2021 Aralık Anneleri

kızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
SpInal canimm beence

Aynı canım bende öyle ya doğurup bebişle toparlandık dan sonra direk zayıflama işlerine girecem zaten
Bende ekmegi kestim yemeklerimi yiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum hamileyken oyle beslenmedim onume geleni yedim ictim canim ne istediyse simdi dikkat edecem abur cubur falan yemeyecem insallah eski halime donerim hastaneden cikarken gecen yil yeni aldigim montum olmadi simdi denemeye cesaretim yok yine olmaz diye korkuyorum Allahim iyide para vermistim ona sigmazsam icime oturur

Dogum yapan anneler ben korse almamistim henuz doktorum kullanabilirsin dedi artik cirtli olanlardan. neler tavsiye edersiniz

He yA bende öyle hiç bişeyim gelmiyor günlük giydiğim şeylere bile bakıyorum ama olmuyor neyse o günlerde gelecek Allah'ın izniyle hayırlısı ile sağlıkla bi doğuralım da

Sadece kuru tut dedi. Ustü acik zaten su an. Size ne recete etti ki.
Contractubex krem verdi, min 3 ay kullanmam gerekiyormus. Baya iyi bi kremmis. Suan bile dikis izim yok denecek kadar gectiya kremden ya da doktorun dikisinden anlamadim.
Onun disinda baska bi suru vitamin ve ek gida falan verdi sut icin.
Bide agri kesici ve antibiyotik verdi.
20 kilo alan nasıl verecek yaa yaza kadar zor
Verir verir, emzirince cok enerji sarf ediliyor pit pit gider
Kızlar doğum başlatan bir egzersiz videosu atılmıştı gruba bulamadım bilen varsa tekrar atabilirmi
Ben bunu paylasmistim cok etkili ve bilimsel tekniklerden bahsediyor. Kendi de denemis ve dogurmus zaten
Bnm dr da 14 güne tamamen iner dedi
Ödemim vardı ama bu kadar değildi resmen hiç doğurmamış gibiydim
Bol bol su tuket sut verdikce gider ya
kızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
Benim dr hem spinal hem epidural yani kombine anestezi yapti. Gercekten hicbi sey hissetmedim. Damar yolu acarlarken daha cok canim yanmisti bebegimi dogar dogmaz gormek, o sicakligini o an hissetmek tarifsiz bi duyguydu. Bence kesinlikle geneli tercih etmemelisin. Zaten sanirim bebek icin de pek faydali degilmis. Eger fenalasirim diye korkuyorsan korkma. Her degerini saniye saniye takip edip gerekli adimi atiyorlar. Mesela benim midem bulandi saniyesinde ilac bastilar ve hemen gecti
Kızlar sezeryanda sonra nasıl bir korse takmalıyız?
Owlinin cift tarafli cirtli korsesini kullaniyorum ben, dogumun ertesi gunu takmaya basla dedi doktorum. Gunduz ful takili, gece cikariyorum. Kullanimi rahat.

Hayirli olsun insallahh doktor neden başta 38.haftaya gun verdi peki bi nedeni var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…