- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Arada 3 ay fark var
Hangisini seveceğini şaşırır insanBnde aynısını hep düşündüm durdum
Doğunca eşit oluyor inan ki
Bunu ben uyanıkken düşünüyorum sürekliBen geçen rüyamda doğurmuştım
Çocuğu bi türlü teslim almıyordum
Sanki alınca bi daha kimseye veremeyecekmişim gibi
Önce çarşıda bikaç işim var onlarınhalledeyim sonra alırım diyordum
Hahah bak sen su minislere yaaBu sans işi hiç oomayacak diye düşün. Ama bebe daha kuvvetli kesinlikle. Bi de bazen damağıyla ısırıyo
Allah yardimcin olsunMeme ucunu bebegin agzinin kenarina degdir agzini iyice acinca gogsunun halka kismiyla birlikte ver yoksa yara oluyo oldugu halde emziriyorum
Kaç kilonuz gitti toplamda?Bu arada dogumdan sonra hic kilo vermedim ayni kilodayim demistim ya hani? Meger hepsi odemmis
Dogumumun 5.gunundeyim ve suan hamilelik oncesi kiloma 3 kg kaldi
Aldiginiz kilolari HIIIIIIC dert etmeyin canlar
8,5 kg almistim 5 kg gitmis kendi kendine. Ki baya saglam yiyorum artik nasilsa dogurdum diyeKaç kilonuz gitti toplamda?
Çok ideal kilo almışsınız. Kalan 3 kilo da çok kolay gider.8,5 kg almistim 5 kg gitmis kendi kendine. Ki baya saglam yiyorum artik nasilsa dogurdum diye
Bebegim 2800 dogdu ama dogumdan cikinca hic de kilom azalmamisti ayniydi mesela. Hastanedeki serumlar vs odem yapiyormus baya
Benim 13 kilo fazlam var suaan dogum oncesine8,5 kg almistim 5 kg gitmis kendi kendine. Ki baya saglam yiyorum artik nasilsa dogurdum diye
Bebegim 2800 dogdu ama dogumdan cikinca hic de kilom azalmamisti ayniydi mesela. Hastanedeki serumlar vs odem yapiyormus baya
Ben de düşünüyormuşum da haberim yokmuş işteBunu ben uyanıkken düşünüyorum sürekli
Aminn canım aminn inş sağlıkla büyüt bebeğini inş Allah'ım analı babalı büyütsün inş bende daha tık yok 38. Haftadayım37+3 haftalıkken aniden suyum geldi ve doğum yaptım. Çatı kemiği basıklığından ve bebeğin iriliğinden ötürü sezaryene alındım. Darısı başına.
Ne kullandınız monurol mu?Ben nerdwyse her ay kullandım valla
Kaçıncı haftadaydın canımKızlar ben doğurdumsabah 7de başladı sancım 3 cm açıklıkla 12.30da 8 cm olmuştu ama ben çok ağrı çektim çatım dar olduğu için, bebeğin kafası çıkamadı sezeryana alındım sezeryan doğurdum demin yürümeye çalıştım, şimdi emziriyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 50 cm 2990 gr doğdu
Eymen hic kiskanclik belirtisi vermedi. Ama benden kaynakli bir ağlama var sürekli.Canim ya benim kizimda cok duygusal oldu kiskaniyor tabi icten ice hem sahiplenmek istyr bizde onun dediklerini yapmaya calisiyoruz bebek gibi uyumuyir geceleri iki bebek bakiyirum resmen bez takiyoruz hala birde herseyi benim yapmami istyr Allah yardimcimiz olsun
Ben bebisin sesini duydugum an aglamaya basladim.Doğumda bebişi görümce içini dökersin
Bn doğumda ağlayamadım odaya gelince oğlanı görünce ağladım o bile mutluluktan ağlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?