Ay o beni kesin bulurO yalancı pozitif çok nadir rastlanan bi durum ya.
Bence yaptır gitsin aklında şüphe kalacağına doğuma kadar
21 güne uzamisti onun varyantli diyeDur ben de filyasyona sorayım o zaman
Ama doktor da inatla test yaptır diyor
Onu ne yapacağım
Bi de mesela testi pozitif çıktı ya 14 günden sonra
Durumu riskli miydi risksiz miydi heste
Eskiden delta 21 günmüş sanırım21 güne uzamisti onun varyantli diyeama bunu surekli degistiriyorlar basta 10 gundu 14 oldu geri 10a dustu vs suan 14 onceden evde biri pozitifse digerleri cikamiyordu simdi 2 asisi varsa evde pozitif biri olsada digeri cikabiliyor surekli degisiyor galiba onlar ablamin doneminde uzamisti 21 gun kalmisti
Insallah bebisin sansina hic boyle bise yasamazsin hatta insallah simdiden negatifsindirAy o beni kesin bulur
Şansıma güveniyorum
10. Gün de yaptırılmıyordu normaldeInsallah bebisin sansina hic boyle bise yasamazsin hatta insallah simdiden negatifsindirama illa test yaptirirsan bil diye yaziyorum hepte aksilik seni buldu durdu hazir yaptirmama hakkin varken bulastirma ihtimalide olsa kesinlikle bende derdim kimse riske atilmaz ama oda kalmiyor, doktor illa isterse yapacak bisey yokta
Ağzını hayır aç kızAy o beni kesin bulur
Şansıma güveniyorum
Acıbademdi bebisHangi hastane canım?
Çıkarınca açık halinin acıyıp acımadığını bize de söyler misinBanada 2gun sonra ustundeki bandi cikar dedi. Ve dus al bi dahada kapatma dedi. Bugun cikaracam.
Ben de bandı çıkarınca açık kalacağı için acır mı diye korkuyormBenim sezaryenin ikinci günü bant çıkarıldı. Pansuman veya tekrar bant takma vs olmadı. Banyo yapabilirsin sadece ıslak kalmamasına dikkat et, 10 gün sonra dikiş kontrolü dendi. Her yerde uygulama farklı gerçekten
Ben artık en kötüye hazırlıklıyımAğzını hayır aç kız
Olmaz olmaz
Ben hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim bu kadar yalnız ... Bebeğimi düşünüyorum ona kıyamıyorum ama kendim hiç iyi değilim duanızı bekliyorumLohusalığa hoşgeldin bence
Hormonlar alt üst olunca kafalar da bu hale geliyor
Tamamen bilimsel sebepler yani
Sakin ol ve emin ol hepsi geçecek
Kşmse tatsızlık yaşamak istemez onda çok haklısın
Ama lohusalığın geçtiğinde bu kadar kafana takmaya gerek olmadığını sen de fark edeceksim zaten
Keşke annelerimiz de kendi lohusaloğını filan hatırlayıp daha olgun davranabilseler
Ne bileyim en kötü deli bu deyip geçseler filan karşılarındaki kişi laftan anlamıyorsa
Bize yansıtmalarından daha mantıklı bence
Bi de erkekler kadınlar gibi bakmıyor olaylara
Hele bekar erkekler evliler gibi hiç düşünemiyor
Yani eşinin erkek kardeşi hm bebek evet, doğmuş filan dese bile normal
Şaşırma
bence doğum sancısı bağırsaklar da kendini boşaltarak doğuma yardımcı olmaya çalışıyorKızlar ya dün geceden beri inanılmaz ağrım var kasılmam var ama düzenli değil diye yatıp geçmesini bekledim bütün gece yarım saatte bir acıyla uyandım, bugün de sabahtan beri ishal ağrısı var 5-6 kere tuvalete çıkmışımdır kasılmam da oluyor, sanki böyle vajinam kasılıyor açılıp kapanıyor gibi bir his var. Hastaneye gidince hiçbir şey çıkmıyor nstde diye bekliyim geçer dedim ama çok değişik şeyler hissediyorumdoğum sancısı böyle bir şey midir ki
Lohusalik nedir bilmiyorum ki bugün 3.gün hiç uyumadım uzanıp yatamadım ki . Evet her zaman hassastim ama şuan hiç takmadığım takilmadigim şeyler çok zoruma ,agirima gidiyor . Herşey o kadar beni incitiyor ki anlatamam ,bebeğimin kılını kimseye değişmem ben ne zorluklarla ona kavuştum ama keşke insanlar iyi olsa ,keşke birazcık düşünceli olsalar . Birde diyorum ben nasıl bu çocuğu bırakıp calisacagim daha minnacık Herseyi kafaya takıyorum inşallah su halim geçer inşallah . Ben böyle değildim iki gözüm içi çeşmeCanım lohusalıkta böyle yoğun duygular hissetmen çok normal ama en güzel günlerini başkaları için zehir etme, ilerde pişman olursun meleğine odaklan. Eş ailesi ile kendi ailen asla aynı hassasiyette olmaz. Erkeklerde bebek doğunca bir süre ona odaklanıp karısını ihmal etme durumu oluyor. Ne desem şu an sana boş gelecek belki biliyorum ama sdc bu dönemin geçeceğini bil ve bebeğinle her anını güzel geçirmeye çalış. Sağlıklı beden sağlıklı psikoloji ile olur. Senin şu an bir an önce iyileşip bebeğine faydalı olman gerekiyor, kimsenin buna engel olmasına izin verme. Ayrıca unutma dünyadaki hiç kimseye, eşin de dahil evladının bir tırnağına bile değişmezsin.
Benim 3 haftadır 2 cm açıklığım varNormal dogum yapan anneler. 2.3 cm acıklıktan kaç gün sonra doğumunuz oldu.biliyorum herkesin hikayesi farklı ama merak ediyorum:) bnm ilk dogumda hmn olmuştu. Ama bunda muaneden iki gün gecti 2.3 cm acıklık var demişti. Hala gelen giden yok :)
Öncelikle ne güzel hastaneymis duş felanYa benim doktorum ameliyatin ertesi gunu dikislerin ustundeki bandi kaldirip oraya bi sprey sikti. Sonra su gecirmez bantla tekrar bantladi. Simdi hemen dusa gir rahatla kendine gel dedi hemsireler bi guzel citiledi beniyalan yok gercekten cok iyi geldi
sonra da ameliyattan uc gun sonra bu bandi da cikar ve verdigim kremi sabah aksam sur hic iz kalmayacak dedi. Dus da serbest zaten. Ama baska pansuman vs hicbi sey yok. Acaba farkli teknoloji ki kullaniyo bu doktorlar kafam karisti
Valla ilk kizim 3800 du ikisini karsilastrablyrm suanTombiş doğdu ama hiç gözüme tombiş gelmiyor ya
Yaa o kadar uzun sürüyormuymuş:) size durdurmak için iğne filan yaptılar mı.erken başlamış cünkü açıklık. Yoksa kendiliğinden ilerleme olmadımıBenim 3 haftadır 2 cm açıklığım var
Hic korkma canım zaten estetik dikiş olduğu için korkutucu bir görüntü olmuyor. Yüksek bel iç çamaşırı giy dikişe gelmesin onun dışında bişeye dikkat etmen gerekmez bence.Acıbademdi bebis
Çıkarınca açık halinin acıyıp acımadığını bize de söyler misinbiraz tırsıyorum bantsız acır mı diye şuan acısız çok rahatım
Ben de bandı çıkarınca açık kalacağı için acır mı diye korkuyormşuan konforum yerinde gayet hiç çıkarasım yok yaa
Çok zor durumlarda veriyorum. Bazen devamlı olarak emmek istiyor ama göğsümde çıldırıyor baya baya kaya kaya dimdik emmeye çalışıyo kafayı göğsümü vuruyo falanDoğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Bana sadece ciğer geliştirici yaptılar doğumu durdurmak için ekstra bir şey yapmamışlardı, kendiliğinden açılma olmadıYaa o kadar uzun sürüyormuymuş:) size durdurmak için iğne filan yaptılar mı.erken başlamış cünkü açıklık. Yoksa kendiliğinden ilerleme olmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?