2021 Aralık Anneleri

Çatına ne dedi doktor canım

Ay onu anlamak da zor ya zamanla uzmanlaşıcaz inşallah
Göğüs pompası almamıştım ben ama sanırım almak gerekecek herkes kullanıyor
Mutlaka al, çok işe yarıyor. Ben bir göğsümü emzirince diğerini sağıyorum mesela. Sağmazsam taş gibi oluyor canı acıyor epey insanın birde bence elektrikliye ihtiyaç yok illa. Zamandan tasarruf sağlar belki. Birde kolun yorulmaz. Ben lansinohun manuelini almıştım çok memnunum. Alacak arkadaşlara fikir olsun. Hatta ilk gün hastanenin elektriklisini kullandım ondan daha iyi çekiyordu benim ki

Ya keşke bana da verseydi benimki de üstten basıkmış ama arka ve yanlar uygun dedi. Çok korkuyorum hayırlısı olsun inş en kolay nasılsa öyle yaparım
Üstten basık ve dar dedi canım bana. Şuan bebek 3250 imiş normali beklersek 4 ü bulur kilosu dedi . Bi de dar çatıda omuz takılması çok oluyormuş bende sezeryan olsun o zaman doktorun bi bildiği vardır dedim

Şaşırdım
O zaman hurafe iptal

O zaman kafası değildir o sertlik
45 cm içimizde bi tur daha dönemez bence artık
Bnmki saçlı doğdu bandana taktım
Midem 1-2 kere yanmıştır anca
Sertlik sırt yada popodur bnm öyleydi

Vay arkadaş 3 gün girememistim ne çok sayfa birikmiş doğuran doğurana maşallah baya sasirdiklarim oldu hatta kendimi cok yalnız kalmış hissettim falan
B BitterCikilata merve eymentaa Whiterose89 aklımda kalanlar bunlar hepinize hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın olsun. Güle güle büyütün kuzularinizi :)
giggles senin mesajlarını dehşet içinde okudum resmen, o neydi giiz dedim en son, neyse ki selamete etmişsin, hayırlısıyla karantina da biter de sağlıkla kavuşursunuz pasayla
Ben 37+1 im bugün, dün itibariyle izne ayrıldım çok şükür, pazartesi den beri özellikle aşırı yoğundum isyerinde, 3 gün çok zor geçti lanet olsun diyerek ayrıldım resmen, o yüzden hiç giremedim foruma
Dün evde sadece ayaklarımı uzatıp kadin programları izledim müthişti
Dün kontrole de gittim hersey normal şükür ki, 17 sine gün verdi haftaya cuma anestezi muayenesini olucam tahlilleri falan yaptircam diğer cuma da alacak nasipse

Yaaa aynı gün verilmiş bizeee Sağlıkla gelsinler inşallah

Kiz ben devlette olcam ozeellikle haftasonu istwdimisteklerimin bitmemeesinden baya yakindi dr sonic herşey istedigim gibi oldu

Allah senden bin kereeee razı olsun inşallah Söylediğin gibi o kadar kolaymış ki çok rahat geçti
Ahh canım benim senden de insanlar gerçekten bazen gereksiz konuşuyor bugün kuaföre gittim bildiği ne kadar kötü doğum anısı varsa anlatmaya koyuldu, en son söyledim yeterince korktum anlatma diye anlam veremiyorum

Benimki de kruft elektirikli hastane pompasini bilmiyorum ama benimki de guzel cekiyo goguslerimin ucu yara ozellikle soldaki cok fena halde bugun sadece sagi emzirecem solu makineyle cekicem bugun bi rahatlasin

Selam arkadaşlar dogum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun sayfalar çok birikmiş tek tek alıntı yapamiyorum.30 kasımda bende doğum yaptım ama buraya girmeye ancak fırsat bulabildim.Oglum 37+1de 49 cm 3000 gr dünyaya geldi spinal bana göre zor değildi doktorumla konuşarak geçti bebeğimin doğduğu ilk anı görmek çok güzeldi.Sonrasi odaya gecis ayaklanmam filan kolay oldu bebeğim doğumdan 2 saat sonra bebek yoğun bakıma gitti izliyordu orda ısıtılan beklediler 5 saat sonra yanıma geldi o oradayken kuvezde bebeği olan anneleri anladım gerçekten çok zormuş bebeğim geldi sekeri düşük dediler nama desteği dediler hastaneden mana yapıp verdiler siringayla verdik filan sonrası çocuk doktoru geldi bebeğinize ufurum tespit ettik dedi 2 tane doktor ismi verdi kalp ekosu çektirin dedi dün hızlıca kimliğimiz çıktı bugünde doktora gittik ufak bi deliği var ama kısa zamanda kapanır onun dışında kalbinde herhangi bi sorun yok 1 yaşında tekrar getirin dedi doktor prof.hocaya götürdük en azından içimiz rahatladı şimdi tek sıkıntımız gaz gazı çıkaramıyoruz sizlerin bebekler nasıl gazlı mi ?Gazı çıkarmak için neler yapıyorsunuz?

Hele ben neler duydum devlet hastanesiyle ilgili ama ben o kadar memnun kaldimki korktugum hic bise olmadi duyduklarima o kadar inanmisim ki doktora ilk ben uyusmadim bak hareket ediyo iyice kaldir ayagini dedi kaldiramadim bak hemen baslamiyorz birazdan olacak daha da uyusmus olacaksin dokunuslar olacak ama aci yok ben hala titriyordum beni sakinlestirmeye calistilar ama sakinlesemedim ve kizimin o ilk dogdugu ani goremedim icime dert oldu ilk sezaryenm ozelde olmustu onda planla ve tam zamaninda oldugu icin daha sakindim oglumun dogdugu ani gormustum harika bi duyguydu bu arada devletle ozelin inanin hic bi farki yok ayni ordaki gibi beni konusturmaya calistilar sakalar yaptilar ben kendimi toparlayamadim ani oldugu icin.suanda da cok iyiym cok sukur

Galiba seninki de bnm dr gibi dogumu başlatmaya çalışmış. Bnm dr da bugün artık dogması lazım az kilo alıyor. O yüzden alttan muane edeyim dogum hızlansın dedi.

Doğumun basladigini düzenli sancidan mi anlamistin canim yani siddetliydi sancın dimi
Gece 12 de hafif agrı vardı sabah 8 e kadar beş dk ya düştü. O zaman dr a gittim cnm. Beş dk ya düştüğünde bile öyle Cok agrım yoktu. Bn gideyim dr bi baksın ama bu kesin yalancı sancıdır diye gittim. İlk dogum oldugu için bilemedim. Megersem dogum sancısoymış:)

Canim benim gozun aydin saglikla kavusun bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…