- 18 Mayıs 2021
- 622
- 682
- 33
- 34
Benim de Anadolu sigortam var ama policemde sunnet ve yenidogan testleri ile ilgili bilgi bulamadimYaaa cok pahaliymis sizin ya 20 bin ne demekbenim simdi 17sine kadar olursa dogum sigorta kapsiyor ve ucretsiz 17sinde bitecek 1 yilimiz hayirlisiyla once olsada kapsasa diyorum valla doktora 10 muayne hakkimiz vardi hepsini kullandim hatta kontrolleride kullandim tahliller testler hep ucretsizdi 5 kere nst cekildi yine ucretsiz ustune bobregimde buyume ve tas var onun ultrasonu vs yine ucretsizdi ben cok faydasini gordum simdi bebis dogunca ona ve bana tekrar yapacagiz...bide esiniz demis ya kotu hastaneler diye gideceginiz hastaneyi siz belirleyebiliyorsunuz a b c seklinde paketler oluyor siz seciyorsunuz hastaneniz hangisinin icindeyse..gecen burdan yine uzun uzun yazmistim ben cok faydasini gordum bebisi olacak arkadaslar mutlaka bi arastirin diye...bi cokta sigorta sirketi var hepsinden teklif alirsiniz istediginiz hastane icin icinize hangisi sinerse
Merak etme hepsi çok normal ve hepsi geçecekBen hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim bu kadar yalnız ... Bebeğimi düşünüyorum ona kıyamıyorum ama kendim hiç iyi değilim duanızı bekliyorum
Canim beenim duygusal olman cok normal ani yasa bebisin yaninda ne guzel mis kokulunBen hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim bu kadar yalnız ... Bebeğimi düşünüyorum ona kıyamıyorum ama kendim hiç iyi değilim duanızı bekliyorum
Aynen kasim sonu aralik basi baya bir kisi dogum yaptiAralık anneleri aralığın başında doğurdunuz bitti midaha bizler duruyoruz burda korkuyla endişeyle doğumumuzu bekliyoruz direk bebiş bakımına vs dönmüş konular doğal olarak. Allahım bizlere de nasip etsin bunları konuşabilmeyi ancak ben ve eminim diğer arkadaşlar da sezeryan deneyimlerinizi merak ediyoruz bize biraz ayrıntılı şekilde anlatır mısınız süreç nasıl gelişiyor acı ağrı hissediyor musunuz vs vs gibi teşekkürler şimdiden
Sunneti soylemislerdi ordan biliyorum ama yenidogan testlerini bende bilmiyorum daha dogum ve sonrasini konusmadim bu hafta soracagim sorunca sizide etiketlerimBenim de Anadolu sigortam var ama policemde sunnet ve yenidogan testleri ile ilgili bilgi bulamadimyenidogan ile ilgili neleri karşılıyor?
Cok sevinirim teşekkür ederimSunneti soylemislerdi ordan biliyorum ama yenidogan testlerini bende bilmiyorum daha dogum ve sonrasini konusmadim bu hafta soracagim sorunca sizide etiketlerimbenim yetismeme ihtimali var cunki gunumuz bitmek uzere
Canım benim hepsi normal ben de aynı şeyi düşünüyorum nasıl işe başlayacağım diye 2 aylıkken iznim bitiyor ve ücretsiz izne ayrılma şansım yok. İlk kez anne olanlarda eminim vardır aynı şeyler. Hepsi geçecek kuzuna sarıl öp sağlıklı olduğuna dua etLohusalik nedir bilmiyorum ki bugün 3.gün hiç uyumadım uzanıp yatamadım ki . Evet her zaman hassastim ama şuan hiç takmadığım takilmadigim şeyler çok zoruma ,agirima gidiyor . Herşey o kadar beni incitiyor ki anlatamam ,bebeğimin kılını kimseye değişmem ben ne zorluklarla ona kavuştum ama keşke insanlar iyi olsa ,keşke birazcık düşünceli olsalar . Birde diyorum ben nasıl bu çocuğu bırakıp calisacagim daha minnacık Herseyi kafaya takıyorum inşallah su halim geçer inşallah . Ben böyle değildim iki gözüm içi çeşme
İshalde doğum habercisi bilgin olsun fazla bekleme derim bende gir bi görünKızlar ya dün geceden beri inanılmaz ağrım var kasılmam var ama düzenli değil diye yatıp geçmesini bekledim bütün gece yarım saatte bir acıyla uyandım, bugün de sabahtan beri ishal ağrısı var 5-6 kere tuvalete çıkmışımdır kasılmam da oluyor, sanki böyle vajinam kasılıyor açılıp kapanıyor gibi bir his var. Hastaneye gidince hiçbir şey çıkmıyor nstde diye bekliyim geçer dedim ama çok değişik şeyler hissediyorumdoğum sancısı böyle bir şey midir ki
Canım ne yaptın doğurdun mu?Evet ilk , nişan geldiğinde saatler sonra da doğum olur günler sonra da diyorlar o yüzden biraz sancıyı kolluyorumAllah razı olsun
Hala devam ediyor zaten artık vücutta çıkacak bir şey kalmadı boşa giriyorum tuvalete çok rahatsız edici bir hisİshalde doğum habercisi bilgin olsun fazla bekleme derim bende gir bi görün
Hayırlısıyla bi doğurabilseydikDün sabaha karşı uyandım baş ağrısı mide bulantısı vardı, tansiyonumu ölçtüm biraz yüksekti, limonlu su içtim, duş aldım düşmese hastaneye gideriz diye. Sonra uyudum, kalkınca düşmüştü. Kasıklarda ve makatta baskı hissi var baya. Sancım, kasılmam yok. İnş sağ sağlim biz de kavuşuruz bebeklerimize .
Allahim sizlerrde nasip etsin. Benim sezaryen çok güzel pozitif geçti. Okadar korkuyordum ki ikinci ameliyatım olmasına rağmen. İlki genel di ve ağrıyla uyanmıştım biraz zordu. Ama bunda doktorlar spinal yapıyoruz diyince itiraz etmedim. Aman Allahım okadar konforluyduki sinek ısırığı gibi birşey hissettim okadar. Hemen uyusmaya başladım. Doktorlar sürekli konuştu benimle. Ben bile şaşırdım paniksiz olmamaAralık anneleri aralığın başında doğurdunuz bitti midaha bizler duruyoruz burda korkuyla endişeyle doğumumuzu bekliyoruz direk bebiş bakımına vs dönmüş konular doğal olarak. Allahım bizlere de nasip etsin bunları konuşabilmeyi ancak ben ve eminim diğer arkadaşlar da sezeryan deneyimlerinizi merak ediyoruz bize biraz ayrıntılı şekilde anlatır mısınız süreç nasıl gelişiyor acı ağrı hissediyor musunuz vs vs gibi teşekkürler şimdiden
Suda iç bol bol sen yinede hadi hayırlı haberler ile gel inşallahHala devam ediyor zaten artık vücutta çıkacak bir şey kalmadı boşa giriyorum tuvalete çok rahatsız edici bir hisgideceğim birazdan doktora kesin yine nstde en fazla 20-25i görür geri gelirim doktorum artık dalga geçiyor
Sorma her gün bir yeni bilgi gibi semptomlar gelişiyor, sürüm güncelleniyor ama gelen giden yokHayırlısıyla bi doğurabilseydik
İnsan bu dönemlerde özel ilgi beklerken bu şekilde olunca hayal kırıklığı yaşıyor, üzülüyor çok haklısın. Ve bu dönemler asla unutulmuyor yıllar geçse bile. Ama olan sana oluyor inan canım. O yüzden sen de bebeğine odaklan, içine dönmemeye çalış. Dün bir şarkı duydum aklıma neler geldi benim mesela. Yıllar önce salak salak kendimden geçene kadar ağlardım onu dinlerken. Ne yazık etmişim kendimeKızlar benim psikolojim iyi değil . Sürekli ağlıyorum ,diyorum keşke hep içimde kalsaydı . Çok savunmasız çok melek bu bebekler keşke içimde korunaklı yerde kalsa idi bu kadar kötü bir dünyada bu kadar temiz varlıkların olması beni bu çağda tedirgin ediyor . Buarada kayınvalidem ile annem takıştı ,size demiştim kvalidem normal bir kadın değil ve eşim annesi ne derse ona evet diyor hiç hiç iyi değilim ,kendi kardeşlerim geldiler ürünlerini hastanede ben çıkana dek beklediler gördüler ki kardeşlerim küçük . Eşimin tek bir abisi var ve bekar adamın umrunda olmadi ,eşimin ailesi o kadar garip ki gerçi eşimde onlardan almış ama ben çok kötüyüm,rüyamda bile eşimle tartışıp dert yaanıyordum hastane,odam.arkadaslarim ve ailem tarafından çiçekle donatıldı yahut hediyeler ile cam fanuslar vs ,ben esiminden tek.bir gül isterdim başka bişey değil yapmadı o kadar bozuldum ki ... Ama kızına tapan bir baba yalan söyleyemem ancak.ben sanki eskisi gibi değilim onda . Bilmiyorum çok çok üzüldüm üzülüyorum
Simdi nasılsın canım?Dün sabaha karşı uyandım baş ağrısı mide bulantısı vardı, tansiyonumu ölçtüm biraz yüksekti, limonlu su içtim, duş aldım düşmese hastaneye gideriz diye. Sonra uyudum, kalkınca düşmüştü. Kasıklarda ve makatta baskı hissi var baya. Sancım, kasılmam yok. İnş sağ sağlim biz de kavuşuruz bebeklerimize .
İnşallah inşallah canım aman tansiyona çok dikkat et bende ondan korkuyorum sabah akşam ölçüyorumDün sabaha karşı uyandım baş ağrısı mide bulantısı vardı, tansiyonumu ölçtüm biraz yüksekti, limonlu su içtim, duş aldım düşmese hastaneye gideriz diye. Sonra uyudum, kalkınca düşmüştü. Kasıklarda ve makatta baskı hissi var baya. Sancım, kasılmam yok. İnş sağ sağlim biz de kavuşuruz bebeklerimize .
Tabi ki her zamanki gibi kalbimden bile temiz bir nstyle eve yollanıyorumSuda iç bol bol sen yinede hadi hayırlı haberler ile gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?