2021 Aralık Anneleri

Canım saat basi emzir utandiramaxsan sütünü sağ kaşıkla yada enjektör le ağzına sik ben öyle yapıyorum kontrol yarın ama herhangi bi sarılık durumu yok gibi

Üstten basık ve dar dedi canım bana. Şuan bebek 3250 imiş normali beklersek 4 ü bulur kilosu dedi . Bi de dar çatıda omuz takılması çok oluyormuş bende sezeryan olsun o zaman doktorun bi bildiği vardır dedim
Şuan tam kaç haftalık canım senin ve kaçıncı haftaya gün verdi doğum İçin

sağlık ocağında sarılık değerini ölçen cihazdan olacağını sanmıyorum iyi bir çocuk doktoruna gitseniz? benim kızım da doğduğu zaman sarılık olmuştu çocuk doktoruana götürdük hemen 15 ti değwri hemen mama takviyesi verdi emzirmeden sonra 30 ar ml mama, sayesinde hastanede yatmadı kızım. beslendikçe ve kaka yaptıkça kakasıyla atılacak bilirubin.
yapabileceğiniz bir şey var en azından

Dr mama demedi ama ben yine de aldim icebilirse gunde iki uc kez vermeye calisiyorum cok icemiyor ya hem gazdan hem dokuyor yarim olcek fln

Kızlar dogum yaptim ama baya sorunlu gecti benim.. bugun taburcu oldum..
Size cok onemli bisey sormam lazim .
Oncelikle.spinal sezeryan oldum..
Her 2 bacagim ayak bileklerime kadar sis bu normal mi ? Sizde de oldumu hic bu durum ?
Doktor bakmadan 1 haftaya gecer dedi ama cok korkmaya basladim ben ☹

Canım çok geçmiş olsun, anestezi fazla kaçınca oluyor sanırım. Bir arkadaşımın tek bacağı aşırı şişmişti doğumdan sonra tekrar hastaneye gittiler. Eğer çok kötüysen git tekrar

Hala doğurmayanlar olarak burda mıyız iyi akşamlar doğuramayanlar
Ben ptesi doguracam inşallah bugün son kontrol vardı dr haftasonu dinlen hareket etme her an dogurabilirsin dedi ptesi güneş dogmadan bebem doğacak sabah 7de alacaklar kilosu yaklaşık 3200 boyu da 52 cm olmuş baya gidikli ve köfte dudaklı bir bebem olacak

Benimki de zayıf ama yanakları tombik çıkıyordu usgde tabi hep yarım yamalak gördük sağ sağlim bir avazds doğurup eve birlikte dönersiniz inşş

Benimki de zayıf ama yanakları tombik çıkıyordu usgde tabi hep yarım yamalak gördük sağ sağlim bir avazds doğurup eve birlikte dönersiniz inşş
Aynen canım biz de anlık olarak dudaklarını ve gidisini gördük sadece :)) amin inşallah cümlemiz senin belli olmuş muydu günü? Mesajlari okuyorum ama günleri karıştırdım artık

Aynen canım biz de anlık olarak dudaklarını ve gidisini gördük sadece :)) amin inşallah cümlemiz senin belli olmuş muydu günü? Mesajlari okuyorum ama günleri karıştırdım artık
Yok canım normali bekleyelim dedi bekliyoruz ama hiç belirti yok bende. Çarşamba kontrol var belki hala bişey olmazsa alalım artık der senin 2. Doğum mu neden sezaryen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…