2021 Aralık Anneleri

Cimere yaz es geçme bu şeyleri ben bile kinlendim

Canım geçmiş olsun hemen toparlarsiniz karnında değil gözünün önünde nasılsa, bunlar hep deneyimle öğrenilecek galiba benim aklıma takıldı başkasından aldığın sağma makinesinden bahsetmissin daha önceleri,aldığın pompadan memnun değilmisin e bebektendi galiba merak ettim

Benimde 2gun once kontrol vardı. Dr ayin 16'si diyince beynimden kan fiskirdu resmen hemen kucuk emraha bagladim olayihafta ya cts sezaryen gününu drdan kopardım

Canim benim son gune kadar midem yaniyordu ama bebegim pozisyonu cok guzel almis

Ay onu anlamak da zor ya zamanla uzmanlaşıcaz inşallah
Göğüs pompası almamıştım ben ama sanırım almak gerekecek herkes kullanıyor
Benim oglandan kalma var emmemisti oglum sagiyordum simdi bebegim emiyo cok sukur ama gercekten de sagma makinesiz olmuyo goguslerim patlayacak gibi oluyo cekip sut posetlerine koyup buzluga atiyorum Allah gerek etmesinde ilerde boyle sutum olmazsa kullanirim

Benim mide yanmam geçmişti 10 gündür ama bugün yine başladı anlam veremedim ya

Cimere yaz es geçme bu şeyleri ben bile kinlendim
Bi şana verdim bugün
Belki bugünkü test sonucuma gmre karantinam kalkarsa affedeceğim her şeyi
Benimde 2gun once kontrol vardı. Dr ayin 16'si diyince beynimden kan fiskirdu resmen hemen kucuk emraha bagladim olayihafta ya cts sezaryen gününu drdan kopardım
Ay vu doktor beni soj son anda kabul etti
Me zaman ısterse o zaman alsın çocuğu dert değil
Zayen devlette herhalfe haftasonu yoktur

Çalışmayan arkadaşlarım sağma makinesi almak yerine hastane tipi kiralayın ilk zamanlar lazım oluyor ama sonrasında olmuyo boşa alıp evde beklemesin hem çekiş hızı daha iyi hastane tipi olanlar zaten aparatları kişiye özel veriliyor hiç kullanılmamış oluyo düşünebilirsiniz bunu kirası da öyle abartılı değil

2 kez gece belimde adet ağrısı olmuştu sadece.Bu gece ise size yazdıktan sonra 2 kez uyandım ikisinde de uyandığımda karnım bir tarafta toplandı.Umarım devamı gelir. Hergün yürüyüş yapıyorum. Ama faydası olmayana da olmuyormuş sanırım

Olabilir benim göğsünün altında bir baskı bir sertlik var. Poposu değilse başıdır diyorim
Dönüp dönmediğini söylemedi mi doktor?
Benim de sert ama ya ayağı ya poposu bence
Çünkü epey zamandır kafası aşağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…