2021 Aralık Anneleri

J jijikalp canım önceki mesajları bulamadım da sana iki sorum olacak hatırlayamadım , doktorunun dikiş izi için önerdiği kremin adı neydi acaba birde korsenin markasını unuttum onu soracaktım sana

Ya dur hazır doğurmuşken soru sorayım size

Emzirme seansları ne kadar sürüyor her turda
VAlla beenim karisik saate bile bakamiyorum soyle oluyor cabuk yoruluyor bir memede ara veriyoruz gaz cikarma alt degisme tekrar bu sure zarfinda hep uyanık oluyor sonra ikinci emme de uyursa yatryrm

VAlla beenim karisik saate bile bakamiyorum soyle oluyor cabuk yoruluyor bir memede ara veriyoruz gaz cikarma alt degisme tekrar bu sure zarfinda hep uyanık oluyor sonra ikinci emme de uyursa yatryrm
Peki işe gidince ne kadar süreye ihtiyacım olacaktır yani emzirme seansları için?

Ya dur hazır doğurmuşken soru sorayım size

Emzirme seansları ne kadar sürüyor her turda
Ahh ahhh emzirme seansı
Bi memeyi emiyor gaz çıkart alt aç yatır mıkırdanıyor ağlıyor sonra diğer memeyi ver tekrar aynısı uyursa uyuyor bazen biraz uyanık kalıyor emiyor uyuyor

Bizde aynıyız tam bebe uyuyor bnde uyuyum diyom telefon çalıyor bişi oluyor
Sarılık nasıl canım

Ahh ahhh emzirme seansı
Bi memeyi emiyor gaz çıkart alt aç yatır mıkırdanıyor ağlıyor sonra diğer memeyi ver tekrar aynısı uyursa uyuyor bazen biraz uyanık kalıyor emiyor uyuyor
Arkadaşlar bana süre lazım

İki memeyi emzirip sonra gazı başkası çıkarsa olmuyor mu

Sarilik rebk olarak var yuzunde bacaklarinsa daha az ama pztsi saglik ocagina tekrar gostercm senin naisl cnm
Dr götürdüm az var normal bu dedi bizim gözlerde daha var inşallah en kısa sürede geçer çiş yaptıkça atacakmış öyle dedi dr

Yani birini emzirip gaz çıkarıp diğerine geçmek şeklinde olması şart değil doğru anladıysam

Peki sadece emzirme ortalama ne akdar sürüyor 1 saat mi
O şekilde iki göğüste rahatlıyor
Ee tabi bebe doyarsa tek meme de olur
Bnm birini emiyor yoruluyor sanırım bırakıyor o ara açmıyor ağzını emmek istediği zmn diğerini veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…