- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Benim birkac gündür kasik ağrısı vardı canım ben daha söylemeden dr söyledi ağrıların oluyor mu diye ultrasonla bakarken. Bebek kanalda değilmiş ama yine de her an dogurabilirsin suyun gelirse hastanede buluşalım dedi. Sanırım o ağrılar doğum belirtisi. Sende agri sancı yoksa daha vakti var demek ki. Çarşamba günü biraz daha netlesir bence. 40 dolunca alır muhtemelen kendi gelmezseYok canım normali bekleyelim dedi bekliyoruz ama hiç belirti yok bende. Çarşamba kontrol var belki hala bişey olmazsa alalım artık der
Bugun taburcu oldum cnm doktor normal dedi 1haftaya gecer dedi ama icimde rahat degil..Canım çok geçmiş olsun, anestezi fazla kaçınca oluyor sanırım. Bir arkadaşımın tek bacağı aşırı şişmişti doğumdan sonra tekrar hastaneye gittiler. Eğer çok kötüysen git tekrar
Bugun kontrolum vardi yaa daha normal mi sezaryen mi konusmaya gerek yok haftaya konusuruz dediAy senden benden de betersin 20 gün diyo
Biz miBiz hala kaka yapamadık
Ben burdayımHala doğurmayanlar olarak burda mıyız iyi akşamlar doğuramayanlar
Sanırım bİ serum verdiler ona öyle bişey olabilir canım bak durumuna yineBugun taburcu oldum cnm doktor normal dedi 1haftaya gecer dedi ama icimde rahat degil..
Gitsem de hic bisey yapmazlar ona eminim oyuzden gitnedim...
Ben sana dedim erken doğurmican diyeBen burdayım
Doğurdum doğuruyorum derken doğuramadım
3 gündür ağrı oluyor aslında ama çok kısa gelip geçiyor ve hafif adet ağrısı gibi. O yüzden hiç kaale almadım açıkcası karnım da yukarda hiç inmiş gibi değilBenim birkac gündür kasik ağrısı vardı canım ben daha söylemeden dr söyledi ağrıların oluyor mu diye ultrasonla bakarken. Bebek kanalda değilmiş ama yine de her an dogurabilirsin suyun gelirse hastanede buluşalım dedi. Sanırım o ağrılar doğum belirtisi. Sende agri sancı yoksa daha vakti var demek ki. Çarşamba günü biraz daha netlesir bence. 40 dolunca alır muhtemelen kendi gelmezse
İçerde ağrın yoksa yüzeysel acıysa derisi soyulmuştur canım korkma. Ama içerden ağrı olursa bebekte hareketsizlik vs hiç bekleme git doktora. Çok şiddetli çarpmadıysan bir şey olmaz inşBugun kontrolum vardi yaa daha normal mi sezaryen mi konusmaya gerek yok haftaya konusuruz dediya ben ne diyecegim az omce sifonyerin kenarina karnimi carptim o an yandi acidi ama bise olmamistir dimi yani olmamistir diye dusunuyorum ama iste takildi aklim hatta fotografta koyayim kantron yagi sürdum hemen rahatsiz olacak arkadaslardan cok ozur diliyorum
Tutacağım içerdeBen sana dedim erken doğurmican diye
Benim de bi şeyler oluyor aşağıda3 gündür ağrı oluyor aslında ama çok kısa gelip geçiyor ve hafif adet ağrısı gibi. O yüzden hiç kaale almadım açıkcası karnım da yukarda hiç inmiş gibi değil
Insllah ya bi takip edeyim ben cok saol insan korkunca ici rahatlasin istiyorİçerde ağrın yoksa yüzeysel acıysa derisi soyulmuştur canım korkma. Ama içerden ağrı olursa bebekte hareketsizlik vs hiç bekleme git doktora. Çok şiddetli çarpmadıysan bir şey olmaz inş
Hangi gün bitiyodu 4 gün filan kaldı di mi? Bence de 4 güne doğurmazsın ben de Çarşambaya kadar hiç umudum yok. O gün gel doğurtiim der diye bekliyomTutacağım içerde
Daha testim negatife dönmedi zaten
Biraz daga kalsın
Benim de bi şeyler oluyor aşağıda
Ama kulak asmıyorum
Bende varım lutfennSanki dünya terk edilmiş yıkık dökük biz kalmışız gibi hissediyorum
4 gün sonra bile gel demedi ki taaaa cumaya gel dedi banaHangi gün bitiyodu 4 gün filan kaldı di mi? Bence de 4 güne doğurmazsın ben de Çarşambaya kadar hiç umudum yok. O gün gel doğurtiim der diye bekliyom
Zıplıyorum her akşam ne faydaToplanıp zıplayalım gelsin bebeler
Ben hareketsiz yatıyorum normal gelmesin diyeZıplıyorum her akşam ne fayda
Valla benim mide ilk günden beri tam gaz yanıyor, mide koruyucu mucize bir şey alın aldırın4 gün sonra bile gel demedi ki taaaa cumaya gel dedi bana
O fa kontrole
Ben de cuma da doğurmadığımı düşündüm o sebeple
Haftasonu da çalışmaz bence
Öyle öyle 13 aralık oluyor
Ay bi de benim mşde yanmam geri geldi tam gaz
Herkesi bebesine kavuştursun rabbim bizi de inş hayırlısıylaSanki dünya terk edilmiş yıkık dökük biz kalmışız gibi hissediyorum
Bende varım lutfenn
Acaba bebegin saclariyla alakasi olacak mi oyle diyorlar yaValla benim mide ilk günden beri tam gaz yanıyor, mide koruyucu mucize bir şey alın aldırınhiiç çile çektiğine değmez cidden. Bana da Çarşamba kontrol dedi doğurtcaö demedi ki
Geçmişti mide yanmalarım çocuk aşağı ininceValla benim mide ilk günden beri tam gaz yanıyor, mide koruyucu mucize bir şey alın aldırınhiiç çile çektiğine değmez cidden. Bana da Çarşamba kontrol dedi doğurtcaö demedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?