Ben hic kullanmadim magnezyum muz yedim soda ictim bence gelecek olan cocugu hic bise etkilemezLohusayken de kullanacak olsan hadi alirsinda boşuna para, çok tereddutte kalırsan maden suyuyla devam edersin canim ama bana bişey olmadı yani demekki bayağı yükseltmiş değerlerimi
Maşallah canim. Sağlıkla büyütün InsallahTeyzeleri dünyaya geldi sag salim bir şekilde bizimkisuan babasının omzunda uyuyor, emzirmeye çalışıyorum sürekli bir iki damla anca içmiştir. Karnı aç ama sürekli gaz çıkarıyor. benim de anestezi etkisi geçtikçe ağrılarım başladı daha yurutmediler. ultrasonda gorundugunden 200 gram eksik doğdu. Ama çok şükür bir sorunumuz yok. Diğer doğum yapanlara da geçmiş olsun
Muz mu o da ne hamilelik boyunca hiç yiyemedim kabızlıktanBen hic kullanmadim magnezyum muz yedim soda ictim bence gelecek olan cocugu hic bise etkilemez
Son zaman metabolizmam super calisiyordu annemde bu dogum belirtisi diyordu ki gercekten oyleymis cocuk beklesin diye muza dayamistim kendimiMuz mu o da ne hamilelik boyunca hiç yiyemedim kabızlıktan
Ben de muzun tadı nasıldı unuttum vallaMuz mu o da ne hamilelik boyunca hiç yiyemedim kabızlıktan
Kesinlikle katılıyorum dediğinize, beklicez mecburen bakalım ne zaman bize katılacak :)Kizimi 42yi devirince sonra glmeye basladi.soyle bisey var gercekten icerde nekadar durursa okadar ciger gelisimleri iyi oluyor kizim hic hastalanmazdi oglum 38de dogdu cigerleri tam glismedigi icin cok sik hasta olur dogdugundan beri
Bende öyle yapıyordum Ama tahlilde biraz düşük cikmisti kramplar beni zorluyordu bebekle alakası yok,uzun süre kullanmadım zaten 1 kutu bitincede hemen bıraktım, bebek zaten neye ihtiyacı varsa alıyor vücudumuzda az olsa bile hesapsız alıyor, ondan sıkıntıyi yaşayan anneler oluyor ama helali hoş olsun yavrumuzaBen hic kullanmadim magnezyum muz yedim soda ictim bence gelecek olan cocugu hic bise etkilemez
Kestane 1 kere yedim muzu bndeBen de muzun tadı nasıldı unuttum valla
Bi de kestane
Bunu alıntı yapıp cevap yazmamışımKızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım
Sağlıkla büyüsün inşallah geçmiş olsun canımTeyzeleri dünyaya geldi sag salim bir şekilde bizimkisuan babasının omzunda uyuyor, emzirmeye çalışıyorum sürekli bir iki damla anca içmiştir. Karnı aç ama sürekli gaz çıkarıyor. benim de anestezi etkisi geçtikçe ağrılarım başladı daha yurutmediler. ultrasonda gorundugunden 200 gram eksik doğdu. Ama çok şükür bir sorunumuz yok. Diğer doğum yapanlara da geçmiş olsun
Ay kıyamam sana. Ne kadar kisitladin kendini kabızlık yüzündenBen de muzun tadı nasıldı unuttum valla
Bi de kestane
Yani benim sezeryanim 45 dk filan sürdü belki o operasyon yüzünden bi tik uzun sürmüştür.Ben doktoruma istediğimi söyledim oda iyi olur senin için dedi kağıtları ben eşim imzaladık yapildi.Once ilk 10 dk içinde bebek çıkıyor sonra bebeği kontrol edip giydirip Bana koklayıp babaya götürdüler.Kalan süre benim tüp bağlama dikişler filandi.Benim annem 30 sene önce bağlatti hiçbir sorun yaşamadı doktoruna güveniyorsan yaptır bence.Tüp bağlama diye mi geçiyor bu işlem? Bir de doğuma süre olarak etkisi ne kısa mı sürüyor? İyi ücreti cok değilmiş ben de bi sorayım ama guvenebilecek misin bana biseyler eksik gibi gelir
Ne durumdasın? Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Ben 1 haftadır falan kullanmıyorum. Midem bulanıyor zaten bu takviyeler de yıldırdı beniBana doktor kan akışı icin gerekli kasılmaya çok da etkisi olmaz demişti. Ki ben 1 tane kullaniyordum zaten şimdi onu da kullanmıyorum. Bana kalsiyum daha iyi geldi. Bacağımın krampı geçti. Alma bence yenisini idare edersin tek kullanınca. Zaten doğum zamanın geldi.
Benden çok annem istiyor zaten zamanında o da yaptırmışYani benim sezeryanim 45 dk filan sürdü belki o operasyon yüzünden bi tik uzun sürmüştür.Ben doktoruma istediğimi söyledim oda iyi olur senin için dedi kağıtları ben eşim imzaladık yapildi.Once ilk 10 dk içinde bebek çıkıyor sonra bebeği kontrol edip giydirip Bana koklayıp babaya götürdüler.Kalan süre benim tüp bağlama dikişler filandi.Benim annem 30 sene önce bağlatti hiçbir sorun yaşamadı doktoruna güveniyorsan yaptır bence.
Genelde açıklığın iyiyse çatının durumunu pek hesaba katmadan normal doğuma ebelerle alıyorlar sonradan eğer doğuramazsan sezeryana çevirirlerse acilde nöbetçi kadın doğumcu geliyor sezeryanını o yapıyor sizin oradaki hastaneleri işleyişi bilemem ama genelde böyle o yüzden riske atma derimTanıdık bi doktora gidiyorum aslında
Doğumum başlarsa da o gelmeyecek mi yine doğuma sezaryen yapmak için?
O an kim varsa o mu yapıyor?
Ben de cuma tahlil yaptırdım normaldi
Kullanmadığım 4 günde düşecekse zaten tutamam ben onu her türlü düşer bence
İnşallah güzel geçer bilmiyorum bazen doğum anını düşününce bile kalbim duracak gibi oluyor bazen de çok cesur hissediyorum kendimi çok güzel olacak her şey diyorum inşallah öyle de olurBunu alıntı yapıp cevap yazmamışımBazı erkekler kaldıramıyor bu tür şeyleri bence ısrar etme istemiyorsa. Bir de belki dedikleri doğrudur panik atağın varsa üstesinden gelmeni, korkularını yenmeni istiyor da olabilir. Üzülme hiç, o an bebeğinle sana özel olsun
Benim hastanede tanışım var yaGenelde açıklığın iyiyse çatının durumunu pek hesaba katmadan normal doğuma ebelerle alıyorlar sonradan eğer doğuramazsan sezeryana çevirirlerse acilde nöbetçi kadın doğumcu geliyor sezeryanını o yapıyor sizin oradaki hastaneleri işleyişi bilemem ama genelde böyle o yüzden riske atma derim
Geçmiş olsun canım, Allah Analı Babalı büyütsünTeyzeleri dünyaya geldi sag salim bir şekilde bizimkisuan babasının omzunda uyuyor, emzirmeye çalışıyorum sürekli bir iki damla anca içmiştir. Karnı aç ama sürekli gaz çıkarıyor. benim de anestezi etkisi geçtikçe ağrılarım başladı daha yurutmediler. ultrasonda gorundugunden 200 gram eksik doğdu. Ama çok şükür bir sorunumuz yok. Diğer doğum yapanlara da geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?