2021 Aralık Anneleri

Benim de Anadolu sigortam var ama policemde sunnet ve yenidogan testleri ile ilgili bilgi bulamadim yenidogan ile ilgili neleri karşılıyor?

Aralık anneleri aralığın başında doğurdunuz bitti mi daha bizler duruyoruz burda korkuyla endişeyle doğumumuzu bekliyoruz direk bebiş bakımına vs dönmüş konular doğal olarak. Allahım bizlere de nasip etsin bunları konuşabilmeyi ancak ben ve eminim diğer arkadaşlar da sezeryan deneyimlerinizi merak ediyoruz bize biraz ayrıntılı şekilde anlatır mısınız süreç nasıl gelişiyor acı ağrı hissediyor musunuz vs vs gibi teşekkürler şimdiden

Aynen kasim sonu aralik basi baya bir kisi dogum yapti Allah sizlere de saglikla kavusmayi nasip etsin. Sezeryan kesinlikle spinal tavsiye ediyorum bebisi görmek o ani yasamak o kadar guzel ki cok kisa suruyor hic korkulacak birsey yok

Benim de Anadolu sigortam var ama policemde sunnet ve yenidogan testleri ile ilgili bilgi bulamadim yenidogan ile ilgili neleri karşılıyor?
Sunneti soylemislerdi ordan biliyorum ama yenidogan testlerini bende bilmiyorum daha dogum ve sonrasini konusmadim bu hafta soracagim sorunca sizide etiketlerim benim yetismeme ihtimali var cunki gunumuz bitmek uzere

Sunneti soylemislerdi ordan biliyorum ama yenidogan testlerini bende bilmiyorum daha dogum ve sonrasini konusmadim bu hafta soracagim sorunca sizide etiketlerim benim yetismeme ihtimali var cunki gunumuz bitmek uzere
Cok sevinirim teşekkür ederim Evet gördüm mesajınızı, insallah anne babasını maddi olarak da magdur etmeden sağlıkla gelsin bebis

Canım benim hepsi normal ben de aynı şeyi düşünüyorum nasıl işe başlayacağım diye 2 aylıkken iznim bitiyor ve ücretsiz izne ayrılma şansım yok. İlk kez anne olanlarda eminim vardır aynı şeyler. Hepsi geçecek kuzuna sarıl öp sağlıklı olduğuna dua et

İshalde doğum habercisi bilgin olsun fazla bekleme derim bende gir bi görün

Dün sabaha karşı uyandım baş ağrısı mide bulantısı vardı, tansiyonumu ölçtüm biraz yüksekti, limonlu su içtim, duş aldım düşmese hastaneye gideriz diye. Sonra uyudum, kalkınca düşmüştü. Kasıklarda ve makatta baskı hissi var baya. Sancım, kasılmam yok. İnş sağ sağlim biz de kavuşuruz bebeklerimize .

İshalde doğum habercisi bilgin olsun fazla bekleme derim bende gir bi görün
Hala devam ediyor zaten artık vücutta çıkacak bir şey kalmadı boşa giriyorum tuvalete çok rahatsız edici bir his gideceğim birazdan doktora kesin yine nstde en fazla 20-25i görür geri gelirim doktorum artık dalga geçiyor

Hayırlısıyla bi doğurabilseydik

Allahim sizlerrde nasip etsin. Benim sezaryen çok güzel pozitif geçti. Okadar korkuyordum ki ikinci ameliyatım olmasına rağmen. İlki genel di ve ağrıyla uyanmıştım biraz zordu. Ama bunda doktorlar spinal yapıyoruz diyince itiraz etmedim. Aman Allahım okadar konforluyduki sinek ısırığı gibi birşey hissettim okadar. Hemen uyusmaya başladım. Doktorlar sürekli konuştu benimle. Ben bile şaşırdım paniksiz olmamaDakikalar içinde oğlumun sesini duydum. Yanağıma koydular ege yi. Sıcacıktı. İçim eridi unuttum o an herşeyi. Bebeğimi giydirmek için götürdüler. Dikim felan bitti herşey gram ağrı sızı hissetmeden. Sonra bir yarim saat dışarda bir odada aletlere bağlayıp beklettiler takip amaçlı. Odaya gittiğimde de ağrı yoktu oğlumu emzirdim hemen. Sizlerde korkmayın derim. Boşuna hirpalamayin kendinizi. Yanlız evde güzel bir bakım ilgi şart. Ve bol bol dinlenin

Suda iç bol bol sen yinede hadi hayırlı haberler ile gel inşallah

İnsan bu dönemlerde özel ilgi beklerken bu şekilde olunca hayal kırıklığı yaşıyor, üzülüyor çok haklısın. Ve bu dönemler asla unutulmuyor yıllar geçse bile. Ama olan sana oluyor inan canım. O yüzden sen de bebeğine odaklan, içine dönmemeye çalış. Dün bir şarkı duydum aklıma neler geldi benim mesela. Yıllar önce salak salak kendimden geçene kadar ağlardım onu dinlerken. Ne yazık etmişim kendime Evet üzülmen normal ama kahretme kendini. Üzüntüne odaklanma. Artık yalnız da değilsin hem kuzun var yanında. Hele eşinin ailesiymiş bilmem neymiş onları hiç takma kafana. İnsan zamanla eskisi kadar üzülmemeyi de öğreniyor inan. Sadece pişmanlık kalıyor kendine ettiklerin için..
Simdi nasılsın canım?

İnşallah inşallah canım aman tansiyona çok dikkat et bende ondan korkuyorum sabah akşam ölçüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…