Canım saat basi emzir utandiramaxsan sütünü sağ kaşıkla yada enjektör le ağzına sik ben öyle yapıyorum kontrol yarın ama herhangi bi sarılık durumu yok gibiKizlar ya sarilik degerimiz total 12.5 olmus dr sik emzir ve sekerli su ver dedi suan icin baska tedavi soylemedi pztsi de saglik ocagina gidecegiz bir kere de onlara gosterecegim hem kilo alimi hem sariligini:s insallah duser degeri dua edin boyle bir durum yasayan var mi acaba ?
Şuan tam kaç haftalık canım senin ve kaçıncı haftaya gün verdi doğum İçinÜstten basık ve dar dedi canım bana. Şuan bebek 3250 imiş normali beklersek 4 ü bulur kilosu dedi . Bi de dar çatıda omuz takılması çok oluyormuş bende sezeryan olsun o zaman doktorun bi bildiği vardır dedim
sağlık ocağında sarılık değerini ölçen cihazdan olacağını sanmıyorum iyi bir çocuk doktoruna gitseniz? benim kızım da doğduğu zaman sarılık olmuştu çocuk doktoruana götürdük hemen 15 ti değwri hemen mama takviyesi verdi emzirmeden sonra 30 ar ml mama, sayesinde hastanede yatmadı kızım. beslendikçe ve kaka yaptıkça kakasıyla atılacak bilirubin.Kizlar ya sarilik degerimiz total 12.5 olmus dr sik emzir ve sekerli su ver dedi suan icin baska tedavi soylemedi pztsi de saglik ocagina gidecegiz bir kere de onlara gosterecegim hem kilo alimi hem sariligini:s insallah duser degeri dua edin boyle bir durum yasayan var mi acaba ?
Sariya dondüyse kaka sayısı azalır canım. Pütürlü olması iyi. Çok fazla yapmıyorsa sayısı da çok önemli değilKIzlar bir de nerdeyse her bez kaka normalmi rengi döndü sukur sariya puturlu
Az az yapiyor cnm gaz cikarirken yapar gibiSariya dondüyse kaka sayısı azalır canım. Pütürlü olması iyi. Çok fazla yapmıyorsa sayısı da çok önemli değil
Dr mama demedi ama ben yine de aldim icebilirse gunde iki uc kez vermeye calisiyorum cok icemiyor ya hem gazdan hem dokuyor yarim olcek flnsağlık ocağında sarılık değerini ölçen cihazdan olacağını sanmıyorum iyi bir çocuk doktoruna gitseniz? benim kızım da doğduğu zaman sarılık olmuştu çocuk doktoruana götürdük hemen 15 ti değwri hemen mama takviyesi verdi emzirmeden sonra 30 ar ml mama, sayesinde hastanede yatmadı kızım. beslendikçe ve kaka yaptıkça kakasıyla atılacak bilirubin.
yapabileceğiniz bir şey var en azından
Sezeryan yeri nasil cnm ne verdi dr bana bitane krem verdi sadece morarmis o kisim bayaOnu da yarın inşallah
Bide 40 çıkınca geleceksin dedi
Azalir zamanla merak etme canım. Bizde de öyle olmuştu, kardeşim küçükken bağırsaklardan çok çekti, korktum öyle olacak diye ama normalmiş. Şimdi çok az iki üç kez yapıyor.Az az yapiyor cnm gaz cikarirken yapar gibi
Cok sukur cnm duzelir herhaldeAzalir zamanla merak etme canım. Bizde de öyle olmuştu, kardeşim küçükken bağırsaklardan çok çekti, korktum öyle olacak diye ama normalmiş. Şimdi çok az iki üç kez yapıyor.
Canım çok geçmiş olsun, anestezi fazla kaçınca oluyor sanırım. Bir arkadaşımın tek bacağı aşırı şişmişti doğumdan sonra tekrar hastaneye gittiler. Eğer çok kötüysen git tekrarKızlar dogum yaptim ama baya sorunlu gecti benim.. bugun taburcu oldum..
Size cok onemli bisey sormam lazim .
Oncelikle.spinal sezeryan oldum..
Her 2 bacagim ayak bileklerime kadar sis bu normal mi ? Sizde de oldumu hic bu durum ?
Doktor bakmadan 1 haftaya gecer dedi ama cok korkmaya basladim ben ☹
Ben ptesi doguracam inşallahHala doğurmayanlar olarak burda mıyız iyi akşamlar doğuramayanlar
Benimki de zayıf ama yanakları tombik çıkıyordu usgde tabi hep yarım yamalak gördükBen ptesi doguracam inşallahbugün son kontrol vardı dr haftasonu dinlen hareket etme her an dogurabilirsin dedi ptesi güneş dogmadan bebem doğacak sabah 7de alacaklar kilosu yaklaşık 3200 boyu da 52 cm olmuş baya gidikli ve köfte dudaklı bir bebem olacak
BurdaHala doğurmayanlar olarak burda mıyız iyi akşamlar doğuramayanlar
Aynen canım biz de anlık olarak dudaklarını ve gidisini gördük sadece :)) amin inşallah cümlemizBenimki de zayıf ama yanakları tombik çıkıyordu usgde tabi hep yarım yamalak gördüksağ sağlim bir avazds doğurup eve birlikte dönersiniz inşş
Hala doğurmayanlar olarak burda mıyız iyi akşamlar doğuramayanlar
Yok canım normali bekleyelim dedi bekliyoruz ama hiç belirti yok bende. Çarşamba kontrol var belki hala bişey olmazsa alalım artık derAynen canım biz de anlık olarak dudaklarını ve gidisini gördük sadece :)) amin inşallah cümlemizsenin belli olmuş muydu günü? Mesajlari okuyorum ama günleri karıştırdım artık
Sanki dünya terk edilmiş yıkık dökük biz kalmışız gibi hissediyorumHala doğurmayanlar olarak burda mıyız iyi akşamlar doğuramayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?