Bende aynı durumdayım her gece doğuruyorum sanıyorum ama sabaha hiç gece sancı çekmemiş gibi uyanıyorumBel ağrısı, adet sancısı bugün daha da arttı ama sabaha geçer umudum yok doğurduğuma. Annem geldi memleketten, onu görünce korku heyecan bastı, sanırım yeni idrak ediyorum doğuracağımı anne olacağımı. Düşününce deliricek gibi oluyor insan nasıl bi mucize diye, keşke biraz algısız bir insan olsaydım.
Bana da arada bi geliyorlar sanki birden çıldıracak gibi oluyoruuum mutluluk korku heyecan hepsi birbirine karışıyor sonra birden sakin oluyorum hee şey çok güzel olacak diye demek ki hepimiz fıttırdık bayaBel ağrısı, adet sancısı bugün daha da arttı ama sabaha geçer umudum yok doğurduğuma. Annem geldi memleketten, onu görünce korku heyecan bastı, sanırım yeni idrak ediyorum doğuracağımı anne olacağımı. Düşününce deliricek gibi oluyor insan nasıl bi mucize diye, keşke biraz algısız bir insan olsaydım.
Benim doktor da aynısını dedi umarım o kadar acı çekip öyle sezaryen olmamAnlaşıldı ama bebek küçük diye denemeye karsr verdikğ
Aynı bende vallahi yani sorsan hamileyim ama doğumun bu kadar yakın olması içimden bir insan çıkacak olması pek aklımın hayalimin aldığı bir şey değil sanki ultrasonda gördüğümüz bir şekil var sanki içimde onu bir bebek olarak algılayamıyorumBende aynı durumdayım her gece doğuruyorum sanıyorum ama sabaha hiç gece sancı çekmemiş gibi uyanıyorumkızlar konuşuyor ya bebe şöyle böyle diye diyorum Allah Allah gerçekten bir bebeğim olacak galiba bu vakit olmuş inanamıyorum hala sanırım
Ne dedi canımBenim doktor da aynısını dedi umarım o kadar acı çekip öyle sezaryen olmam
Valla iyi bile duruyorum kendi adıma, başka hamileler ağlama krizleri,kaprisler,delilikler yapıyormuşBana da arada bi geliyorlar sanki birden çıldıracak gibi oluyoruuum mutluluk korku heyecan hepsi birbirine karışıyor sonra birden sakin oluyorum hee şey çok güzel olacak diye demek ki hepimiz fıttırdık baya
Çatı basık ama bebek çok iri değil deneyelim normali dediNe dedi canım
Ben arada bi geceleri ağlama krizine giriyorum sabaha kadar ağlıyorum bu ara bunu Yaşar oldumValla iyi bile duruyorum kendi adıma, başka hamileler ağlama krizleri,kaprisler,delilikler yapıyormuşben dümdüz duruyorum içimde fırtınalar kopuyor tabi. Geçen gerginim deyince, eşim bi sen mi doğuruyorsun dedi çıldırdım onun dışında sakindim 9 ay
Anladım canım inşallah en kolayı neyse o olur ilk bebeğin mi ?Çatı basık ama bebek çok iri değil deneyelim normali dedi
Doğuran arkadaşım, eve gelince bile inanamıyormjşsun hu benim mi benden mi çıktı diye bakıp bakıp deli oluyordum diyor. Cidden bişeyleri algılayan, düşünen biri olmak iyi değil. Biraz saf olmalı gelişine yaşamalıBende aynı durumdayım her gece doğuruyorum sanıyorum ama sabaha hiç gece sancı çekmemiş gibi uyanıyorumkızlar konuşuyor ya bebe şöyle böyle diye diyorum Allah Allah gerçekten bir bebeğim olacak galiba bu vakit olmuş inanamıyorum hala sanırım
Evet evet aynı hisleri yaşıyoruz yalnız olmadığıma sevindim demek ki hala delirmedimAynı bende vallahi yani sorsan hamileyim ama doğumun bu kadar yakın olması içimden bir insan çıkacak olması pek aklımın hayalimin aldığı bir şey değil sanki ultrasonda gördüğümüz bir şekil var sanki içimde onu bir bebek olarak algılayamıyorum
Ayhhh bu erkeklerin şu hareketleri beni şişiriyor gerçekten keşke kendileri doğursa, canımızdan can çıkıyor be söylemesi ne kolay. Bi iğne yaptıracak olsalar olay oluyor.Valla iyi bile duruyorum kendi adıma, başka hamileler ağlama krizleri,kaprisler,delilikler yapıyormuşben dümdüz duruyorum içimde fırtınalar kopuyor tabi. Geçen gerginim deyince, eşim bi sen mi doğuruyorsun dedi çıldırdım onun dışında sakindim 9 ay
O ağlama var 1 aydır ama kimseye saldırmadım, gerçi tek kocamı görüyorum aylardır evdeyim kime saldırıcamBen arada bi geceleri ağlama krizine giriyorum sabaha kadar ağlıyorum bu ara bunu Yaşar oldum9 ay boyunca gayet sakindim ama doğum tarihim belli olduğundan beri ağlıyorum ara ara
Amin canım hepimizinAnladım canım inşallah en kolayı neyse o olur ilk bebeğin mi ?
Biz eşimle 8 sene sevgililik sonrası evlendik. Evlendiğimiz ilk 1 yıl biz evlendik mi diye soruyorduk her sabah birbirimizeDoğuran arkadaşım, eve gelince bile inanamıyormjşsun hu benim mi benden mi çıktı diye bakıp bakıp deli oluyordum diyor. Cidden bişeyleri algılayan, düşünen biri olmak iyi değil. Biraz saf olmalı gelişine yaşamalı
Zaten dişçiye bile gidemeyen bir insan. Dedim elbet senin de bi ameliyatlık vs işin olur hayat bu, o zaman ben yapacağımı biliyorumAyhhh bu erkeklerin şu hareketleri beni şişiriyor gerçekten keşke kendileri doğursa, canımızdan can çıkıyor be söylemesi ne kolay. Bi iğne yaptıracak olsalar olay oluyor.
Ya di mi düğünümde bana da öyle oldu sanki ben değilim o anı yaşayan dizi izliyorum oynayanlar bizizBiz eşimle 8 sene sevgililik sonrası evlendik. Evlendiğimiz ilk 1 yıl biz evlendik mi diye soruyorduk her sabah birbirimizebence aynı şey çocuk içinde yaşanacak bu bizim mi diye gezeceğiz
Yap bebeğim haklısın vallaZaten dişçiye bile gidemeyen bir insan. Dedim elbet senin de bi ameliyatlık vs işin olur hayat bu, o zaman ben yapacağımı biliyorum
sanki bir simülasyonun içindeyiz hahahYa di mi düğünümde bana da öyle oldu sanki ben değilim o anı yaşayan dizi izliyorum oynayanlar biziz
Aynen şu an tek umudum o düşünmeye fırsatımız kalmicakYap bebeğim haklısın valla
sanki bir simülasyonun içindeyiz hahahbelki süt gaz çiş derken düşünmeye fırsat bulamayız
Bebis bu ama sadece mama icin olculer, anne sutu alinca da bu ml’ler mi acaba? Ben bi arastirayim bebe gelmeden.
Dogru yapiyorsun canim iltihaplanmamasi icin sagmalisin bende sagmazsam cok kotu oluyoBebis bu ama sadece mama icin olculer, anne sutu alinca da bu ml’ler mi acaba? Ben bi arastirayim bebe gelmeden.
Sutu simdi gunduzleri 2 saatte bir, gece de 3 saatte bir sagiyorum. Her sagdigimda cikiyo anlamadim bildigin mesai harciyorumbide sagmazsam goguslerim tas gibi oluyor sisiyor hemen. Mecbur sagiyorum. Ins dogru yapiorumdur amin
Sağ sağ hiç tıkanmasın 15er dk 2 saatte bir devam et. Anne sütünde ölçüler aynı mı biomiyorum tabi ama yine benzer bi ortalaması vardır mantıken. Mide kapasitesine göre çalışmalı mama da. Amaç doldurmak.Bebis bu ama sadece mama icin olculer, anne sutu alinca da bu ml’ler mi acaba? Ben bi arastirayim bebe gelmeden.
Sutu simdi gunduzleri 2 saatte bir, gece de 3 saatte bir sagiyorum. Her sagdigimda cikiyo anlamadim bildigin mesai harciyorumbide sagmazsam goguslerim tas gibi oluyor sisiyor hemen. Mecbur sagiyorum. Ins dogru yapiorumdur amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?