- 5 Şubat 2021
- 401
- 584
- 53
- 30
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz kuzum inşallahKızlar şimdi doktordan geldim de 38+0 olduk sancı yok herşey yolunda suyu tamam dedi haftaya kontrol dedi bekçiliğe devam ediyoruz bakalım
Bir de memeyi çıkartırken çekmeyin, serçe parmakla ağzını aralayın öyle çıkartın demişti emzirme danışmanı. Emziren annelere faydası olur belki, ben henüz denemedimMeme ucunu bebegin agzinin kenarina degdir agzini iyice acinca gogsunun halka kismiyla birlikte ver yoksa yara oluyo oldugu halde emziriyorum
Seninle aynıyız canım ben de cuma tam 39 haftalık oluyorum.Gelen giden yok.ikinci doğumum olcak ama sanki ilk gibi o kadar meraktayım.Cuma günü alttan muayene edecek bakalım 2-3cm açıklık olursa sunni ile doğurtcam 40 haftayı beklemeye gerek yok dediCuma günü tam 39+0 oluyoruz canım. Ama plesanta yaşlanmasından dolayı dr bekletmek istemiyor artık. 2.3 cm de acıklık var ama sancı yok 4 gündür
Cuma günü 2.3 cm açıklık var dedi bana da. Bebegin kafası bi nebzede olsa inmiş dedi. Ama bugün yine ters tarafa dogru dönmüş kafası. Bnmde ikinci dogumum ilki normal oldu ama bunda suni sancıyı cekmesem direk sezeryan mı istesem diye cok kararsızım. Cünkü bebegin kafası önden gidiyor aşağı inmesi zor olabilir filan dedi. O sancıyı boş yere cekmekten korkuyorumSeninle aynıyız canım ben de cuma tam 39 haftalık oluyorum.Gelen giden yok.ikinci doğumum olcak ama sanki ilk gibi o kadar meraktayım.Cuma günü alttan muayene edecek bakalım 2-3cm açıklık olursa sunni ile doğurtcam 40 haftayı beklemeye gerek yok dedibakalım artık
Seninde hakkında hayırlısı cnmm. İnş vardır açıklık filan. Gelmiş artık senin vaktinde. Beklemek cok zor gercekten. Hele de gün verince daha cok sitres oldum :))Anladm canim Hayirlsii olsun.bende 39+3um bugün yarın kontrol var bakalm ne diyecek doktor.beklemek çok zor ya
10 parmak taktilo çalışıyormuş gibiBir de memeyi çıkartırken çekmeyin, serçe parmakla ağzını aralayın öyle çıkartın demişti emzirme danışmanı. Emziren annelere faydası olur belki, ben henüz denemedim
20 kilo alan nasıl verecek yaa yaza kadar zor8,5 kg almistim 5 kg gitmis kendi kendine. Ki baya saglam yiyorum artik nasilsa dogurdum diye
Bebegim 2800 dogdu ama dogumdan cikinca hic de kilom azalmamisti ayniydi mesela. Hastanedeki serumlar vs odem yapiyormus baya
Aminn inşallah seni nie 2 hafta sonra dedi ki her hafta suya Bakıyor azalma varmı diye çatı muayneside sancı ya su gelince yapıyolarmış bekliyoz zaten de hayırlsı ile gelsinler sağlıkla inşallah selamete erişelim artık balım bademinHayırlısıyla gelsin bebişlerimiz kuzum inşallahben de 37+2deyim dün gittim kontrole her şey yolunda iki hafta sonra gel dedi 2 haftayı duyunca şok oldum 39 artılarda gel dedi yani bakalım beklemedeyiz nolucak çatı muayenesi falan da demedi bana normal istiyorsun beklicez dedi
Aaa aynı gün doğum görünüyor seninle bakalım hangimiz önce douracak Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin inşallahBen de aynı durumdayım, son güne kadar bekleyelim bakalım dedi
Dur kız daha safaya geçmedik bizDoğum yapan anneler d vitamini kullanıyorsunuz mu
Biz coledan 1 damla kullanıyoruz
Seninle aynıyız canım ben de cuma tam 39 haftalık oluyorum.Gelen giden yok.ikinci doğumum olcak ama sanki ilk gibi o kadar meraktayım.Cuma günü alttan muayene edecek bakalım 2-3cm açıklık olursa sunni ile doğurtcam 40 haftayı beklemeye gerek yok dedibakalım artık
Günlerimiz aynı, bebeklerin kilosu kaç görünüyor bende pazartesiye kadar bekleyeceğim kendiliğinden gelmezse suni sancı verecek doktor, hiç açılmam sancım yokCuma günü 2.3 cm açıklık var dedi bana da. Bebegin kafası bi nebzede olsa inmiş dedi. Ama bugün yine ters tarafa dogru dönmüş kafası. Bnmde ikinci dogumum ilki normal oldu ama bunda suni sancıyı cekmesem direk sezeryan mı istesem diye cok kararsızım. Cünkü bebegin kafası önden gidiyor aşağı inmesi zor olabilir filan dedi. O sancıyı boş yere cekmekten korkuyorum
Insallah canım . Aynen gün belli olunca da heyecanlanır insanSeninde hakkında hayırlısı cnmm. İnş vardır açıklık filan. Gelmiş artık senin vaktinde. Beklemek cok zor gercekten. Hele de gün verince daha cok sitres oldum :))
Demek ki suyu o kadar fazla mı gördü acaba hiç anlamadım kuzumAminn inşallah seni nie 2 hafta sonra dedi ki her hafta suya Bakıyor azalma varmı diye çatı muayneside sancı ya su gelince yapıyolarmış bekliyoz zaten de hayırlsı ile gelsinler sağlıkla inşallah selamete erişelim artık balım bademin
Bnmkinde 34 den beri plesanta yaşlanması oldugu için kilo alımı yavasladı 3180 cıktı bugün. Senin bebiş ne kadar cnmGünlerimiz aynı, bebeklerin kilosu kaç görünüyor bende pazartesiye kadar bekleyeceğim kendiliğinden gelmezse suni sancı verecek doktor, hiç açılmam sancım yok
Benim tek karnim var diye geziyordum ama almisim yani 14 kilo aldim gebelikte suan kac kiloyum bilmiyorum ama aynadaki goruntum hosuma gitmiyo20 kilo alan nasıl verecek yaa yaza kadar zor
Bence dogum yakın acele etme sonlara dogru plasentanın yaslanmasıda normal cunku artık gorevını tamamlıyor bebegın hareketı varsa onemlı olan kısmı o kendıne ve bebegıne zaman ver ve onunla konusCuma günü tam 39+0 oluyoruz canım. Ama plesanta yaşlanmasından dolayı dr bekletmek istemiyor artık. 2.3 cm de acıklık var ama sancı yok 4 gündür
3750 çıktı dün. Tonton olduğu için hemen gelmesi gerekiyorBnmkinde 34 den beri plesanta yaşlanması oldugu için kilo alımı yavasladı 3180 cıktı bugün. Senin bebiş ne kadar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?