- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Yanlış biliyormuşum doğmadan önce de hareketi çok olabilirmiş biz tetikte olalımYani bana da öyle geldi ama ne bileyim canım şuan bile hareket etmesine uyandım:)) doğmak istemese uyurdu diye düşündüm
Adetim düzensiz belki ondandır diye avutuyorum kendimi ama gelmiyor yani salı günü hak oldu doğum başlatılsınMaşallah ben 40 a girince daha beklemem al dicem
2 gündür fazla gerçekten , bu konu hakkında yorum yapabilecek en son insan benim amaYanlış biliyormuşum doğmadan önce de hareketi çok olabilirmiş biz tetikte olalım
Yaaa siz doğum yapmışsınızzzz tabi ben son günlerin inanılmaz rehaveti ile hiç buralara uğramıyordum son 2 günümüz kaldı pazartesi planlı sezeryanımız var hayat nasıl gidiyor uyku düzeniniz ne alemde acabaSöyle ki. Tam bol bol besledim. Altina da bakayım dedim. Minik bir kakiş ay nasıl mutlu agzım acık sıritarak esimle cak filan yaparak değistiriyoz. Yeni bezi koyduuuuuk. Popoyu az kaldırdık. Anam birden acılan sulama hortomu gibi üstümde patladı. Yatak, halı, emzirme koltuğu her yeri siliyo eşim şu an.
He o zaman normal canım benimki erken döllenmeydi zaten gününü filan biliyorum tam. Bir de zor oldu biraz allah korusun riske atmamak için daha fazla bekleyememAdetim düzensiz belki ondandır diye avutuyorum kendimi ama gelmiyor yani salı günü hak oldu doğum başlatılsın
Bant takılı görünmüyor kiSezeryan yeri nasil cnm ne verdi dr bana bitane krem verdi sadece morarmis o kisim baya
Yaa öyle miymişYanlış biliyormuşum doğmadan önce de hareketi çok olabilirmiş biz tetikte olalım
Allah korusun meleğini , sağlıkla gelsin inşallahHe o zaman normal canım benimki erken döllenmeydi zaten gününü filan biliyorum tam. Bir de zor oldu biraz allah korusun riske atmamak için daha fazla bekleyemem.
Yok be korkma bir anda hop sokup çekiyo anlamadan. Ben daha ay korkuyorum demeden soktı çekti çubuğuYaa öyle miymişgece korku içinde geçti zaten şuan daha sakin gibi :)) simdi hastaneye tahlil vermeye gidiyorum covit testi de yapıyorlarmış ben nedense sezeryandan değil de o testten korkuyorum
Amin canım hepimizin bütün hamileleri evlatları korusun rabbimAllah korusun meleğini , sağlıkla gelsin inşallah
Çok tatlısıınnEveeet kizlar biriken sayfalari okudum ve yeni haberlerle geldim
Bebitomun nefes problemi cok sukur normale dondu, artik hava vermiyorlar. Yarindan itibaren midedeki boru da cikiyor ve sagdigimiz anne sutleriyle beslenmeye baslayacak insallahSadece kaninda bi enfeksiyon cikmis onun icin antibiyotik baslanmis ve gozetim altinda verilmesi gerekiyormus. O sebeple 5-6 gun kankileriyle hastAnede kalacak minisim cok sukur bin sukur buna da
Simdi gelelim iki gunluk tecrubelerime
Hastane icin 1 paket depend yeterli oluyor, ben yanima uzun ped koymustum dependlerim bitince uzun ped kullandim (ic camasir koymayi unutmayin)
Sut icin 4 litre su iciyorsunuz surekli cise gitmeniz gerekiyor cunku sondadan sonra cisinizin geldigini pek anlamiyosunuz ama tuvalete oturunca siril siril yapiosunuz, sk sk klozete oturmayi ihmal etmeyin
Elektrikli guclu bi pompa ya alin ya kiralayin ama dogumdan hemen sonra mutlaka elinizin altinda olsun. Bebek cekse de ilk kanallari acamiyor o kadar guclu olmadigi icin. Sagip stokladikca sut artiyor (benim iki gunde iki katina cikti) hem de bebek emdiginde artik bos degil dolu cekebilmis oluyor.
Gecelik asiri rahat, popodan igne vs rahatca yapiliyor, kanama kontrolu ilk gun yapilirken rahatca acip bakabiliyorlar bide dk basi tuvalete gidince dependi yirtil atiosun etegini kaldiriosun pijama altiyla ugrasmiosun
Yaniniza mutlaka atistirmalik bisey alin, bizim hastanenin ara ogunleri ana ogunleri asiri fazla olmasina ragmen ben surekli ac oldugumu hissediyorum hemsireler de sut sebebiyle oldugunu soyledi. O yuzden ceviz kayisi badem gibi kemirmelik bisiler edindim
Simdilik bu kadar, bebitoma dualarinizi eksik etmeyin
Bide hemen dogurun ASIRI GUZEL BISEY BAKMAYA DOYAMIYOSUN, AAY RESMEN ICIMDEN CIKTI DEYIP DURUYOSUN
Uyku ney gızYaaa siz doğum yapmışsınızzzz tabi ben son günlerin inanılmaz rehaveti ile hiç buralara uğramıyordum son 2 günümüz kaldı pazartesi planlı sezeryanımız var hayat nasıl gidiyor uyku düzeniniz ne alemde acaba
Biri uykumu dedi benim kiz geceyle gunduzu karistiriyor sanirim gunduz uyuyor uyuyor hayat ona gece basliyor gunduz de ben uyuyamiyorum haliyle mahvoldum iki gundurYaaa siz doğum yapmışsınızzzz tabi ben son günlerin inanılmaz rehaveti ile hiç buralara uğramıyordum son 2 günümüz kaldı pazartesi planlı sezeryanımız var hayat nasıl gidiyor uyku düzeniniz ne alemde acaba
Bnde aynısını dedim de evdeki hesap çarşıya uymadı artık 6 Ay sonra inşallahBen gün içinde de çok hareketliyim bişey olmuyor
Bi yandan da diyorum dursa 1 hafta daha oraya buraya yemeğe gitsek
Bebişkoyla gidersiniz sonra bizim bebişlerin en güzel zamanları yaza denk gelecek şanslıyız benceBnde aynısını dedim de evdeki hesap çarşıya uymadı artık 6 Ay sonra inşallah
Nelerle karşılaşacağımı en taze annelerden öğreneyim maşallah Allah bağışlasın ben gündüz uyurum o konuda sıkıntım yok birinden birinde uyusa yeterBiri uykumu dedi benim kiz geceyle gunduzu karistiriyor sanirim gunduz uyuyor uyuyor hayat ona gece basliyor gunduz de ben uyuyamiyorum haliyle mahvoldum iki gundurcani sagolsun kizimin yeterki iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?