2021 Aralık Anneleri

Teyzeleri dünyaya geldi sag salim bir şekilde bizimki suan babasının omzunda uyuyor, emzirmeye çalışıyorum sürekli bir iki damla anca içmiştir. Karnı aç ama sürekli gaz çıkarıyor. benim de anestezi etkisi geçtikçe ağrılarım başladı daha yurutmediler. ultrasonda gorundugunden 200 gram eksik doğdu. Ama çok şükür bir sorunumuz yok. Diğer doğum yapanlara da geçmiş olsun

Maşallah canim. Sağlıkla büyütün Insallah

Kizimi 42yi devirince sonra glmeye basladi.soyle bisey var gercekten icerde nekadar durursa okadar ciger gelisimleri iyi oluyor kizim hic hastalanmazdi oglum 38de dogdu cigerleri tam glismedigi icin cok sik hasta olur dogdugundan beri
Kesinlikle katılıyorum dediğinize, beklicez mecburen bakalım ne zaman bize katılacak :)

Ben hic kullanmadim magnezyum muz yedim soda ictim bence gelecek olan cocugu hic bise etkilemez
Bende öyle yapıyordum Ama tahlilde biraz düşük cikmisti kramplar beni zorluyordu bebekle alakası yok,uzun süre kullanmadım zaten 1 kutu bitincede hemen bıraktım, bebek zaten neye ihtiyacı varsa alıyor vücudumuzda az olsa bile hesapsız alıyor, ondan sıkıntıyi yaşayan anneler oluyor ama helali hoş olsun yavrumuza

Kızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım
Bunu alıntı yapıp cevap yazmamışım Bazı erkekler kaldıramıyor bu tür şeyleri bence ısrar etme istemiyorsa. Bir de belki dedikleri doğrudur panik atağın varsa üstesinden gelmeni, korkularını yenmeni istiyor da olabilir. Üzülme hiç, o an bebeğinle sana özel olsun

Son düzenleme:
Sağlıkla büyüsün inşallah geçmiş olsun canım
Ben de muzun tadı nasıldı unuttum valla
Bi de kestane
Ay kıyamam sana. Ne kadar kisitladin kendini kabızlık yüzünden Nefsini körleyecek kadar bari yeseydin keşke

giggles sordum doktora, sen iyi geldiğini düşünüyorsan bıraktığında sıkıntıların artıyorsa devam et, Yoksa bırakabilirsin dedi bana bıraktı çok yoğun kasılmalarım olmuyor bu ara senin de olmuyordu en son hastanedeki nstlerde diye hatırlıyorum bırakılabilir ya da azaltılabilir diye düşünüyorum

Yani benim sezeryanim 45 dk filan sürdü belki o operasyon yüzünden bi tik uzun sürmüştür.Ben doktoruma istediğimi söyledim oda iyi olur senin için dedi kağıtları ben eşim imzaladık yapildi.Once ilk 10 dk içinde bebek çıkıyor sonra bebeği kontrol edip giydirip Bana koklayıp babaya götürdüler.Kalan süre benim tüp bağlama dikişler filandi.Benim annem 30 sene önce bağlatti hiçbir sorun yaşamadı doktoruna güveniyorsan yaptır bence.

Benden çok annem istiyor zaten zamanında o da yaptırmış Sorayım bakalım sağol canım

Genelde açıklığın iyiyse çatının durumunu pek hesaba katmadan normal doğuma ebelerle alıyorlar sonradan eğer doğuramazsan sezeryana çevirirlerse acilde nöbetçi kadın doğumcu geliyor sezeryanını o yapıyor sizin oradaki hastaneleri işleyişi bilemem ama genelde böyle o yüzden riske atma derim

İnşallah güzel geçer bilmiyorum bazen doğum anını düşününce bile kalbim duracak gibi oluyor bazen de çok cesur hissediyorum kendimi çok güzel olacak her şey diyorum inşallah öyle de olur

Benim hastanede tanışım var ya
Doğum başlarsa hastanesen önce ona habwe veririm zaten
Direkt normal doğum muamelesi yapmazlar

Selam kizlaaaaarr
Maşallah fırsat bulup ne ara giriyorsunuz şuraya ben en Son 70 sayfa geride kalmışım okuyayım diyorum okurken uyuyakalıyorum
Ben yokken doğum yapanlar varsa Hepsinin gözü aydın sağlıkla büyüsün bebisler
Bizimde iki haftadır geçmeyen sariligimiz var 18e kadar çıktı değer, 14 gün boyunca günde 4 saat ışık aldık mama ve meme devam aç kalmıyor aslında Son iki gündür de düşme eğiliminde çok şükür
Gündüz uyuyan bebe gece fal taşı gibi acıyor gözlerini sabahlara kadar ayaktayım gaz sancıları da başladı bizim askerlik bitmez...

Geçmiş olsun canım, Allah Analı Babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…