2021 Aralık Anneleri

Dur ben de filyasyona sorayım o zaman
Ama doktor da inatla test yaptır diyor
Onu ne yapacağım

Bi de mesela testi pozitif çıktı ya 14 günden sonra
Durumu riskli miydi risksiz miydi heste
21 güne uzamisti onun varyantli diye ama bunu surekli degistiriyorlar basta 10 gundu 14 oldu geri 10a dustu vs suan 14 onceden evde biri pozitifse digerleri cikamiyordu simdi 2 asisi varsa evde pozitif biri olsada digeri cikabiliyor surekli degisiyor galiba onlar ablamin doneminde uzamisti 21 gun kalmisti

Eskiden delta 21 günmüş sanırım
Şimdi 14 gün dediler
Testli testsiz aşılı aşısız fark etmeden yani

Ay o beni kesin bulur
Şansıma güveniyorum
Insallah bebisin sansina hic boyle bise yasamazsin hatta insallah simdiden negatifsindir ama illa test yaptirirsan bil diye yaziyorum hepte aksilik seni buldu durdu hazir yaptirmama hakkin varken bulastirma ihtimalide olsa kesinlikle bende derdim kimse riske atilmaz ama oda kalmiyor, doktor illa isterse yapacak bisey yokta

10. Gün de yaptırılmıyordu normalde
Ama doktor istedi diye özellikle yaptılar işte bi şekilde ayarlayıp
10da özel istekle yaptıran adam beni 14te rahat bırakmaz gibi geliyor

Belki ameliyatta filan ayrı bi önlemi bilmem neyi mi var hiç bilemiyorum ki
Bana kalsa hiç korona testi de yaptırmayacaktım baştan alerji dediler diye
Şimdi her kan testimde pıhtılaşma değerim yüksek çıkıyor mesela
İğne kullandım o yüzden
Gerekiyormuş kullanmak zaten
Belki yine öyle bilmediğim bi şeyler vardır

Hangi hastane canım?
Acıbademdi bebis
Banada 2gun sonra ustundeki bandi cikar dedi. Ve dus al bi dahada kapatma dedi. Bugun cikaracam.
Çıkarınca açık halinin acıyıp acımadığını bize de söyler misinbiraz tırsıyorum bantsız acır mı diye şuan acısız çok rahatım
Ben de bandı çıkarınca açık kalacağı için acır mı diye korkuyormşuan konforum yerinde gayet hiç çıkarasım yok yaa

Kızlar ya dün geceden beri inanılmaz ağrım var kasılmam var ama düzenli değil diye yatıp geçmesini bekledim bütün gece yarım saatte bir acıyla uyandım, bugün de sabahtan beri ishal ağrısı var 5-6 kere tuvalete çıkmışımdır kasılmam da oluyor, sanki böyle vajinam kasılıyor açılıp kapanıyor gibi bir his var. Hastaneye gidince hiçbir şey çıkmıyor nstde diye bekliyim geçer dedim ama çok değişik şeyler hissediyorum doğum sancısı böyle bir şey midir ki

Ben hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim bu kadar yalnız ... Bebeğimi düşünüyorum ona kıyamıyorum ama kendim hiç iyi değilim duanızı bekliyorum

bence doğum sancısı bağırsaklar da kendini boşaltarak doğuma yardımcı olmaya çalışıyor
mutlaka bir nst çekilin belki açıklığınız artmıştır

Lohusalik nedir bilmiyorum ki bugün 3.gün hiç uyumadım uzanıp yatamadım ki . Evet her zaman hassastim ama şuan hiç takmadığım takilmadigim şeyler çok zoruma ,agirima gidiyor . Herşey o kadar beni incitiyor ki anlatamam ,bebeğimin kılını kimseye değişmem ben ne zorluklarla ona kavuştum ama keşke insanlar iyi olsa ,keşke birazcık düşünceli olsalar . Birde diyorum ben nasıl bu çocuğu bırakıp calisacagim daha minnacık Herseyi kafaya takıyorum inşallah su halim geçer inşallah . Ben böyle değildim iki gözüm içi çeşme

Normal dogum yapan anneler. 2.3 cm acıklıktan kaç gün sonra doğumunuz oldu.biliyorum herkesin hikayesi farklı ama merak ediyorum:) bnm ilk dogumda hmn olmuştu. Ama bunda muaneden iki gün gecti 2.3 cm acıklık var demişti. Hala gelen giden yok :)

Benim 3 haftadır 2 cm açıklığım var

Öncelikle ne güzel hastaneymis duş felan dikişler artık estetik dikiş oldugundan ekstra birşeye gerek oluyor galiba bunu anladım. Bana krem vermedi ama. Neyse salı günü kontrolde sorucam tekrar.

Hic korkma canım zaten estetik dikiş olduğu için korkutucu bir görüntü olmuyor. Yüksek bel iç çamaşırı giy dikişe gelmesin onun dışında bişeye dikkat etmen gerekmez bence.

Doğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Çok zor durumlarda veriyorum. Bazen devamlı olarak emmek istiyor ama göğsümde çıldırıyor baya baya kaya kaya dimdik emmeye çalışıyo kafayı göğsümü vuruyo falan uykuya direniyor. Öyle zamanlar da o hırsını atması için veriyorum. Haricinde kullanmıyorum. Zaten çocuum zor alışıyor benden emmeye bu defa da emziğe alışıp beni Hiç almaz diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…