2021 Aralık Anneleri

İlgin için teşekkür ederim canım bunun aylara göre olanı var, ben yenidoğandan itibaren kullanılanını aldım. Mecbur kalmadıkça kullanmayı düşünmüyorum zaten. İnşallah gerek de kalmaz

36+3 te dogdu.
Erken dogum nedeni bilinmiyor herhangi bi sebep yok.
32.haftada kasilmalarim baslamisti 5 dkda bir oluyordu. Sonra nidicarda basladi doktorum gunde 5-6 kasilmaya dustu. Durdurduk yani. O hafta da erken dogum olsa bile cigerleri gelissin diye igne vurdu doktorumuz.
Iste alip eve gidemeyecek olmak biraz uzuyor ama saglik olsun npalim Ne kadar kalir acaba hic net bsey soylemiyorlar

Valla bnde emiyor sonra açıyorum altını sonra az daha emip uyuyor açtığımda aç ya çok ağlıyor sende öyle dene her çocuk önceyi sevmiyor
Bol bol su iç çeksin çektikçe çoğalacak 3. Günden sonra gelme oluyormuş
Pişik olmadan sürme suyla zaten bişi olmaz

Hiç canını sıkma mervecim bizim tosbik de altı açılırken hep ağlıyordu bir iki gündür biraz daha ılımlı yaklaşıyor memede uyuma isteği de geçecek az sabret yeter ki.

Memedeki sertlikler için duşa girince sıcağa yakın suyla masaj yap ovala, emzirirken de oralara bastırarak tut, geçecektir

İnşallah bi sıkıntı yoktur dikişlerde Çok ağır kaldırmadıysan aşırı zorlanacağın bir şey yapmadıysan dikişler hasar görmez bence. Baya zaman geçti çünkü
Ya koltuğun altını kaldırmıştım kutu almak için. Ama dediğin gibi baya zaman geçince bir şey olmaz diye düşündüm O gün zaten koyu kırmızı az geldi dün akşam da arttı. Bebeğimi bırakıp gidemiyorum da. Bu akşam karnını doyurup anneme bırakıp gidicez artık. Umarım hızlıca hallolur işimiz

Hiçbir zaman demiyorlar. Bize bir kere anneyi bir iki güne çağırıcaz dediler bir hafta çağırmadılar çok zor geçti bana o hafta. Ama çok kalmaz haftası ileri de emmeyi biraz kavrasın bir beslenmesini tam olarak kendisi sağlasın anında çağırırlar sizi

Biz bugün 2. Topuk kanımızı verdik bi ağladı ki susmadı bile
Reflü yatağı almıştım doğumdan 1 gün önce iyi almışım hem yan destekleri işe yarıyor hemde eğim işe yarıyor
Gaz mesaisi hiç bitmiyor
Bize göbek düşmeden yıkamayın denildi sadece kafasını yıkacağım bugün
Yarın da ilk kontrolümüz var çocuk dr da
Bn triod ilacı kullandığım için 5. Gün yarın kan verilecek bakalım o nasıl olacak

Sağım hiç yapmadım
Emdi ama bn doymadığını düşündüm mama dedim hemşirelere kilo kaybı çok yok emdirdikçe gelcek çoğalacak denildi
Bol bol su iç

Her yerin uygulaması farklı mi ya bize hastanede 7. Gün ikinci topuk kanı dendi, ASM de 5. Gün aldılar.. göbek bağı düşmeden yikayabilirsiniz yeter ki iyi kurulayın dediler.. herkes başka bişey söylüyor

41+3 mü oluyor yani? Çok bekletmiş inşallah kendi gelir

Hastanede ilk 24. Saatte alındı ASm de 4. Gün dedi
Yıkamak çok isterseniz su geçirmez bant takıp dedi ama yıkamamanız daha iyi denildi kuru silme yapın dedi kafayı yıkayın dedi bugün inşallah yıkıcam

Hastanede ilk 24. Saatte alındı ASm de 4. Gün dedi
Yıkamak çok isterseniz su geçirmez bant takıp dedi ama yıkamamanız daha iyi denildi kuru silme yapın dedi kafayı yıkayın dedi bugün inşallah yıkıcam
Kolay gelsin canım banyo yaparken de ayrı bir tatlı oluyorlar

Ay su torbası güzel fikir ya Allaah razı olsun canım. Sıcak havlu filan tırt çünkü. Siz iyisiniz di mi?

Su çok içiyorum ya haloldu insallah süt işi innşallah böyle düsünüyorum. Düşünmek istiyorum.

Tamam canım. 6 gün daha tecrübeli teyze

evet 27 kasımda bekliyorduk 10 gün daha bekleyebiliriz en fazla dedi. İnşallah öyle olur yoksa bir sürü şeyler yapılacak en son olmazsa sezaryen
Sanırım bende oraya doğru gidicem,yalancı sancı vs bişi yok. Sizin var mı ya da varmıydı?

Doğum yapanlara ve yapacaklara hayırlı uğurlu olsun kizlar geçen sene bu zamanlar bizde boyleydik şimdi miniklerimiz bir yaş diyo çok değişik bir duygu aklıniza takılan şeyleri sorabilirsiniz herkesin hikayesi farklıdır ben mesela hep sezaryan hayal ederdim son güne kadar doktorum normal çatın güzel gelir demişti ve çok kolay bı doğumum oldu hiç kimse inanamadi o yüzden kafanızda net bı cevap olmasın su gelince cidden çok kolay ilerliyo emin olun yani çatı da müsaitse. Ben hala inanamıyorum ben yaptıysam herkes yapar diyorum Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…