Çatına ne dedi doktor canımCanım ben çatı bakılınca sormuştum kanama olur mu diye doktor açıklığın yok olmaz dedi, senin açıklığın olduğu için nişanın gelmiş olabilir. Hadi bakalım desene belki yarın belki yarından yakınbenim hala gelip gidiyor günde bir kaç kez ama hissediyorum az kaldı hazırlıklar başladı.
Çok rahat geçti canım ama çatım dar ve basıkmış bebek çatıma göre büyükmüş o yüzden sezeryan tarihi verdi 17 Aralık’aCanım nasıl geçti muayene? Benimki çok kolay oldu kadınlar saçmalamış resmen
Mutlaka al, çok işe yarıyor. Ben bir göğsümü emzirince diğerini sağıyorum mesela. Sağmazsam taş gibi oluyor canı acıyor epey insanınAy onu anlamak da zor ya zamanla uzmanlaşıcaz inşallah
Göğüs pompası almamıştım ben ama sanırım almak gerekecek herkes kullanıyor
Umarım öyle olur.Şaşırdım
O zaman hurafe iptal
O zaman kafası değildir o sertlik
45 cm içimizde bi tur daha dönemez bence artık
Ya keşke bana da verseydiÇok rahat geçti canım ama çatım dar ve basıkmış bebek çatıma göre büyükmüş o yüzden sezeryan tarihi verdi 17 Aralık’a
Üstten basık ve dar dedi canım bana. Şuan bebek 3250 imiş normali beklersek 4 ü bulur kilosu dedi . Bi de dar çatıda omuz takılması çok oluyormuş bende sezeryan olsun o zaman doktorun bi bildiği vardır dedimYa keşke bana da verseydibenimki de üstten basıkmış ama arka ve yanlar uygun dedi. Çok korkuyorum hayırlısı olsun inş en kolay nasılsa öyle yaparım
Bnmki saçlı doğdu bandana taktımŞaşırdım
O zaman hurafe iptal
O zaman kafası değildir o sertlik
45 cm içimizde bi tur daha dönemez bence artık
Korkma ya kolay olur inşallahYa keşke bana da verseydibenimki de üstten basıkmış ama arka ve yanlar uygun dedi. Çok korkuyorum hayırlısı olsun inş en kolay nasılsa öyle yaparım
Yaaa aynı gün verilmiş bizeeeVay arkadaş 3 gün girememistim ne çok sayfa birikmiş doğuran doğurana maşallah baya sasirdiklarim oldu hatta kendimi cok yalnız kalmış hissettim falan
B BitterCikilatamerve eymentaa Whiterose89 aklımda kalanlar bunlar hepinize hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın olsun. Güle güle büyütün kuzularinizi :)
giggles senin mesajlarını dehşet içinde okudum resmen, o neydi giiz dedim en son, neyse ki selamete etmişsin, hayırlısıyla karantina da biter de sağlıkla kavuşursunuz pasayla
Ben 37+1 im bugün, dün itibariyle izne ayrıldım çok şükür, pazartesi den beri özellikle aşırı yoğundum isyerinde, 3 gün çok zor geçti lanet olsun diyerek ayrıldım resmen, o yüzden hiç giremedim foruma
Dün evde sadece ayaklarımı uzatıp kadin programları izledim müthişti
Dün kontrole de gittim hersey normal şükür ki, 17 sine gün verdihaftaya cuma anestezi muayenesini olucam tahlilleri falan yaptircam diğer cuma da alacak nasipse
Kiz ben devlette olcam ozeellikle haftasonu istwdimBi şana verdim bugün
Belki bugünkü test sonucuma gmre karantinam kalkarsa affedeceğim her şeyi
Ay vu doktor beni soj son anda kabul etti
Me zaman ısterse o zaman alsın çocuğu dert değil
Zayen devlette herhalfe haftasonu yoktur
İnş beybi son günler yaklaştı ya kaçacak yer arıyomKorkma ya kolay olur inşallah
Ahh canım benim senden deAllah senden bin kereeee razı olsun inşallahSöylediğin gibi o kadar kolaymış ki çok rahat geçti
Benimki de kruft elektirikli hastane pompasini bilmiyorum ama benimki de guzel cekiyo goguslerimin ucu yara ozellikle soldaki cok fena halde bugun sadece sagi emzirecem solu makineyle cekicem bugun bi rahatlasinMutlaka al, çok işe yarıyor. Ben bir göğsümü emzirince diğerini sağıyorum mesela. Sağmazsam taş gibi oluyor canı acıyor epey insanınbirde bence elektrikliye ihtiyaç yok illa. Zamandan tasarruf sağlar belki. Birde kolun yorulmaz. Ben lansinohun manuelini almıştım çok memnunum. Alacak arkadaşlara fikir olsun. Hatta ilk gün hastanenin elektriklisini kullandım ondan daha iyi çekiyordu benim ki
Hele ben neler duydum devlet hastanesiyle ilgili ama ben o kadar memnun kaldimki korktugum hic bise olmadi duyduklarima o kadar inanmisim ki doktora ilk ben uyusmadim bak hareket ediyo iyice kaldir ayagini dedi kaldiramadim bak hemen baslamiyorz birazdan olacak daha da uyusmus olacaksin dokunuslar olacak ama aci yok ben hala titriyordum beni sakinlestirmeye calistilar ama sakinlesemedim ve kizimin o ilk dogdugu ani goremedim icime dert oldu ilk sezaryenm ozelde olmustu onda planla ve tam zamaninda oldugu icin daha sakindim oglumun dogdugu ani gormustum harika bi duyguydu bu arada devletle ozelin inanin hic bi farki yok ayni ordaki gibi beni konusturmaya calistilar sakalar yaptilar ben kendimi toparlayamadim ani oldugu icin.suanda da cok iyiym cok sukurAhh canım benim senden deinsanlar gerçekten bazen gereksiz konuşuyor bugün kuaföre gittim bildiği ne kadar kötü doğum anısı varsa anlatmaya koyuldu, en son söyledim yeterince korktum anlatma diye anlam veremiyorum
Galiba seninki de bnm dr gibi dogumu başlatmaya çalışmış. Bnm dr da bugün artık dogması lazım az kilo alıyor. O yüzden alttan muane edeyim dogum hızlansın dedi.Bence doktorun elinin hafifligiyle de alakalı canim, bana daha acikligim yokken bir ebe bakmıştı çok rahattım , ama dün mesela doktorum beni çok zorladı bebeğin başına dokunmaya çalıştı, içerde parmaklarını gere gere açıkliga bakmak istedi hatta biran dedimki çocuğun başı geçerken nasi acır kim bilir dedim kendimi doğumda hissettim yani, ama doktorum kasılma diye temkin ettikçe bedenimi rahat bıraktım öyle daha rahat oldu
Gece 12 de hafif agrı vardı sabah 8 e kadar beş dk ya düştü. O zaman dr a gittim cnm. Beş dk ya düştüğünde bile öyle Cok agrım yoktu. Bn gideyim dr bi baksın ama bu kesin yalancı sancıdır diye gittim. İlk dogum oldugu için bilemedim. Megersem dogum sancısoymış:)Doğumun basladigini düzenli sancidan mi anlamistin canim yani siddetliydi sancın dimi
Alin aldırın. Gerek olmazsa karşisına geçer şükür namazları kılarsınız.Ay onu anlamak da zor ya zamanla uzmanlaşıcaz inşallah
Göğüs pompası almamıştım ben ama sanırım almak gerekecek herkes kullanıyor
Canim benim gozun aydin saglikla kavusun bir an onceAh kizlar resmen sabaha kadar gaz cikardim
Ne kadar gaz o kadar iyi dedi doktorum ve ömrümce çıkarmadığım gazı bu gece çıkardım sanırım
2 saatte bir süt sağıyoruz bebeğime gönderiyoruz, hem hamiş anneşer hem lohusa anneler bebeğime dua edin lütfen 9 da yoğun bakım doktoru gelecek onun kararına göre ne kadar orda kalacağı belli olacak, inşallah bu gece güzel ilerlemiştir miniğim
Bu arada 48 cm ve 2800 gr doğdu.
36+2 de kendi hür iradesiyle dünyaya geldi minişim.
Sezeryandan aşırı korkuyordum hiç korkulacak bişey değilmiş
Ameliyattan sonra karnıma bastırmadılar sadece gaz çıksın die masaj yapar gibi yaptılar o sırada da pede çıkan kanamaya baktılar o kadar. Hiç acılı bişey değildi.
Tüm doğum süresince tek canımı yakan ilk ayağa kalkış olduo bi tık zor ama onun dışında her şey su gibi, hiç gözünüzü korkutmayın. Hele bide bebeğim yanımda olsaydı eminim çok daha kolay olurdu o yüzden sizlerin çok çok daha rahat geçecek eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?