- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
Doğum yapmadım ama temızlrme mebdıllerı aldım ılk zamanlar onu kullanmayı düşünüyorum Baby me markasıMerhabalar doğum yapan anneler islak mendil olarak ne kullaniyorsunuz?
Ben de öyle valla dün geliyor sandım kalktım evi süpürdüm sildim üzerine yemek yaptım, yaptığımla kaldıBen de yemek yapmaya devam ediyorum gelmezse kendi bilir
Evet cok sukur bugun daha da iyi haberler aldik, sanirim iki gune cikicak bebisimBaşladıysa zaten tamamdıe canım. Endişelenme
Ben magnezyumu teeee son haftalara dogru kullandim sadece kasilmalar icindi o da. Cok gerekli bisey degil senin konforun yerindeyse bi daha bi suru para verip alma bebis. Ya da illa kullanayim diyorsan aile hekimleri de yaziyor bedavayaBari günde 2den 1e düşüreyim
Biraz gün kazanırım
Kullanacaksam çünkü çarşamba günü almam gerekecek
Ve büyük ihtimalle pazartesi de doğum olacak
3 günlüğüne filan 150 lira vermiş olacağım
Bence mantıksız
Zaten bıraksam en fazla kasılıp kasılıp doğururum
Bence ikna edici
Benim de bugun 4.gun, artik karnim nasil sis anlatamamBen 4 gun sonra cikaabildim bira zzor oldu duzene girdi kuru incir komposto zeytin yagi bol su kayisi ne varsa yemistim.valla cnm merk etme eninde sonunda gelecek
Nisanlina soyle eli bos gelmesin
Kurabiye dün yapmıştım sayılır mı ev kurabiye dolacakBence hemen kurabiye yapmaya başla
Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canım insan illaki yavruları ihmal ettiğini düşünür ama napacan alışcan illaki şuan çok yeni bunları takma kafanaBugun doktor kontrolumuz vardi. Ondan once saglik ocagina gittim bebisim dogum kilosundan 40 gr bile fazla gorundu. Topuk kani alindi.
Doktor kontrolune gittik. Orada 300 gr vermis gorundu .. Hangi tarti dogru anlamadim. Doktor daha sık emzir dedi. Memede yasiyor zaten dedim. Bugun sağdim. Birazini biberonla verecem doydugundan emin olmak icin.
Sariligi yok.
Kan grubu da babasi ve abisiyle ayni.
Göbeği hala düsmedi. Şişlik var gibime geliyordu. Doktor normal dedi. Eliyle muayene etti.
Bide özel bölgesinden sümüksü akinti geldi.
Tamamen normalmis anneden gelen hormonlar sebep oluyormus.
Ayrica sendroma giriyor olabilirim.
Eymeni gördügüm an aglama geliyor.
Sanki onu ihmal ediyormuş hissine kapildim.
Bugun babasi gönderdi okula ben göremedim.
Çunku 6 da anca uyudu kizim.
Esim beni uyandirmayip kendisi hazirlayip gonderdi.
Ona haksizlik ediyormusum gibi geliyor.
Su an bile agliyorum..
Her dedigini yapiyoruz su an.
Babasi dün sinemaya goturdu.
Hamburger falan yemisler.
Ben onlarla olmadigim icin yine agladim.
Neyse lohusa kafasi bu da gececek eminim.
Bide dun dus aldim.
Sezeryan yerim şu an acikta.
Çarcabuk iyileseyim artik.
Her işi kendim yapasim var.
Annem yanimda bana is yaptirmiyor esimde sagolsun oyle .
Kaynanam 3. Gunun sonunda gitti ama her gun 2 kere beni 2 kere esimi ariyor.
Simdilik benden bu kadar.
Zeynepin var uyudugu nadir anlardan biri yasaniyor su an. O yuzden bu kadar uzun yazdim.
İslak mendil kullanmiyorum.baby me bebek pamugunu kullaniyoruzMerhabalar doğum yapan anneler islak mendil olarak ne kullaniyorsunuz?
Cok güzel gazlamis seninkiDoğumhanenin ya da ameliyathanenin kapısından beni yalnız göndermesi beni çok üzüyor oda diyor ki sen bana muhtaç değilsin oraya tek girip kızımızı alıp çıkacaksın bir kadın olarak daha da güçlendiğini her şeyde benim yardımıma ihtiyacın olmadığını göreceksin sonra da bana teşekkür edeceksin diyor ama bence bahane
Benim esimde ben ameliyattayken kendini cok yalniz hissedip aglamis ..Ben cikinca bana dedi bende agladim. Kayinvalidem bebekle gitmis cunku.Doğumhanenin ya da ameliyathanenin kapısından beni yalnız göndermesi beni çok üzüyor oda diyor ki sen bana muhtaç değilsin oraya tek girip kızımızı alıp çıkacaksın bir kadın olarak daha da güçlendiğini her şeyde benim yardımıma ihtiyacın olmadığını göreceksin sonra da bana teşekkür edeceksin diyor ama bence bahane
Aaa yok o olmaz sancıları kurabiyeyle karşılaman önemliKurabiye dün yapmıştım sayılır mı ev kurabiye dolacak
Ben sağıyom ama emziriyom da ortaya karışık.Kisceler sut sagimi yapiyor musunuz? Bi sagimda ne kadar sut geliyor? Ben sutum az mi cok mu normal mi anlamiyorum
Ben nerdwyse her ay kullandım vallaLanet olası idrar yoku enfeksiyonu 37. Haftada yine buldu benilökosit 18 çıkmış kesin doktor antibiyotik verecek son haftalarda kullanan oldu öu aranızda bıktım artık bundan
Ben de naail yapacagim derken geldi sukur seninki de gelsin insallahEvet cok sukur bugun daha da iyi haberler aldik, sanirim iki gune cikicak bebisim
Ben magnezyumu teeee son haftalara dogru kullandim sadece kasilmalar icindi o da. Cok gerekli bisey degil senin konforun yerindeyse bi daha bi suru para verip alma bebis. Ya da illa kullanayim diyorsan aile hekimleri de yaziyor bedavaya
Benim de bugun 4.gun, artik karnim nasil sis anlatamamtotom da aciyor ugrasmaktan kayisi yiyorum, suyu 3 litre iciyorum simdi bide inciri deneyecegim. Anam cocuk dogurmak bu kadar zor degildi
Nisanlina soyle eli bos gelmesin
Bak benim nisanim geldi, suyum geldi hastaneye gittim hic acilmam yoktu. O yuzden sanci onemli, asil acilmayi sanci yapiyor. Evde cekebildigin kadar cek sancini oyle git.
Amaaa Suyun gelirse hastaneye git mutlaka cunku hemen antibiyotik baslanmasi gerekiyor 2 saat icinde, bebis enfeksiyon kapmasin diye.
Canim ya benim kizimda cok duygusal oldu kiskaniyor tabi icten ice hem sahiplenmek istyr bizde onun dediklerini yapmaya calisiyoruz bebek gibi uyumuyir geceleri iki bebek bakiyirum resmen bez takiyoruz hala birde herseyi benim yapmami istyr Allah yardimcimiz olsunBugun doktor kontrolumuz vardi. Ondan once saglik ocagina gittim bebisim dogum kilosundan 40 gr bile fazla gorundu. Topuk kani alindi.
Doktor kontrolune gittik. Orada 300 gr vermis gorundu .. Hangi tarti dogru anlamadim. Doktor daha sık emzir dedi. Memede yasiyor zaten dedim. Bugun sağdim. Birazini biberonla verecem doydugundan emin olmak icin.
Sariligi yok.
Kan grubu da babasi ve abisiyle ayni.
Göbeği hala düsmedi. Şişlik var gibime geliyordu. Doktor normal dedi. Eliyle muayene etti.
Bide özel bölgesinden sümüksü akinti geldi.
Tamamen normalmis anneden gelen hormonlar sebep oluyormus.
Ayrica sendroma giriyor olabilirim.
Eymeni gördügüm an aglama geliyor.
Sanki onu ihmal ediyormuş hissine kapildim.
Bugun babasi gönderdi okula ben göremedim.
Çunku 6 da anca uyudu kizim.
Esim beni uyandirmayip kendisi hazirlayip gonderdi.
Ona haksizlik ediyormusum gibi geliyor.
Su an bile agliyorum..
Her dedigini yapiyoruz su an.
Babasi dün sinemaya goturdu.
Hamburger falan yemisler.
Ben onlarla olmadigim icin yine agladim.
Neyse lohusa kafasi bu da gececek eminim.
Bide dun dus aldim.
Sezeryan yerim şu an acikta.
Çarcabuk iyileseyim artik.
Her işi kendim yapasim var.
Annem yanimda bana is yaptirmiyor esimde sagolsun oyle .
Kaynanam 3. Gunun sonunda gitti ama her gun 2 kere beni 2 kere esimi ariyor.
Simdilik benden bu kadar.
Zeynepin var uyudugu nadir anlardan biri yasaniyor su an. O yuzden bu kadar uzun yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?