2021 Aralık Anneleri

Dogru yapiyorsun canim iltihaplanmamasi icin sagmalisin bende sagmazsam cok kotu oluyo

Ama boyle de zirt pirt memem acik geziyorum. 2 saatte bir sagiyorum, bi sagim islemi yarim saat suruyo anca bitiyo yani meme. Sonra iki saat sonra yine e ben hic disari cikamicam mi yaw
Bide buu memikolar ne Zamana kadar sut sizdiricak? Ped kullansam da fiyyyyyt die gobegime akil gidiyo

Oglum emmemisti sutumu 3 ay sagdim o da emmedigi icin dolu dolu olmazdi gezip tozuyordum bunda dedigin gibi surekli gogusum acik geziyorum bide hanfendi nazli nazli emiyo iki cekiyo sonrA uyuyo nese bi uyumaya basladimi bu kez gogsu sag malzemeleri dezenfekte et bi saat suruyo zaten ve ben annemdeyim sadce bebekle ilgileniyorum oglum babasiyla babannesinde aksamlari geliyorlar evime donunce nasil olacak hic bilmiyorum yani canim bende kara kara dusunuyorum nasil olacak diye

Öncelikle kendine maşallah de sadece sağma ile iyi bi gidişat. Evet hiç dışarı çikamicaksın alışana kadar. Bi de mesela emzirmeyi hallettin hani hep karikatürlerde oluyo ya birden cis ya da kaka gelecek. Bizim dün öyle oldu.

Ben mama destekli gidiyorum ya arada mama da veriyorum o zaman kesintisiz uyuyo 2 saat

O ağlama var 1 aydır ama kimseye saldırmadım, gerçi tek kocamı görüyorum aylardır evdeyim kime saldırıcam o da fazla zorladı işte şansını en son patladım

Amin canım hepimizin
Doğumda bebişi görümce içini dökersin
Bn doğumda ağlayamadım odaya gelince oğlanı görünce ağladım o bile mutluluktan ağlıyordu

Sütüne maşallah
Senin hayalin sahilde bebeyle bol bol yürüyüş yapmaktı doğurunca demi
Yanına gelsin tamamen alışın yaza inşallah istediğin gibi gezeceksiniz

Ben geçen rüyamda doğurmuştım
Çocuğu bi türlü teslim almıyordum
Sanki alınca bi daha kimseye veremeyecekmişim gibi
Önce çarşıda bikaç işim var onlarınhalledeyim sonra alırım diyordum
Yaza mı
Baharda niye gezemiyoruz?

Evet ben de esimle birlikte annemde kaliyorum. Annem yemek ve temizlik isine bakiyor, esim de sagim sonrasi aletleri dezenfekte etme isiyle ugrasiyor. Ikisi birden yanimdan ayrildiginda isler bi nebze sarpa saracak kesin he bide henuz bebitomuz hastanede, o gelince asil cumbus baslayacak diyoruz ari gibi calisicak herkes
Masallah hepimizebakalim ne zaman alisicaz
Sütüne maşallah
Senin hayalin sahilde bebeyle bol bol yürüyüş yapmaktı doğurunca demi
Ay masallah masallah tum kulube kat kat fazlasini versin allahim, buraya baktikca rahatlayip artsin sutlerimiz
Evet ben bebemi sahile indirecektim ama daha yalovaya evimize bile donemedik, kul kurar kader gulermis

O zaman bir soru daha
Gogus uclari ne zaman yara oluyor?
Sadece bebek emince mi yara olur yoksa sagma islemi de yara yapar mi?
En cok korktugum sey, suan bol bol kremliyorum henuz yara yok ama bebitom gelince yara olursa emziremezsem die kurup duruyorum

Bu sans işi hiç oomayacak diye düşün. Ama bebe daha kuvvetli kesinlikle. Bi de bazen damağıyla ısırıyo

O zaman bir soru daha
Gogus uclari ne zaman yara oluyor?
Sadece bebek emince mi yara olur yoksa sagma islemi de yara yapar mi?
En cok korktugum sey, suan bol bol kremliyorum henuz yara yok ama bebitom gelince yara olursa emziremezsem die kurup et
Meme ucunu bebegin agzinin kenarina degdir agzini iyice acinca gogsunun halka kismiyla birlikte ver yoksa yara oluyo oldugu halde emziriyorum

Ben mama destekli gidiyorum ya arada mama da veriyorum o zaman kesintisiz uyuyo 2 saat
Benim de kesintisiz uyuyo da sıkıntı gece bi uyandimi o zaman emiyo gaz sonra tekrar acim diye agliyo geceleri boyle bi dongudeyiz is uyutmakta bi uyudumu tm ondan sonra iki saat uyuyo

Yaz bahar işte ne farkeder zombi halimle karıştırırmışım

Benim de kesintisiz uyuyo da sıkıntı gece bi uyandimi o zaman emiyo gaz sonra tekrar acim diye agliyo geceleri boyle bi dongudeyiz is uyutmakta bi uyudumu tm ondan sonra iki saat uyuyo
3 saattir emiyo inan az durunca birakıyom. E aranıyo geri alıyom filan. Yavaş yavaş sindire sindire devam ediyo arada bez degiştirme filan. Birazdan bu uzun emise 2. Bez değişyirmeyi de sokarım ben

maşallah allah analı babalı büyütsün bol sütlü gazsız günleriniz olsun
Daha bugün sadece anne sütü alan bir bebeğin kabız olamayacağını okudum bi kitapta
Y Yuvamm kesinlikle kabız değildir sakın bebeğin poposuna falan birşey yapmayın 1 haftaya kadar. normal hatta 10 gün bile kaka yapmayabilirmiş. biogaia probiyotik damla kullanabilirsiniz bağırsağı düzenler gaza iyi gelir. içinizin rahat etmesi için çocuk doktoruna götürebilirsiniz.
sağlık ocağı ebesine falan değil

Gozun aydin mssallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…