2021 Aralık Anneleri

Galiba seninki de bnm dr gibi dogumu başlatmaya çalışmış. Bnm dr da bugün artık dogması lazım az kilo alıyor. O yüzden alttan muane edeyim dogum hızlansın dedi.
Aynen olabilir canim çünkü benim ki de az kilo alıyor hiç almamış olsaydı zaten sezeryana alicakti bu hafta ama almış Allah tan 2800 ölçtü
Yaa ama aslında çok güzel geçmiş doğumunuz o kadar açılmayı evde az sancıyla gecirmissiniz, maşallah size darısı bana o zaman

Cok cok uzun sürmedi cnm ilk dogumum bakalım bu nasıl olcak. İnş sende kolaylıkla atlatırsın :)

Haa bu arada bugün sağlık ocağına da gittim, ebe aramıştı doğumdan önce son görüşmemiz doğum sonrasını konuşcaz mutlaka gel fala demişti neyse gittim artık bugün, olsa bi emzirme eğitimi verdi diğer doğumun üstünden çok geçmiş belki unutmuşsundur dedi kalp atışını dinledi, kan ilacını doğumdan sonra 3 ay d vitaminini de 6 ay kullanmalısın dedi, doğum yapinca haber verecekmisim, kendimi iyi hissettiğimde bebek 4-5 günlük olunca gidecekmisim topuk kanını onlar da alacakmış
Sonra dün hastaneye gittiğimde bebek hemsiresiyle görüştüm, depend tavsiye etmiyoruz dedi özellikle sezaryende, dikişlerin hava alması lazımmış zaten almamıştım emin oldum, bebek için iki alt mi koyayım dedim hani ilk giydirirken üşür mü falan dedim, hayır dedi versen bile giydirmeyiz hastane zaten sıcak oluyor, battaniyeye saricaz zaten yeter dedi, hatta evde de öyle yap nasıl alisirsa öyle gider çok sıcağa alismasin dedi. Mamayi sordum getirmeye gerek yok süt gelmezse biz zaten burda veriyoruz dedi, süt artırıcı bisey getireyim mi yanımda dedim bestlak tavsiye etti, yenidoganlarin midesi ilk başta zaten misket kadar olduğu için çabuk doyar çabuk acıkır belki 10 dk ya bi emmek ister ilk 3 ay o her istediğinde ver dedi, sık emiyor diye doymuyor sanmamaliymisiz

Devlette de olsa özelde de olsa Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Tamamen şans olduğunu düşünüyorum. Bizim de böyle güzel bir hikayemiz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…