- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Suan odem coktur aynen cnm ama hizli veririz bence hic olmazsa ilk 10 kiloyuBn son zaman tartılmadım şişlikler insin öyle tartılacam tartımın pili bitmiş
Bnm iğne yaptıkları yerler bile yumru olmuş
Anlamadım kız senin eller mi kızçenin mi10 parmak taktilo çalışıyormuş gibi
Bnm bnm baş parmak işaret parmakla C tut şerçe parmakla ağzından çıkar diğer eller sırttan tutuyorAnlamadım kız senin eller mi kızçenin mi
Eğer ameliyat esnasında panik yaparım diyorsan (panik yapacak bişey yok aslında) genel daha iyi olabilir. Ama ben kendi tercihimle spinal istedim. Bebeğimi hemen görmek, sesini duymak, narkozdan uyanma gibi bir dert olmadan onu kucaklamak için.kızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
Spinal ol bebeni gör hemenkızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
İkisini de yaşamış olarak spinal genelden daha zor ayılıyorsunkızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
Emzirmediğim nasıl belli anlamadım espiriyiBnm bnm baş parmak işaret parmakla C tut şerçe parmakla ağzından çıkar diğer eller sırttan tutuyor10 parmak dedim
Antibiyotik agri kesici kan ilaci var. Ama yara yeri acik klaacak dediHemde ne davul 14 güne anca iner dedi bnm dr
İlaç vermediler mi antibiyotik ağrı kesici kullanıyorum
1 hafta da baticon la dezenfekte edicem üzerine gazlı bez yapıştır dedi
Olabilir korkma demişti bsna dün de kontrolde az bastırdi iltihap varsa çıksın diye.Sezeryan yerimde sarı akıntı olmus
Yarin doktor yolu göründü galiba
Dört mü kilo hoay maşallahKızlar bugün bebem 4 kilo sınırına ulaşmışgünüm de dolduğu için Perşembe günü doktor alalım dedi gerçi yarın dedi ama ben birgün daha izin istedim heyecan ve panikten şimdi bilmem gereken yapılması gereken birşeyler var mı son gün malum
Hayırla gelsin.Kızlaaaar bana da tarih verdi doktor sonundaHaftaya perşembe dedi ben sonraki pazartesiyi istedim tamam dedi. Yani 20 Aralık doğum tarihimiz inşallah
İnşallah canım heyecan bana da uğradı cidden tarih söyleninceDört mü kilo hoay maşallahHadi hayırla gelsin.
Hayırla gelsin.
Kızlaaaar bana da tarih verdi doktor sonundaHaftaya perşembe dedi ben sonraki pazartesiyi istedim tamam dedi. Yani 20 Aralık doğum tarihimiz inşallah
Ya hadi hayirli olsun insallahpeki niye doktor tarihi haftaya verdi daha 38.hafta oluyor
Nasıl farkettin akıntıyıSezeryan yerimde sarı akıntı olmus
Yarin doktor yolu göründü galiba
Sağlıkla gelsinKızlar bugün bebem 4 kilo sınırına ulaşmışgünüm de dolduğu için Perşembe günü doktor alalım dedi gerçi yarın dedi ama ben birgün daha izin istedim heyecan ve panikten şimdi bilmem gereken yapılması gereken birşeyler var mı son gün malum
Hadi gözünaydınKızlaaaar bana da tarih verdi doktor sonundaHaftaya perşembe dedi ben sonraki pazartesiyi istedim tamam dedi. Yani 20 Aralık doğum tarihimiz inşallah
Bu arada 2 haftada 2300 grdan 3150 ye çıkmış kilosu. Buna çok şaşırdım ve sevindim. Küsurat farklı olabilir dedi doktor sapma olabilir 3000 gr gibi düşün dedi. Boyu da 49 cm. Sağlığı da yerinde gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?