- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok tesekkurler canim senin de cok az kalmis minnosuna saglikla kavusacaksin insallahVay arkadaş 3 gün girememistim ne çok sayfa birikmiş doğuran doğurana maşallah baya sasirdiklarim oldu hatta kendimi cok yalnız kalmış hissettim falan
@Bitter cikilatamerve @eymentaa Whiterose89 aklımda kalanlar bunlar hepinize hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın olsun. Güle güle büyütün kuzularinizi :)
@giggles senin mesajlarını dehşet içinde okudum resmen, o neydi giiz dedim en son, neyse ki selamete etmişsin, hayırlısıyla karantina da biter de sağlıkla kavuşursunuz pasayla
Ben 37+1 im bugün, dün itibariyle izne ayrıldım çok şükür, pazartesi den beri özellikle aşırı yoğundum isyerinde, 3 gün çok zor geçti lanet olsun diyerek ayrıldım resmen, o yüzden hiç giremedim foruma
Dün evde sadece ayaklarımı uzatıp kadin programları izledim müthişti
Dün kontrole de gittim hersey normal şükür ki, 17 sine gün verdihaftaya cuma anestezi muayenesini olucam tahlilleri falan yaptircam diğer cuma da alacak nasipse
Gozun aydinn tatlimmmÇok şükür kızlar , kızıma kavuştumo da ben de iyiyiz darısı bekleyenlere nasip olsun inşallah kızım 3300 ,50 cm doğdu . Görür görmez ağladım ,sezeryan ekibini de ağlattım hatta hepsi dua etti , erkek olanlar dahi abla naptin ya erken olduğum halde aglayacaktim filan diyen bile oldu . Memelerden maalesef süt hiç çıkmıyor gibi bişey ,belden ameliyatli olduğum için bir sürü iğne vurdular çok zorlandım aşırı ama nedeni benimki uyuşmaz diye idi . Buarada dünyanın en güzel şeyi imiş bunun ustune sevgi olamaz . Hepinize çok teşekkür ederim
Bebisin nasil kuzummmInsan çiş yapmayı unutur mu bu kadar erken.Ay meme küçük küçük derken. Bu kadar süt dolması ve çıkartamamak...
Benimki de bana sarı geliyo ama doktor bi sey demedi. Pazartesi bakacak kilosuna o ara ne der acaba.Kizlar ya sarilik degerimiz total 12.5 olmus dr sik emzir ve sekerli su ver dedi suan icin baska tedavi soylemedi pztsi de saglik ocagina gidecegiz bir kere de onlara gosterecegim hem kilo alimi hem sariligini:s insallah duser degeri dua edin boyle bir durum yasayan var mi acaba ?
Mastitlendim gibi benBebisin nasil kuzummm
Oyy insallah birseyi yoktur cnm merk etme hastaneden cikmadan tahlil yapmisalrdrBenimki de bana sarı geliyo ama doktor bi sey demedi. Pazartesi bakacak kilosuna o ara ne der acaba.
Yaaaaaa sicak dus masaj emzirme insallah bir anda sokulecek cnm ben de yasadim daha once geccek merk etmeMastitlendim gibi ben
Sütüm tam gelmedi sanıyodum bugün hemşire bi sıkti 5 yerdne birden bi çıktı anaamYaaaaaa sicak dus masaj emzirme insallah bir anda sokulecek cnm ben de yasadim daha once geccek merk etme
Doktora dedim yani bu muymuş çatı diyeAhh canım benim senden deinsanlar gerçekten bazen gereksiz konuşuyor bugün kuaföre gittim bildiği ne kadar kötü doğum anısı varsa anlatmaya koyuldu, en son söyledim yeterince korktum anlatma diye anlam veremiyorum
Aynen hemsireler anliyor vallaSütüm tam gelmedi sanıyodum bugün hemşire bi sıkti 5 yerdne birden bi çıktı anaam
Bana bisi vermediler ya kendi dr uma kontrole gidince sorayim
Sen de böyle diyorsan ikna oldumAlin aldırın. Gerek olmazsa karşisına geçer şükür namazları kılarsınız.
Benimki güzel başladı amaa malesed işte birden böyle oldu bilemedim ben. Sağım yapmam lazımmış aralarda.Aynen hemsireler anliyor vallageliyor cok sukur de bebeler emse zorla emziriyorm
Dogru bosaltmak lazim gogsu:s bizim sariliktan sanrm cok guclu ememiyor cok ugrasiyorum surekli teklif ediyorum 1 2 saate birBenimki güzel başladı amaa malesed işte birden böyle oldu bilemedim ben. Sağım yapmam lazımmış aralarda.
Bunları bebek ihtiyacı için liste vermişlerdi yenidoğan yoğunbakımdan aldık. Vitamini ilk bir yıla kadar öneriyoruz dedi. Öbürü de gaz damlası zaten bilirsin bağırsak düzenleyici. Sor tabi.Bana bisi vermediler ya kendi dr uma kontrole gidince sorayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?