2021 Aralık Anneleri

Hepsini denedim sağıyorum ama yine de taş gibi .. ne zormuş valla ☹

Sen emziriyormusun cnm ?
Ben hata yaptim cok bekletip sağmadim bile simdi de surekli sagiyorum yavas yavas yumusamaya basladi ama tam olarak degil..hala kaskatı kistik duran yerler var..
Keske emse kotu hissediyorum kendimi bu yuzden ☹☹

Canim bizi saglik ocagi muayene etti sarilik değeri baktirmadik muhtemelen bizim de yuksektir ama hali falan yerinde cis kaka yapiyor yuzu ve ust vucut bariz sari bacaklar daha hafif sari dr dediki ben gececegini dusunuyorum birde sinir degeri dedi bebegin dogum gunune gore degisiyor dedi yaninyukselse bile yatis icin 18 ve 20 ler sinir dedi sen de korkma canim benim emzirmeye devam gececek

Emziriyorum. Ama birden çok gelmis ilk tikamis bilemedim ki

Doğumdan sonra Hala büyük tuvaletimi yapamadım
Önerilerinizi bekliyorum
Ben 4 gun sonra cikaabildim bira zzor oldu duzene girdi kuru incir komposto zeytin yagi bol su kayisi ne varsa yemistim.valla cnm merk etme eninde sonunda gelecek

Bende sonra sağlık ocağına gttim boy kilo için ama bebeğim sürekli 20 gr veriyo ben anlamdm emdiği nereye gidiyor. Orda ki ebe de iyi görünyo bnce daha yükselmez dedi ama benm inancm kalmadı gerçekten hem Hamileykrn hem şu süreç beni çok yıprattı. Umarım kısa sürede düzelir yavrularımız

Bebegin hali varsa cis kaka yapiyorsa birde cok fazla sari degilse tum vucudu insallah duzelcek hepimizinki bizimde heryeri sari nerdeyse bacaklari daha hafif ama guzel düşünelim besleniyorlar sukur

Emziriyorum. Ama birden çok gelmis ilk tikamis bilemedim ki
Ne guzel benimki sadece ucunu alio gerisini almiyor oyuzden ememiyor inatlasiyor bide katilana kadar da agliyor..
Birden indiyse sutun yogun geldiyse kisa bi sure emzirmediginde bile malesef tikiyormuş..
Ahh ahhh tecrubesizlik yedi benide ☹

sürekli 20 gr veriyorsa bir çocuk doktoruna götürseniz?

Ne guzel benimki sadece ucunu alio gerisini almiyor oyuzden ememiyor inatlasiyor bide katilana kadar da agliyor..
Birden indiyse sutun yogun geldiyse kisa bi sure emzirmediginde bile malesef tikiyormuş..
Ahh ahhh tecrubesizlik yedi benide ☹
Halledicez halledicez henüz çok yeniyiz. Mama veriyon di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…