2021 Aralık Anneleri

Bende aynı durumdayım her gece doğuruyorum sanıyorum ama sabaha hiç gece sancı çekmemiş gibi uyanıyorum kızlar konuşuyor ya bebe şöyle böyle diye diyorum Allah Allah gerçekten bir bebeğim olacak galiba bu vakit olmuş inanamıyorum hala sanırım

Bana da arada bi geliyorlar sanki birden çıldıracak gibi oluyoruuum mutluluk korku heyecan hepsi birbirine karışıyor sonra birden sakin oluyorum hee şey çok güzel olacak diye demek ki hepimiz fıttırdık baya

Aynı bende vallahi yani sorsan hamileyim ama doğumun bu kadar yakın olması içimden bir insan çıkacak olması pek aklımın hayalimin aldığı bir şey değil sanki ultrasonda gördüğümüz bir şekil var sanki içimde onu bir bebek olarak algılayamıyorum

Bana da arada bi geliyorlar sanki birden çıldıracak gibi oluyoruuum mutluluk korku heyecan hepsi birbirine karışıyor sonra birden sakin oluyorum hee şey çok güzel olacak diye demek ki hepimiz fıttırdık baya
Valla iyi bile duruyorum kendi adıma, başka hamileler ağlama krizleri,kaprisler,delilikler yapıyormuş ben dümdüz duruyorum içimde fırtınalar kopuyor tabi. Geçen gerginim deyince, eşim bi sen mi doğuruyorsun dedi çıldırdım onun dışında sakindim 9 ay

Ben arada bi geceleri ağlama krizine giriyorum sabaha kadar ağlıyorum bu ara bunu Yaşar oldum 9 ay boyunca gayet sakindim ama doğum tarihim belli olduğundan beri ağlıyorum ara ara

Doğuran arkadaşım, eve gelince bile inanamıyormjşsun hu benim mi benden mi çıktı diye bakıp bakıp deli oluyordum diyor. Cidden bişeyleri algılayan, düşünen biri olmak iyi değil. Biraz saf olmalı gelişine yaşamalı

Evet evet aynı hisleri yaşıyoruz yalnız olmadığıma sevindim demek ki hala delirmedim bu ara ağlama krizleri geliyor sessiz sessiz bi köşede ağlayıp sonra normal hayatıma devam ediyorum
Ayhhh bu erkeklerin şu hareketleri beni şişiriyor gerçekten keşke kendileri doğursa, canımızdan can çıkıyor be söylemesi ne kolay. Bi iğne yaptıracak olsalar olay oluyor.

Ben arada bi geceleri ağlama krizine giriyorum sabaha kadar ağlıyorum bu ara bunu Yaşar oldum 9 ay boyunca gayet sakindim ama doğum tarihim belli olduğundan beri ağlıyorum ara ara
O ağlama var 1 aydır ama kimseye saldırmadım, gerçi tek kocamı görüyorum aylardır evdeyim kime saldırıcam o da fazla zorladı işte şansını en son patladım
Anladım canım inşallah en kolayı neyse o olur ilk bebeğin mi ?
Amin canım hepimizin

Biz eşimle 8 sene sevgililik sonrası evlendik. Evlendiğimiz ilk 1 yıl biz evlendik mi diye soruyorduk her sabah birbirimize bence aynı şey çocuk içinde yaşanacak bu bizim mi diye gezeceğiz

Ayhhh bu erkeklerin şu hareketleri beni şişiriyor gerçekten keşke kendileri doğursa, canımızdan can çıkıyor be söylemesi ne kolay. Bi iğne yaptıracak olsalar olay oluyor.
Zaten dişçiye bile gidemeyen bir insan. Dedim elbet senin de bi ameliyatlık vs işin olur hayat bu, o zaman ben yapacağımı biliyorum

Biz eşimle 8 sene sevgililik sonrası evlendik. Evlendiğimiz ilk 1 yıl biz evlendik mi diye soruyorduk her sabah birbirimize bence aynı şey çocuk içinde yaşanacak bu bizim mi diye gezeceğiz
Ya di mi düğünümde bana da öyle oldu sanki ben değilim o anı yaşayan dizi izliyorum oynayanlar biziz

Zaten dişçiye bile gidemeyen bir insan. Dedim elbet senin de bi ameliyatlık vs işin olur hayat bu, o zaman ben yapacağımı biliyorum
Yap bebeğim haklısın valla
Ya di mi düğünümde bana da öyle oldu sanki ben değilim o anı yaşayan dizi izliyorum oynayanlar biziz
sanki bir simülasyonun içindeyiz hahah belki süt gaz çiş derken düşünmeye fırsat bulamayız

Eki Görüntüle 2965502

Bizim mama Hipp bu dışındaki tablo.
Bebis bu ama sadece mama icin olculer, anne sutu alinca da bu ml’ler mi acaba? Ben bi arastirayim bebe gelmeden.

Sutu simdi gunduzleri 2 saatte bir, gece de 3 saatte bir sagiyorum. Her sagdigimda cikiyo anlamadim bildigin mesai harciyorumbide sagmazsam goguslerim tas gibi oluyor sisiyor hemen. Mecbur sagiyorum. Ins dogru yapiorumdur amin

Dogru yapiyorsun canim iltihaplanmamasi icin sagmalisin bende sagmazsam cok kotu oluyo

Sağ sağ hiç tıkanmasın 15er dk 2 saatte bir devam et. Anne sütünde ölçüler aynı mı biomiyorum tabi ama yine benzer bi ortalaması vardır mantıken. Mide kapasitesine göre çalışmalı mama da. Amaç doldurmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…