2021 Aralık Anneleri

Gece uyku düzeni ve beslenmesi iyi ama gündüz 1 saate indirebilirsen daha iyi olur gibi. Bana bu şekilde anlattı ebe. Ve sakın doktorlarin iki saat dediğine bakma şık emzir dedi. Tabi cabaladigindan eminim ama uyandırmak şart. Benim bebe altını ıslak mendille sildigim zaman uyaniyo soğuk diye sevmiyo . Bizim de kontrolümüz vardı sarilik 8 çıktı. Cuma tekrar gideceğiz kontrole. Kilo almış bu önemli dedi Dr

Ben sagdigim sutlerden verirken 60 ml bitiriyor.
Uykusu normal olmasi gereken de 2 saate bir emzirmek.

Bu arada bebeğim kabız demiştim ya değilmiş. Doktor bebeğin bağırsak olayını benim kullandığım antibiyotiğe bağladı. Augmentin 1000 mg. Neyse ki bu gece son ilaç Alicam. İns düzelir

Valla ilkinden o kadar korktum ki 6sene sonra ikinciye karar verdim şimdi epidural alcam dıye kendımı rahatlatıyorum. Gönlüm normalden yana.Evet hem sancı çekip sonrasında sezeryana girmek daha zor

Günlerimiz aynı, bebeklerin kilosu kaç görünüyor bende pazartesiye kadar bekleyeceğim kendiliğinden gelmezse suni sancı verecek doktor, hiç açılmam sancım yok
Kilosu 3.150 boyu 51 idi geçen hafta cuma.Çok hızlı kılo aldı başlarda son ıkı haftadır toplam 180gram falan aldı.Yavaşladı kılo alımı doktor normal dedi.

Toplam kac almistin ki

Benim odemlerim yeni yeni iniyor. Bende de hamilelikte hic odem yoktu ama hastanedeki serumlar vs odem yapiyomus 1 haftadan sonra gecmeye basliomus doktorum oyle demisti
Kesi yerin icin doktor recete vermedi mi
Galiba 20 almistim kilo tam son zmnlar tartilmdm

Valla ilkinden o kadar korktum ki 6sene sonra ikinciye karar verdim şimdi epidural alcam dıye kendımı rahatlatıyorum. Gönlüm normalden yana.Evet hem sancı çekip sonrasında sezeryana girmek daha zor
Bnm gittigim hastahanede epiduralde yok düşün sen gerisini canım :)))

Bu arada bebeğim kabız demiştim ya değilmiş. Doktor bebeğin bağırsak olayını benim kullandığım antibiyotiğe bağladı. Augmentin 1000 mg. Neyse ki bu gece son ilaç Alicam. İns düzelir
AA bnde onu kullanıyorum bana da sanki kabız gibi geldi bugün demek antibiyotiğin etkisi bnm yarın son inşallah

Toplam kac almistin ki

Benim odemlerim yeni yeni iniyor. Bende de hamilelikte hic odem yoktu ama hastanedeki serumlar vs odem yapiyomus 1 haftadan sonra gecmeye basliomus doktorum oyle demisti
Kesi yerin icin doktor recete vermedi mi
Bnm dr da 14 güne tamamen iner dedi
Ödemim vardı ama bu kadar değildi resmen hiç doğurmamış gibiydim

Hamileyken sismeyen elim ayagim davul gibi su an sizde de var mi acaba?
Kesi yerimde aciyor hala
Ne zaman gecer acaba ya
Hemde ne davul 14 güne anca iner dedi bnm dr
İlaç vermediler mi antibiyotik ağrı kesici kullanıyorum
1 hafta da baticon la dezenfekte edicem üzerine gazlı bez yapıştır dedi

AA bnde onu kullanıyorum bana da sanki kabız gibi geldi bugün demek antibiyotiğin etkisi bnm yarın son inşallah
İns bebeler rahatlar ya
Hemde ne davul 14 güne anca iner dedi bnm dr
İlaç vermediler mi antibiyotik ağrı kesici kullanıyorum
1 hafta da baticon la dezenfekte edicem üzerine gazlı bez yapıştır dedi
Benim kesi yerim için birşey vermedi. Neyse ki ağrı azaldı baya. Benim merak ettiğim bebeğin göbeği için bugün çocuk doktoru bir kit onerdi alabilirsiniz dedi. Göbek dustu bu arada. Ama ebe de sakın birşey sürmeyin demişti. Hepsi çok farklı konuşuyor. Çocuk doktoru üniv hastanesinde öğrenci daha sanırım.

Bizim göbek daha düşmedi yıkamadık da daha düşünce yıka denildi
Her dr farklı konuşuyor bnde anlamadım
Bnm de şükür ağrım azaldı ağrı kesicim de bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…