Çamaşirima gelmiş. Çok az 25 kurus buyuklugunde ıslaktıNasıl farkettin akıntıyı
Git bi baksın
Amin inşallahDört mü kilo hoay maşallahHadi hayırla gelsin.
Hayırla gelsin.
Bana dr kızarıklık akıntı görürsen gel demiştiÇamaşirima gelmiş. Çok az 25 kurus buyuklugunde ıslaktı
O zaman yarın bende yapayım yanımda da götüreyim sabahın 6 sındaSağlıkla gelsin
Bn bi gün önceden komposto içmeye başladım yanında da götürdüm gaz ve lavobaya çıkma için
Yok ya çok az gunluk ped kullaniyorumBana dr kızarıklık akıntı görürsen gel demişti
Bakalım ne dicek
Kanaman devam ediyor mu
Hayırlısı olsun inşallah canım vardır vakti saati elbetDemek ki suyu o kadar fazla mı gördü acaba hiç anlamadım kuzumgünler geçmek bilmiyor ya hayırlısıyla gelsin de bebişlerimiz amin canım benim
SpInal canimm beencekızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
Aynı canım bende öyle ya doğurup bebişle toparlandık dan sonra direk zayıflama işlerine girecem zatenBenim tek karnim var diye geziyordum ama almisim yani 14 kilo aldim gebelikte suan kac kiloyum bilmiyorum ama aynadaki goruntum hosuma gitmiyo
Bende ekmegi kestim yemeklerimi yiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum hamileyken oyle beslenmedim onume geleni yedim ictim canim ne istediyse simdi dikkat edecem abur cubur falan yemeyecem insallah eski halime donerim hastaneden cikarken gecen yil yeni aldigim montum olmadi simdi denemeye cesaretim yok yine olmaz diye korkuyorum Allahim iyide para vermistim ona sigmazsam icime otururAynı canım bende öyle ya doğurup bebişle toparlandık dan sonra direk zayıflama işlerine girecem zaten
Karin kismin nasil benim sis ve sert inmedi henuz korse almak istyrmBnm dr da 14 güne tamamen iner dedi
Ödemim vardı ama bu kadar değildi resmen hiç doğurmamış gibiydim
He yA bende öyle hiç bişeyim gelmiyor günlük giydiğim şeylere bile bakıyorum ama olmuyor neyse o günlerde gelecek Allah'ın izniyle hayırlısı ile sağlıkla bi doğuralım daBende ekmegi kestim yemeklerimi yiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum hamileyken oyle beslenmedim onume geleni yedim ictim canim ne istediyse simdi dikkat edecem abur cubur falan yemeyecem insallah eski halime donerim hastaneden cikarken gecen yil yeni aldigim montum olmadi simdi denemeye cesaretim yok yine olmaz diye korkuyorum Allahim iyide para vermistim ona sigmazsam icime oturur
Insallah saglikla kucaginA al gerisi halledilirHe yA bende öyle hiç bişeyim gelmiyor günlük giydiğim şeylere bile bakıyorum ama olmuyor neyse o günlerde gelecek Allah'ın izniyle hayırlısı ile sağlıkla bi doğuralım da
Yumuşak bnm bn takıyorum terleten korsem var yumuşak de yumuşak tak dedi 10 gün sonra sert olsun dediKarin kismin nasil benim sis ve sert inmedi henuz korse almak istyrm
Bide benim gibisi var normal mi sezaryen mi o bile belli degilTek günü belli olmayan sezaryen ben miyim
Contractubex krem verdi, min 3 ay kullanmam gerekiyormus. Baya iyi bi kremmis. Suan bile dikis izim yok denecek kadar gectiSadece kuru tut dedi. Ustü acik zaten su an. Size ne recete etti ki.
Verir verir, emzirince cok enerji sarf ediliyor pit pit gider20 kilo alan nasıl verecek yaa yaza kadar zor
Kızlar doğum başlatan bir egzersiz videosu atılmıştı gruba bulamadım bilen varsa tekrar atabilirmi
Bol bol su tuket sut verdikce gider yaBnm dr da 14 güne tamamen iner dedi
Ödemim vardı ama bu kadar değildi resmen hiç doğurmamış gibiydim
Benim dr hem spinal hem epidural yani kombine anestezi yapti. Gercekten hicbi sey hissetmedim. Damar yolu acarlarken daha cok canim yanmistikızlar benım sorum olacak sezeryan olanlara , bebegımın bası 2 hafta onde gıttıgı ıcın normal denemıycem dedı dr hos bende normal ıstemıyordum zaten :) sizce spınal mı rahat genel anestezımı ?
Owlinin cift tarafli cirtli korsesini kullaniyorum ben, dogumun ertesi gunu takmaya basla dedi doktorum. Gunduz ful takili, gece cikariyorum. Kullanimi rahat.Kızlar sezeryanda sonra nasıl bir korse takmalıyız?
Hayirli olsun insallahhKızlaaaar bana da tarih verdi doktor sonundaHaftaya perşembe dedi ben sonraki pazartesiyi istedim tamam dedi. Yani 20 Aralık doğum tarihimiz inşallah
Bu arada 2 haftada 2300 grdan 3150 ye çıkmış kilosu. Buna çok şaşırdım ve sevindim. Küsurat farklı olabilir dedi doktor sapma olabilir 3000 gr gibi düşün dedi. Boyu da 49 cm. Sağlığı da yerinde gelir inşallah
Komposto ne kompostosu olacak onun önemi var mi bende topigi okuya okuya arkadan geliyorum : )))O zaman yarın bende yapayım yanımda da götüreyim sabahın 6 sında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?