2021 Aralık Anneleri

Ya sizce magnezyum kullanmayı artık bıraksam olur mu doktora sormadan?
Çünkü magnezyumum bitmek üzere
Ve doğuma bence az kaldı
Ve ilacın paketi 150 lira mı ne
Bence bırak bi sorun olmaz, benim doktorum hamilelik boyunca düzenli kullanımı önermedi zaten ağrın kasılman oldukça iç sonra geçince bırak demişti 36da tamamen bırakmıştım normal doğum istediğim için

Cuma kontrole gideceksin sanirim o zamana kadar en azindan yetur bence de

Ve doğuma bence az kaldı
Benim doktor devam ettiriyormus ama ben bırakalı 2 hafta oldu, kramplarim falan da geri dönmedi bence artık gereksiz

Tanıdık bi doktora gidiyorum aslında
Doğumum başlarsa da o gelmeyecek mi yine doğuma sezaryen yapmak için?
O an kim varsa o mu yapıyor?
Lohusayken de kullanacak olsan hadi alirsinda boşuna para, çok tereddutte kalırsan maden suyuyla devam edersin canim ama bana bişey olmadı yani demekki bayağı yükseltmiş değerlerimi
Ben de cuma tahlil yaptırdım normaldi
Kullanmadığım 4 günde düşecekse zaten tutamam ben onu her türlü düşer bence

Valla benimki devletin karşıladığı ilacti ki seninki özel ilaç o kadarda pahalıymış hayli hayli depolamistir

Ve doğuma bence az kaldı
Canim bana yanlış hatırlamıyorsam 37ye kadar kullan demişti. Kasılmaları durdurduğu için doğum başlamıyormuş

Kızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım

Tüp bağlama diye mi geçiyor bu işlem? Bir de doğuma süre olarak etkisi ne kısa mı sürüyor? İyi ücreti cok değilmiş ben de bi sorayım ama guvenebilecek misin bana biseyler eksik gibi gelir
Günaydın kızlar dün geceden beri hastanedeyim, 4 cm açıklık var doğuruyorsun dediler, normal deneyeceğiz bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin küvöze girmesin
Ne durumdasın? Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Ben 1 haftadır falan kullanmıyorum. Midem bulanıyor zaten bu takviyeler de yıldırdı beni Bana doktor kan akışı icin gerekli kasılmaya çok da etkisi olmaz demişti. Ki ben 1 tane kullaniyordum zaten şimdi onu da kullanmıyorum. Bana kalsiyum daha iyi geldi. Bacağımın krampı geçti. Alma bence yenisini idare edersin tek kullanınca. Zaten doğum zamanın geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…