2021 Aralık Anneleri

Ay su torbası güzel fikir ya Allaah razı olsun canım. Sıcak havlu filan tırt çünkü. Siz iyisiniz di mi?
Ne demekk cağnım faydası olsun inşallah ay çok şükür iyiyiz mutluyuz emme problemimiz var biberonla içerken boğazına aldırıyor bu yğzden bıraktık. beni zor emiyodu tam başladı emmeye şimdi de meme reddi başladı. Resmen sabahlar olmasın modunda dolaşıyoruz evde

Epidural aldınız mı? Sağlıkla büyüsün inşallah

kizlar benim kanamam yogun devam ediyo ben ilk sezaryende bu kadar olmamisti bu durum normalmi acaba ilk sezaryenimde de daha aciki gibiydi bunda cok rahat toparladim

Bnde bugün çatı muanesi oldum kızlar. İlk hamilelikte de korkulacak kadar agrı olmamıştı şimdide olmadı. Bu seferki acıklık varmı diye bakıldı ztn . 2.3 cm acıklık varmış.ama nst de hiç sancı yok. Önümüzdeki Hafta sonuna kadar dogum olmazsa hfta sonu yatıs verip dogumu baslatcak. Cok fazla uzatmak istemiyorum plesanta yaşlanmasından dolayı dedi. Hayırlısı artık hakkımızda:)

Kacinci haftadasın canim

Selam kizlaar dün düzenli sancilarim vardı üstelik acikligimda vardi, gece en son 5 dk ya bire düşmüştü artık siz düşünün ve sabah uyandığımda kasılmalar düzensiz durum stabildi, yani iyi ki dün yatmayi kabul etmemisim şimdi durduk yere bebeğim suni sancıyla alınacaktı muhtemelen, çektiğim acida tabi cabası, şuan kendimi ve bebeğimin hareketlerini izlemeye devam ediyorum suyum gelmeden gitmeyi düşünmüyorum yani panik olup acele etmeyin sizde diye bildireyim dedim bide akşam sümüksü kanlı akıntı da geldi Nişan mi yoksa doktorumun çatı muayenesindenmi bilemedim ama Nisan bile olsa zaten hemen doğum olacak diye bir şey yok, o yüzden takmiyorum

Canım ben çatı bakılınca sormuştum kanama olur mu diye doktor açıklığın yok olmaz dedi, senin açıklığın olduğu için nişanın gelmiş olabilir. Hadi bakalım desene belki yarın belki yarından yakın benim hala gelip gidiyor günde bir kaç kez ama hissediyorum az kaldı hazırlıklar başladı.

Başını niye yıkıcan beybi pis mi ki?
Yoo hiç bişi yok rahatlasın diye
Serviks de yok hiç temiz çıkmış kızım temizliği karnındayken öğrettim
Eşim yarın yıkayalım dedi artık kız kokana kadar kalır

Pamuk pamuk rahatlar diyorsan yıka kuzum, ben korkarım heralde yıkayayamam göbeği düşene kadar
Ee mecbur alışçan
Yarın ilk kontrollerimize gitçez bakalım neler olmuş
Korseni koy çantana dr sordum hemde ameliyat masasında yumuşak olsun dedi ama

Ee mecbur alışçan
Yarın ilk kontrollerimize gitçez bakalım neler olmuş
Korseni koy çantana dr sordum hemde ameliyat masasında yumuşak olsun dedi ama
Ne biliim alışırım heralde bi doğuraydım aklımda beybi ama benim aldığım sert geldi korse, annemden babamın bel fıtığı korsesini istedim yumuşak kumaş hastanede onu takarım bir hafta 10 güne diğerine geçerim dedim. Bizim kontrol taaa haftaya Çarşamba tabi ondan önce gelmek istemezse oğluşum

Ama her bebekte su gelmiyor ki yanlis mi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…