- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Hepsini denedim sağıyorum ama yine de taş gibi .. ne zormuş valla ☹Ilık duşa gir Masaj yap canım. Bir de sıcak su torbası da biraz faydalı oluyor. Mastit çok fena bişey ben hamileyken de kızımda emzirirken de yaşadım sürekli. En faydalı olanlar bunlar çok geçmiş olsun
Sen emziriyormusun cnm ?Buhara tut dedi arkadaş. Mastite doğru gidiyom gibi ben de o kadar da uğaştığım halde. Işık hızında tıkanıyo ben anlamadım ya. Şimdi bi leğene kaynar su koyacam memeyi kenardan uzatıp ustüne tülbent gibi bi şey örtcem. Muslin koycam galiba.
Canim bizi saglik ocagi muayene etti sarilik değeri baktirmadik muhtemelen bizim de yuksektir ama hali falan yerinde cis kaka yapiyor yuzu ve ust vucut bariz sari bacaklar daha hafif sari dr dediki ben gececegini dusunuyorum birde sinir degeri dedi bebegin dogum gunune gore degisiyor dedi yaninyukselse bile yatis icin 18 ve 20 ler sinir dedi sen de korkma canim benim emzirmeye devam gececekWhiterose89 @Bitter cikilata bizim değer 14 çıktı. Dr bugun eve gidin çarşamba bida gelin dedi ben sık sık emzirdim zaten başka ne yapcam dedm emzirmekten başka yol yok dedi çok üzgünüm aslında bebeğim iyi gbiydi saat başı uyanıp meme istydu anlamdm
Emziriyorum. Ama birden çok gelmis ilk tikamis bilemedim kiSen emziriyormusun cnm ?
Ben hata yaptim cok bekletip sağmadim bile simdi de surekli sagiyorum yavas yavas yumusamaya basladi ama tam olarak degil..hala kaskatı kistik duran yerler var..
Keske emse kotu hissediyorum kendimi bu yuzden ☹☹
Canim dogum yaptinmiSorunsuz, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp eve geliriz inşallah canımsabaha ne kaldı surda zaten
Ben 4 gun sonra cikaabildim bira zzor oldu duzene girdi kuru incir komposto zeytin yagi bol su kayisi ne varsa yemistim.valla cnm merk etme eninde sonunda gelecekDoğumdan sonra Hala büyük tuvaletimi yapamadım
Önerilerinizi bekliyorum
Bende sonra sağlık ocağına gttim boy kilo için ama bebeğim sürekli 20 gr veriyo ben anlamdm emdiği nereye gidiyor. Orda ki ebe de iyi görünyo bnce daha yükselmez dedi ama benm inancm kalmadı gerçekten hem Hamileykrn hem şu süreç beni çok yıprattı. Umarım kısa sürede düzelir yavrularımızCanim bizi saglik ocagi muayene etti sarilik değeri baktirmadik muhtemelen bizim de yuksektir ama hali falan yerinde cis kaka yapiyor yuzu ve ust vucut bariz sari bacaklar daha hafif sari dr dediki ben gececegini dusunuyorum birde sinir degeri dedi bebegin dogum gunune gore degisiyor dedi yaninyukselse bile yatis icin 18 ve 20 ler sinir dedi sen de korkma canim benim emzirmeye devam gececek
Bebegin hali varsa cis kaka yapiyorsa birde cok fazla sari degilse tum vucudu insallah duzelcek hepimizinki bizimde heryeri sari nerdeyse bacaklari daha hafif ama guzel düşünelim besleniyorlar sukurBende sonra sağlık ocağına gttim boy kilo için ama bebeğim sürekli 20 gr veriyo ben anlamdm emdiği nereye gidiyor. Orda ki ebe de iyi görünyo bnce daha yükselmez dedi ama benm inancm kalmadı gerçekten hem Hamileykrn hem şu süreç beni çok yıprattı. Umarım kısa sürede düzelir yavrularımız
Ne guzel benimki sadece ucunu alio gerisini almiyor oyuzden ememiyor inatlasiyor bide katilana kadar da agliyor..Emziriyorum. Ama birden çok gelmis ilk tikamis bilemedim ki
sürekli 20 gr veriyorsa bir çocuk doktoruna götürseniz?Bende sonra sağlık ocağına gttim boy kilo için ama bebeğim sürekli 20 gr veriyo ben anlamdm emdiği nereye gidiyor. Orda ki ebe de iyi görünyo bnce daha yükselmez dedi ama benm inancm kalmadı gerçekten hem Hamileykrn hem şu süreç beni çok yıprattı. Umarım kısa sürede düzelir yavrularımız
Ben de yemek yapmaya devam ediyorum gelmezse kendi bilirBu fakeler yüzünden doğuma zor yetisicem gibime geliyo, artık umursamıyorum belirtileri
Halledicez halledicez henüz çok yeniyiz. Mama veriyon di miNe guzel benimki sadece ucunu alio gerisini almiyor oyuzden ememiyor inatlasiyor bide katilana kadar da agliyor..
Birden indiyse sutun yogun geldiyse kisa bi sure emzirmediginde bile malesef tikiyormuş..
Ahh ahhh tecrubesizlik yedi benide ☹
Baby me ama pamuk olayını daha çok sevdim mendil sürttürüyo tahris ediyo sanki pamuk daha ıslak kullanılabiliyo.Merhabalar doğum yapan anneler islak mendil olarak ne kullaniyorsunuz?
Sleepy bambuMerhabalar doğum yapan anneler islak mendil olarak ne kullaniyorsunuz?
Daha bugun gttim ödemini atıyordur diyorlarsürekli 20 gr veriyorsa bir çocuk doktoruna götürseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?