Bence bırak bi sorun olmaz, benim doktorum hamilelik boyunca düzenli kullanımı önermedi zaten ağrın kasılman oldukça iç sonra geçince bırak demişti 36da tamamen bırakmıştım normal doğum istediğim içinYa sizce magnezyum kullanmayı artık bıraksam olur mu doktora sormadan?
Çünkü magnezyumum bitmek üzere
Ve doğuma bence az kaldı
Ve ilacın paketi 150 lira mı ne
Bekliyorum halaSenin sezeryan değil miydi ısrarla sezeryan yaptıracam diyen sendin Sanırım hatta 13 aralıktı dimi?şimdi ne alemdesinnn
Bn kutu bitene kadar kullandım 3-4 gün önceden hiç kasılma kramp olmadı
O zaman teke düşürerek bırakıyorum ben deBen 36 da bıraktım çok pahalı diye almadım bitince
Normal doğum düşünüyor musun pekiBekliyorum hala
Yeni doktoruk gün vermedi
O zaman teke düşürerek bırakıyorum ben de
HayırNormal doğum düşünüyor musun peki
Cuma kontrole gideceksin sanirim o zamana kadar en azindan yetur bence deBari günde 2den 1e düşüreyim
Biraz gün kazanırım
Kullanacaksam çünkü çarşamba günü almam gerekecek
Ve büyük ihtimalle pazartesi de doğum olacak
3 günlüğüne filan 150 lira vermiş olacağım
Bence mantıksız
Zaten bıraksam en fazla kasılıp kasılıp doğururum
Bence ikna edici
EvetCuma kontrole gideceksin sanirim o zamana kadar en azindan yetur bence de
Benim doktor devam ettiriyormus ama ben bırakalı 2 hafta oldu, kramplarim falan da geri dönmedi bence artık gereksizYa sizce magnezyum kullanmayı artık bıraksam olur mu doktora sormadan?
Ve doğuma bence az kaldı
O zamaaan bıraktım gittiBenim doktor devam ettiriyormus ama ben bırakalı 2 hafta oldu, kramplarim falan da geri dönmedi bence artık gereksiz
Canım benden sana tavsiye o zaman hemen bi çatı muayenesi olmalısın sancın gelirse çatın ne alemde bilmeden normal doğuma almasınlar açıklığın iyi vs diyip mesela benim çok dar çıktı istemiyordum ama istesem de yapamazmışım zaten normali
Lohusayken de kullanacak olsan hadi alirsinda boşuna para, çok tereddutte kalırsan maden suyuyla devam edersin canim ama bana bişey olmadı yani demekki bayağı yükseltmiş değerlerimiO zamaaan bıraktım gitti
Tanıdık bi doktora gidiyorum aslındaCanım benden sana tavsiye o zaman hemen bi çatı muayenesi olmalısın sancın gelirse çatın ne alemde bilmeden normal doğuma almasınlar açıklığın iyi vs diyip mesela benim çok dar çıktı istemiyordum ama istesem de yapamazmışım zaten normali
Ben de cuma tahlil yaptırdım normaldiLohusayken de kullanacak olsan hadi alirsinda boşuna para, çok tereddutte kalırsan maden suyuyla devam edersin canim ama bana bişey olmadı yani demekki bayağı yükseltmiş değerlerimi
Benim de bitti aynı şeyi bu sabah düşündümYa sizce magnezyum kullanmayı artık bıraksam olur mu doktora sormadan?
Ve doğuma bence az kaldı
Valla benimki devletin karşıladığı ilacti ki seninki özel ilaç o kadarda pahalıymış hayli hayli depolamistirTanıdık bi doktora gidiyorum aslında
Doğumum başlarsa da o gelmeyecek mi yine doğuma sezaryen yapmak için?
O an kim varsa o mu yapıyor?
Ben de cuma tahlil yaptırdım normaldi
Kullanmadığım 4 günde düşecekse zaten tutamam ben onu her türlü düşer bence
O zaman senden haber bekliyorumBenim de bitti aynı şeyi bu sabah düşündümben soracağım doktora sanırım
Canim bana yanlış hatırlamıyorsam 37ye kadar kullan demişti. Kasılmaları durdurduğu için doğum başlamıyormuşYa sizce magnezyum kullanmayı artık bıraksam olur mu doktora sormadan?
Ve doğuma bence az kaldı
Doğumdaymış doktor soramadımO zaman senden haber bekliyorum
Gerçi doktora sorarsan kesin al der
Yine de sorarsan beni de hatırlaDoğumdaymış doktor soramadımbence bir şey olmaz artık ya. Maden suyuyla destekleriz en kötü
Doğmuyor işte benimki o yüzdenCanim bana yanlış hatırlamıyorsam 37ye kadar kullan demişti. Kasılmaları durdurduğu için doğum başlamıyormuş
Kızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım
Tüp bağlama diye mi geçiyor bu işlem? Bir de doğuma süre olarak etkisi ne kısa mı sürüyor? İyi ücreti cok değilmiş ben de bi sorayım ama guvenebilecek misin bana biseyler eksik gibi gelirEvet doğum ücreti +500 tl ödedik,ben hap spiral iğne bunları kullanamıyorum eşime de pek guvenemeyince benimki yaşımdan dolayı doğum için olmasaydı bende asla yaptirmazdim.Dusun bence çünkü benim hamileligim sürekli korkuyla geçti.
Ne durumdasın? Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar dün geceden beri hastanedeyim, 4 cm açıklık var doğuruyorsun dediler, normal deneyeceğiz bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin küvöze girmesin
Ben 1 haftadır falan kullanmıyorum. Midem bulanıyor zaten bu takviyeler de yıldırdı beniBari günde 2den 1e düşüreyim
Biraz gün kazanırım
Kullanacaksam çünkü çarşamba günü almam gerekecek
Ve büyük ihtimalle pazartesi de doğum olacak
3 günlüğüne filan 150 lira vermiş olacağım
Bence mantıksız
Zaten bıraksam en fazla kasılıp kasılıp doğururum
Bence ikna edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?