2021 Aralık Anneleri

Yaaa siz doğum yapmışsınızzzz tabi ben son günlerin inanılmaz rehaveti ile hiç buralara uğramıyordum son 2 günümüz kaldı pazartesi planlı sezeryanımız var hayat nasıl gidiyor uyku düzeniniz ne alemde acaba

Yaa öyle miymiş gece korku içinde geçti zaten şuan daha sakin gibi :)) simdi hastaneye tahlil vermeye gidiyorum covit testi de yapıyorlarmış ben nedense sezeryandan değil de o testten korkuyorum
Yok be korkma bir anda hop sokup çekiyo anlamadan. Ben daha ay korkuyorum demeden soktı çekti çubuğu

Çok tatlısıınn Sürecin güzel ilerlemesine çok sevindimm en kısa zamanda bebişkonu alıp eve geçmenizi diliyoruum

Uyku ney gız
Ya aslında ekstra sağım yapmasam bebeye kalksam sadece emzirmeye süper olacak. Ama biraz mastit gibi oldum. O emdikten sonra boşaltıyorum.

Biri uykumu dedi benim kiz geceyle gunduzu karistiriyor sanirim gunduz uyuyor uyuyor hayat ona gece basliyor gunduz de ben uyuyamiyorum haliyle mahvoldum iki gundur cani sagolsun kizimin yeterki iyi olsun

Biri uykumu dedi benim kiz geceyle gunduzu karistiriyor sanirim gunduz uyuyor uyuyor hayat ona gece basliyor gunduz de ben uyuyamiyorum haliyle mahvoldum iki gundur cani sagolsun kizimin yeterki iyi olsun
Nelerle karşılaşacağımı en taze annelerden öğreneyim maşallah Allah bağışlasın ben gündüz uyurum o konuda sıkıntım yok birinden birinde uyusa yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…