdır
2 kez gece belimde adet ağrısı olmuştu sadece.Bu gece ise size yazdıktan sonra 2 kez uyandım ikisinde de uyandığımda karnım bir tarafta toplandı.Umarım devamı gelir. Hergün yürüyüş yapıyorum. Ama faydası olmayana da olmuyormuş sanırımOo gerçekten mi hiç kasılma/sertleşme , bir tarafta toplanma , kasıkta adet gibi sancı vs yaşamıyor musunuz ? Hurma yiyin gün içinde, her gün duş alın sıcak , bir sandalye- kapı vs tutunarak squat yapın. 11 kasımdan beri var bende kasılma sancı vs
Dönüp dönmediğini söylemedi mi doktor?Olabilirbenim göğsünün altında bir baskı bir sertlik var. Poposu değilse başıdır diyorim
Benim de son zamanlarda asiri yanma ve asit oluyodu bogazmda ama bebegimin iki uc tel saci var kel sayilirBenim de 2 gündür başladı tekrar
Belki saçlıdır
Benimkini de kafası hep aşağıdaydı ki. Çarşamba gunu kontrol vardi onda da kafası asagidaydiDönüp dönmediğini söylemedi mi doktor?
Benim de sert ama ya ayağı ya poposu bence
Çünkü epey zamandır kafası aşağıda
Allah senden bin kereeee razı olsun inşallahKorkma derin nefes al akışa bırakçıkınca da yaz
ŞaşırdımBenim de son zamanlarda asiri yanma ve asit oluyodu bogazmda ama bebegimin iki uc tel saci var kel sayilir
O zaman kafası değildir o sertlikBenimkini de kafası hep aşağıdaydı ki. Çarşamba gunu kontrol vardi onda da kafası asagidaydi
Hayir canim almadim. Amin insallahEpidural aldınız mı? Sağlıkla büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?