O ilac gaz olmasinimi azaltiyor yoksa bu eylemin rahat olmasinimi sagliyorGeçmişti mide yanmalarım çocuk aşağı inince
Aklına ne geldi ne yaptıysa tekrar geri başladı yanmalar
İlacı getirmedim o yüzden buraya
Devam edecekse alırım bari tekrar
Bugün çok şükür bulunmayan o gaz ilacımı bulabildim
Varlığına duacıyım resmen
E çarşamba gitsen belki cuma doğurturdu ne bileyim
Yok kız taa kaç kat içerde rahim ondan içerde kese ondan içerde suyu var saçı olsa bile mideye nasıl değsinAcaba bebegin saclariyla alakasi olacak mi oyle diyorlar ya
Benim de çok arada oluyordu canım bugün biraz daha arttı sadece dr a sordum adet sancısı gibi olur doğum sancısı dedi. Benim karnim da hafif inmiş aşağı inşallah son 2 gün doğurmam :))3 gündür ağrı oluyor aslında ama çok kısa gelip geçiyor ve hafif adet ağrısı gibi. O yüzden hiç kaale almadım açıkcası karnım da yukarda hiç inmiş gibi değil
Beybi doğuma yakın progesteron hormonu tekrar yükseliyor onla alakalı bence mide yanması ya da tepik atıyordur seninkiGeçmişti mide yanmalarım çocuk aşağı inince
Evet adet sancısı ama gitgide artar doğum olsaydı duramazdıkBenim de çok arada oluyordu canım bugün biraz daha arttı sadece dr a sordum adet sancısı gibi olur doğum sancısı dedi. Benim karnim da hafif inmiş aşağı inşallah son 2 gün doğurmam :))
Rahat olmasını sağlıyorO ilac gaz olmasinimi azaltiyor yoksa bu eylemin rahat olmasinimi sagliyor
Ben gün içinde de çok hareketliyim bişey olmuyorBen hareketsiz yatıyorum normal gelmesin diye
Tepik atmalı yanma değil bu yaBeybi doğuma yakın progesteron hormonu tekrar yükseliyor onla alakalı bence mide yanması ya da tepik atıyordur seninkibenim de umudum o yönde en geç cuma alalım derse diye
Benimki kanalda bayadır hatta doktor tam vajinanın üstüne koydu elini resmen burda dedi ama hiç açılma yokToplanıp zıplayalım gelsin bebeler
Benim midem de berbat durumda hala yanıyor doğsaydı bi sırf şu ağzımdaki tattan ve midemdeki rahatsızlıktan kurtulmak istiyorum4 gün sonra bile gel demedi ki taaaa cumaya gel dedi bana
O fa kontrole
Ben de cuma da doğurmadığımı düşündüm o sebeple
Haftasonu da çalışmaz bence
Öyle öyle 13 aralık oluyor
Ay bi de benim mşde yanmam geri geldi tam gaz
Kakiş yoookBiz mi
Çen doğurdun da anne dili mi konuçmaya baçladın
Ben burdayım
Doğurdum doğuruyorum derken doğuramadım
Aynı dertten bende muzdaribim. Ne olduda geri başladı bu yanma.Geçmişti mide yanmalarım çocuk aşağı inince
Ben bugün 37+0ım canım 38+6da olacak sezeryanŞuan tam kaç haftalık canım senin ve kaçıncı haftaya gün verdi doğum İçin
Benim bebe bugün çok hareketli ya aksamdan beri hiç durmadı ondan da tirsiyorum açıkçasıEvet adet sancısı ama gitgide artar doğum olsaydı duramazdık
Sayfada pipilikten bahsedilmisti. Demekki lazimmisaynen herseyin bi sebebi var
Erkeklerde alt değişimi ne zormuş ya temizlemek Vs birde altini acinca yüzümüze yüzümüze yapmasa
Doğum olsa hareket azalmaz mı tam tersi? Ben hareketli olunca diyorum demek ki daha varBenim bebe bugün çok hareketli ya aksamdan beri hiç durmadı ondan da tirsiyorum açıkçası2 gün kaldı az daha dur diye konuşuyorum ama hiç oralı değil gibi :))
Sizin neden sezeryan çatıdan dolayı mı acaba?Benim bebe bugün çok hareketli ya aksamdan beri hiç durmadı ondan da tirsiyorum açıkçası2 gün kaldı az daha dur diye konuşuyorum ama hiç oralı değil gibi :))
Al benden de o kadar!Alin aldırın. Gerek olmazsa karşisına geçer şükür namazları kılarsınız.
Gecikmis kaka diye bisey var annesii, onu arastir internetten biBiz hala kaka yapamadık
Benim kombine anestezi yapildi. El ve bacaklarimda hafif ödem olustu ama doktor bunu anesteziye degil de bir suru aldigimiz serumlardan kaynakli oldugunu soyledi. 2.gunden itibaren azaliyor bol bol yuruyusleKızlar dogum yaptim ama baya sorunlu gecti benim.. bugun taburcu oldum..
Size cok onemli bisey sormam lazim .
Oncelikle.spinal sezeryan oldum..
Her 2 bacagim ayak bileklerime kadar sis bu normal mi ? Sizde de oldumu hic bu durum ?
Doktor bakmadan 1 haftaya gecer dedi ama cok korkmaya basladim ben ☹
Asabicim biz en son ‘askim bu iki haftamizi iyi degerlendirelim bol bol gezelim’ dedikten 7 saat sonra bebegimiz geldiBen gün içinde de çok hareketliyim bişey olmuyor
Bi yandan da diyorum dursa 1 hafta daha oraya buraya yemeğe gitsek
Benim bebe suyumun geldigi aksam o kadar hareketliydi ki resmen ugrasarak patlattigini dusunuyorumDoğum olsa hareket azalmaz mı tam tersi? Ben hareketli olunca diyorum demek ki daha var
Çok geçmiş olsuuun teşekkür ederiz bu bilgilendirme için Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallahEveeet kizlar biriken sayfalari okudum ve yeni haberlerle geldim
Bebitomun nefes problemi cok sukur normale dondu, artik hava vermiyorlar. Yarindan itibaren midedeki boru da cikiyor ve sagdigimiz anne sutleriyle beslenmeye baslayacak insallahSadece kaninda bi enfeksiyon cikmis onun icin antibiyotik baslanmis ve gozetim altinda verilmesi gerekiyormus. O sebeple 5-6 gun kankileriyle hastAnede kalacak minisim cok sukur bin sukur buna da
Simdi gelelim iki gunluk tecrubelerime
Hastane icin 1 paket depend yeterli oluyor, ben yanima uzun ped koymustum dependlerim bitince uzun ped kullandim (ic camasir koymayi unutmayin)
Sut icin 4 litre su iciyorsunuz surekli cise gitmeniz gerekiyor cunku sondadan sonra cisinizin geldigini pek anlamiyosunuz ama tuvalete oturunca siril siril yapiosunuz, sk sk klozete oturmayi ihmal etmeyin
Elektrikli guclu bi pompa ya alin ya kiralayin ama dogumdan hemen sonra mutlaka elinizin altinda olsun. Bebek cekse de ilk kanallari acamiyor o kadar guclu olmadigi icin. Sagip stokladikca sut artiyor (benim iki gunde iki katina cikti) hem de bebek emdiginde artik bos degil dolu cekebilmis oluyor.
Gecelik asiri rahat, popodan igne vs rahatca yapiliyor, kanama kontrolu ilk gun yapilirken rahatca acip bakabiliyorlar bide dk basi tuvalete gidince dependi yirtil atiosun etegini kaldiriosun pijama altiyla ugrasmiosun
Yaniniza mutlaka atistirmalik bisey alin, bizim hastanenin ara ogunleri ana ogunleri asiri fazla olmasina ragmen ben surekli ac oldugumu hissediyorum hemsireler de sut sebebiyle oldugunu soyledi. O yuzden ceviz kayisi badem gibi kemirmelik bisiler edindim
Simdilik bu kadar, bebitoma dualarinizi eksik etmeyin
Bide hemen dogurun ASIRI GUZEL BISEY BAKMAYA DOYAMIYOSUN, AAY RESMEN ICIMDEN CIKTI DEYIP DURUYOSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?