2021 Aralık Anneleri

Anlamadım kız senin eller mi kızçenin mi
Bnm bnm baş parmak işaret parmakla C tut şerçe parmakla ağzından çıkar diğer eller sırttan tutuyor 10 parmak dedim

Son düzenleme:
Kizlarr eşimin kitaplarına dadandım
Emzirmeyle ilgili işinize yarayabilir belki

Eklentiler

• IMG_20211207_192514.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20211207_192456.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20211207_192244.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20211207_192225.webp
    32 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20211207_192059.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 47
kızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?

kızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
Eğer ameliyat esnasında panik yaparım diyorsan (panik yapacak bişey yok aslında) genel daha iyi olabilir. Ama ben kendi tercihimle spinal istedim. Bebeğimi hemen görmek, sesini duymak, narkozdan uyanma gibi bir dert olmadan onu kucaklamak için.

Spinal ol bebeni gör hemen Benimki az su yutmustu mesela küvöze girdi. Ama kimse panik yapmamistı doğumda. Sükunetle yolladım küvoze. Dışardakiler çok kötü olmuşlardı. Ben onları sakinleştirdim.

İkisini de yaşamış olarak spinal genelden daha zor ayılıyorsun

Sezeryan yerimde sarı akıntı olmus
Yarin doktor yolu göründü galiba

Kızlaaaar bana da tarih verdi doktor sonunda Haftaya perşembe dedi ben sonraki pazartesiyi istedim tamam dedi. Yani 20 Aralık doğum tarihimiz inşallah

Bu arada 2 haftada 2300 grdan 3150 ye çıkmış kilosu. Buna çok şaşırdım ve sevindim. Küsurat farklı olabilir dedi doktor sapma olabilir 3000 gr gibi düşün dedi. Boyu da 49 cm. Sağlığı da yerinde gelir inşallah

Dört mü kilo hoay maşallah Hadi hayırla gelsin.
Kızlaaaar bana da tarih verdi doktor sonunda Haftaya perşembe dedi ben sonraki pazartesiyi istedim tamam dedi. Yani 20 Aralık doğum tarihimiz inşallah
Hayırla gelsin.

Sağlıkla gelsin
Bn bi gün önceden komposto içmeye başladım yanında da götürdüm gaz ve lavobaya çıkma için

Hadi gözünaydın maşallah çok güzel büyümüş yenı yılda doğmayacakmış topiğin son bebesi olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…