2021 Aralık Anneleri

Çok tatlı anlatmışsın ya. Sağlıkla büyüt.

Eveeet beklenen kakiş geldi. Bebekim tam olarak ağzıma sıçtı.
Söyle ki. Tam bol bol besledim. Altina da bakayım dedim. Minik bir kakiş ay nasıl mutlu agzım acık sıritarak esimle cak filan yaparak değistiriyoz. Yeni bezi koyduuuuuk. Popoyu az kaldırdık. Anam birden acılan sulama hortomu gibi üstümde patladı. Yatak, halı, emzirme koltuğu her yeri siliyo eşim şu an.

Sizin neden sezeryan çatıdan dolayı mı acaba?
Yok bende çatı muayenesi yapılmadı hiç. Benimki tüp bebek olduğu için bir de kendi isteğimle sezeryan olacak. En korktuğum şey saatlerce sancı vs cekip son anda sezeryana dönmesi o yüzden en başından olacak olsun dedim, normal doğurmaya cesaret edemedim.

İyi düşünmüşsünüz rabbim en güzel şekilde bebeğinize kavuştursun inşallah Benimde en büyük düşüncem hep oydu gebeliğimin başından beri zaten sancı çekip sezeryana alınıp iki doğumu da görme ihtimalim var bari sezeryan olsun diyordum ki çatım da darmış kesinleşti

Yazmaya dermanım yoktu sana dayanamadım Toplu katliam yapmis senin miniş Neyse anı olur size

Üstten basık ve dar dedi canım bana. Şuan bebek 3250 imiş normali beklersek 4 ü bulur kilosu dedi . Bi de dar çatıda omuz takılması çok oluyormuş bende sezeryan olsun o zaman doktorun bi bildiği vardır dedim

doğum şekli belli olmuş, sağlıkla gelsin minik. anesteziye karar verdiniz mi ?

Bol su içiyorum ama patlama noktasına gelince çişim aklıma geldiği için ayaklar davul.

Öneriye bak. Kafayı yemiş insanlar

Amin inşallah canım cumlemizi böyle günü saati belli olunca iyi oldu ama dr un hafta sonu doğurma demesi de korkuttu biraz suan her seyi acaba doğuruyor muyum diye algılamaya başladım :)) inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelir bebişlerin

Bol su içiyorum ama patlama noktasına gelince çişim aklıma geldiği için ayaklar davul. Eki Görüntüle 2964050

Öneriye bak. Kafayı yemiş insanlar
Evet iste doktor beni uyardi ilk gunler dogru calisamiomus mesane, mesaj gonderemiomus. O yuzden yarim saatte bir git otur yokla kaslari calistir cis icin dediii

Başlamış sizinki de , gerçekten öyle ama merdiven de çıkın göreceksiniz kasılmaların arttigini

Sizin 3 4 güne doğum suni sancı ile de olsa olacak inşallah artık çok az kaldı, doktor randevunuz ne zaman?
Evet şükürler olsun , bir kağıt verdiler orda bir sürü yöntem var suyu patlatmak , vajinayla rahmin arasını uyarmak , vajinaya ilaç konulması vs salı gününe randevu verdi hastanede doktor yani doğumu baslatmak için

Bunları sırayla mı yapacaklar açılmaya bakarak, ne için verdiler kağıdı? Salı günü 41+4te başlıyor o zaman az kaldı sabır

Bunları sırayla mı yapacaklar açılmaya bakarak, ne için verdiler kağıdı? Salı günü 41+4te başlıyor o zaman az kaldı sabır
Annenin durumuna , gerekliliklere ve açılmanın durumuna göre belirlenecek bi sıralaması yok belki ilk denedikleri şey işe yarayacak salı 41+3 oluyor şuan 41+0 dayım evet gerçekten az kaldı çok heyecanlıyım ama inşallah kendi gelir bunlara gerek kalmadan

Evet iste doktor beni uyardi ilk gunler dogru calisamiomus mesane, mesaj gonderemiomus. O yuzden yarim saatte bir git otur yokla kaslari calistir cis icin dediii
Aman ne biliyim ben de hastanede bol bol gidip serumları atınca oldu sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…