Insallah oturtacaz düzeniDogru bosaltmak lazim gogsu:s bizim sariliktan sanrm cok guclu ememiyor cok ugrasiyorum surekli teklif ediyorum 1 2 saate bir
Ben görümcemden lansinoh aldım. Çok güzel. Memelerle tek tek ilgilenebiliyorum diye henüz ciftli kullanmadım.Sen de böyle diyorsan ikna oldum
Biz hala kaka yapamadıkKIzlar bir de nerdeyse her bez kaka normalmi rengi döndü sukur sariya puturlu
Bizimki de gec yapti hastanede cikis gunumuzde yapti anca 2 gun olmadan siyah kaka geldi isteBiz hala kaka yapamadık
Çok güzel yapmasıKIzlar bir de nerdeyse her bez kaka normalmi rengi döndü sukur sariya puturlu
Insallah canim cis kaka yapmaya basladi ama degerin surekli yukselmesi korkutuyorÇok güzel yapması
İnşallah sarılığı da çabucak geçer
Bana kendi dr kan ilacı 40 gün devam vitamin ve kalsiyum gün aşırı kullan dediBana bisi vermediler ya kendi dr uma kontrole gidince sorayim
Demir ve decavit demislerdi bir de antbytik var suan tabi,)Bana kendi dr kan ilacı 40 gün devam vitamin ve kalsiyum gün aşırı kullan dedi
Sık sık emecek işte uyandırInsallah canim cis kaka yapmaya basladi ama degerin surekli yukselmesi korkutuyor
Evet antibiyotik ağrı kesici onlar da varDemir ve decavit demislerdi bir de antbytik var suan tabi,)
Aynen olabilir canim çünkü benim ki de az kilo alıyor hiç almamış olsaydı zaten sezeryana alicakti bu hafta ama almış Allah tan 2800 ölçtüGaliba seninki de bnm dr gibi dogumu başlatmaya çalışmış. Bnm dr da bugün artık dogması lazım az kilo alıyor. O yüzden alttan muane edeyim dogum hızlansın dedi.
Yaa ama aslında çok güzel geçmiş doğumunuz o kadar açılmayı evde az sancıyla gecirmissiniz, maşallah size darısı bana o zamanGece 12 de hafif agrı vardı sabah 8 e kadar beş dk ya düştü. O zaman dr a gittim cnm. Beş dk ya düştüğünde bile öyle Cok agrım yoktu. Bn gideyim dr bi baksın ama bu kesin yalancı sancıdır diye gittim. İlk dogum oldugu için bilemedim. Megersem dogum sancısoymış:)
Amin arkadaşım inşallahYaaa aynı gün verilmiş bizeeeSağlıkla gelsinler inşallah
Ay evet yaa şafak sayıyorum resmenCok tesekkurler canim senin de cok az kalmis minnosuna saglikla kavusacaksin insallah
Insallah cok guzel gecer tatlimSık sık emecek işte uyandır
Bizim de yarın dr kontrolümüz var bakalım
Cok cok uzun sürmedi cnm ilk dogumum bakalım bu nasıl olcak. İnş sende kolaylıkla atlatırsın :)Aynen olabilir canim çünkü benim ki de az kilo alıyor hiç almamış olsaydı zaten sezeryana alicakti bu hafta ama almış Allah tan 2800 ölçtü
Yaa ama aslında çok güzel geçmiş doğumunuz o kadar açılmayı evde az sancıyla gecirmissiniz, maşallah size darısı bana o zaman
İnşallah Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsunCok cok uzun sürmedi cnm ilk dogumum bakalım bu nasıl olcak. İnş sende kolaylıkla atlatırsın :)
Onu da yarın inşallahInsallah cok guzel gecer tatlimkadin dogum muayene ne zmn gideceksin beni hafta ici bigun cagrdi
Devlette de olsa özelde de olsa Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Tamamen şans olduğunu düşünüyorum. Bizim de böyle güzel bir hikayemiz olur inşallahHele ben neler duydum devlet hastanesiyle ilgili ama ben o kadar memnun kaldimki korktugum hic bise olmadi duyduklarima o kadar inanmisim ki doktora ilk ben uyusmadim bak hareket ediyo iyice kaldir ayagini dedi kaldiramadim bak hemen baslamiyorz birazdan olacak daha da uyusmus olacaksin dokunuslar olacak ama aci yok ben hala titriyordum beni sakinlestirmeye calistilar ama sakinlesemedim ve kizimin o ilk dogdugu ani goremedim icime dert oldu ilk sezaryenm ozelde olmustu onda planla ve tam zamaninda oldugu icin daha sakindim oglumun dogdugu ani gormustum harika bi duyguydu bu arada devletle ozelin inanin hic bi farki yok ayni ordaki gibi beni konusturmaya calistilar sakalar yaptilar ben kendimi toparlayamadim ani oldugu icin.suanda da cok iyiym cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?