- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
Ne demekk cağnım faydası olsun inşallahAy su torbası güzel fikir ya Allaah razı olsun canım. Sıcak havlu filan tırt çünkü. Siz iyisiniz di mi?
Epidural aldınız mı? Sağlıkla büyüsün inşallahAmin hepimizinkinekesi atilirken sancidan fazla hissetmedim onu son anda yaptılar bebegin rahat cikabilmesi icin. Dikis atilirken aci oldu uyusturucu igne yapildi sonra cok fazla hissetmedim sadece kalcaya yapilan ignenin hafif olani gibi dusun.
Acilma artana kadar normal odadaydim hep yurudum odanin icinde pilates topuna oturdum ama cok sart değil bence top. Sanci geldikce ve sıklaşıp dozu arttikca ayakta kalamadim oldugum yere comelip dizlerimi yana actim alaturka wcye oturur gibi ve acilmanin hizlanmasi icin derin nefes alip buyuk tuvaletimi zorlar gibi yaptim. Nefes kontrolu cok yardimci oldu
Dogumhanede de ıkınırken dr surekli buyuk tuvaletini yapar gibi it dedi. Orda da 1 saat fln sanci geldikçe ıkındım son kafasi iyice gorununce son bi kez ıkındım iki ebe karnima bastirdi iyice ve bebek geldi bana da inanilmaz bir rahatlama geldi. Plasentayi cikardilar biraz daha karnima bastiril kani bosaltti epey rahatlatti. Sonrasi dikis temizleme fln. Epey uzun oldu ama olumsuz bir durum yasamadigim icin umarim yardimci olmustur anlattiklarim
Sormak istedigin olursa yanitlarim canim
Bak kız ye en çok biz hak ediyoruzAha bnm oğlan gibisin
Bn daha tadına bakamadımaklıma gelmişken bakim bari
Yedim az önce aklıma geldinBak kız ye en çok biz hak ediyoruz
Kacinci haftadasın canimBnde bugün çatı muanesi oldum kızlar. İlk hamilelikte de korkulacak kadar agrı olmamıştı şimdide olmadı. Bu seferki acıklık varmı diye bakıldı ztn . 2.3 cm acıklık varmış.ama nst de hiç sancı yok. Önümüzdeki Hafta sonuna kadar dogum olmazsa hfta sonu yatıs verip dogumu baslatcak. Cok fazla uzatmak istemiyorum plesanta yaşlanmasından dolayı dedi. Hayırlısı artık hakkımızda:)
Canım ben çatı bakılınca sormuştum kanama olur mu diye doktor açıklığın yok olmaz dedi, senin açıklığın olduğu için nişanın gelmiş olabilir. Hadi bakalım desene belki yarın belki yarından yakınSelam kizlaar dün düzenli sancilarim vardı üstelik acikligimda vardi, gece en son 5 dk ya bire düşmüştü artık siz düşünün ve sabah uyandığımda kasılmalar düzensiz durum stabildi, yani iyi ki dün yatmayi kabul etmemisim şimdi durduk yere bebeğim suni sancıyla alınacaktı muhtemelen, çektiğim acida tabi cabası, şuan kendimi ve bebeğimin hareketlerini izlemeye devam ediyorum suyum gelmeden gitmeyi düşünmüyorum yani panik olup acele etmeyin sizde diye bildireyim dedimbide akşam sümüksü kanlı akıntı da geldi Nişan mi yoksa doktorumun çatı muayenesindenmi bilemedim ama Nisan bile olsa zaten hemen doğum olacak diye bir şey yok, o yüzden takmiyorum
Canım nasıl geçti muayene? Benimki çok kolay oldu kadınlar saçmalamış resmenKızlar nstye geldim şimdi birazdan çatı muayenesine gireceğim buradaki kadınlar ebeler de dahil çatıda bağıranları konuşuyorlar vay şöyle kötü vay böyle kötüürperdiiiiim
Başını niye yıkıcan beybi pis mi ki?Hastanede ilk 24. Saatte alındı ASm de 4. Gün dedi
Yıkamak çok isterseniz su geçirmez bant takıp dedi ama yıkamamanız daha iyi denildi kuru silme yapın dedi kafayı yıkayın dedi bugün inşallah yıkıcam
Yoo hiç bişi yok rahatlasın diyeBaşını niye yıkıcan beybi pis mi ki?
Pamuk pamukYoo hiç bişi yok rahatlasın diye
Serviks de yok hiç temiz çıkmış kızımtemizliği karnındayken öğrettim
Eşim yarın yıkayalım dedi artık kız kokana kadar kalır
Ee mecbur alışçanPamuk pamukrahatlar diyorsan yıka kuzum, ben korkarım heralde yıkayayamam göbeği düşene kadar
Ne biliim alışırım heralde bi doğuraydımEe mecbur alışçan
Yarın ilk kontrollerimize gitçez bakalım neler olmuş
Korseni koy çantana dr sordum hemde ameliyat masasındayumuşak olsun dedi ama
Yani 10 günü geçmesi lazım bencePeki bu sarilik tehlikesi tamamen ne zaman ortafan kalkar
Bugün tam 38+0 dayız canımKacinci haftadasın canim
Sağlıkla gelsin Insallah canimBugün tam 38+0 dayız canım
Ama her bebekte su gelmiyor ki yanlis mi biliyorumSelam kizlaar dün düzenli sancilarim vardı üstelik acikligimda vardi, gece en son 5 dk ya bire düşmüştü artık siz düşünün ve sabah uyandığımda kasılmalar düzensiz durum stabildi, yani iyi ki dün yatmayi kabul etmemisim şimdi durduk yere bebeğim suni sancıyla alınacaktı muhtemelen, çektiğim acida tabi cabası, şuan kendimi ve bebeğimin hareketlerini izlemeye devam ediyorum suyum gelmeden gitmeyi düşünmüyorum yani panik olup acele etmeyin sizde diye bildireyim dedimbide akşam sümüksü kanlı akıntı da geldi Nişan mi yoksa doktorumun çatı muayenesindenmi bilemedim ama Nisan bile olsa zaten hemen doğum olacak diye bir şey yok, o yüzden takmiyorum
Amin cnm hepimizinki inş:)Sağlıkla gelsin Insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?