VAlla beenim karisik saate bile bakamiyorum soyle oluyor cabuk yoruluyor bir memede ara veriyoruz gaz cikarma alt degisme tekrar bu sure zarfinda hep uyanık oluyor sonra ikinci emme de uyursa yatryrmYa dur hazır doğurmuşken soru sorayım size
Emzirme seansları ne kadar sürüyor her turda
Peki işe gidince ne kadar süreye ihtiyacım olacaktır yani emzirme seansları için?VAlla beenim karisik saate bile bakamiyorum soyle oluyor cabuk yoruluyor bir memede ara veriyoruz gaz cikarma alt degisme tekrar bu sure zarfinda hep uyanık oluyor sonra ikinci emme de uyursa yatryrm
Bizim 8. Gün akşam düştüBizim hala gobegimiz dusmedi
Ahh ahhh emzirme seansıYa dur hazır doğurmuşken soru sorayım size
Emzirme seansları ne kadar sürüyor her turda
Bizde aynıyız tam bebe uyuyor bnde uyuyum diyom telefon çalıyor bişi oluyorVAlla beenim karisik saate bile bakamiyorum soyle oluyor cabuk yoruluyor bir memede ara veriyoruz gaz cikarma alt degisme tekrar bu sure zarfinda hep uyanık oluyor sonra ikinci emme de uyursa yatryrm
Arkadaşlar bana süre lazımAhh ahhh emzirme seansı
Bi memeyi emiyor gaz çıkart alt aç yatır mıkırdanıyor ağlıyor sonra diğer memeyi ver tekrar aynısı uyursa uyuyor bazen biraz uyanık kalıyor emiyor uyuyor
Evet ise yarıyor canım sende ne yersen içine kimyon at faydası oluyorYa benim bebe sabah 7 ye kdr gaz sancisindan uyuyamadi meme istyr surekli sancidan tutamadida bir ara yedigim bisey yapti sanirim gaz damlasi kullananlar ise yariyormu
Sarilik rebk olarak var yuzunde bacaklarinsa daha az ama pztsi saglik ocagina tekrar gostercm senin naisl cnmBizde aynıyız tam bebe uyuyor bnde uyuyum diyom telefon çalıyor bişi oluyor
Sarılık nasıl canım
Dun ben degisik boza ictim az bisi valla ondan sonra oldu bence o yaptiEvet ise yarıyor canım sende ne yersen içine kimyon at faydası oluyor
Esine solicen onuArkadaşlar bana süre lazım
İki memeyi emzirip sonra gazı başkası çıkarsa olmuyor mu
Dr götürdüm az var normal bu dedi bizim gözlerde daha var inşallah en kısa sürede geçer çiş yaptıkça atacakmış öyle dedi drSarilik rebk olarak var yuzunde bacaklarinsa daha az ama pztsi saglik ocagina tekrar gostercm senin naisl cnm
Olur tabiArkadaşlar bana süre lazım
İki memeyi emzirip sonra gazı başkası çıkarsa olmuyor mu
Bn korkudan bişi yiyemiyom süt yoğurt yaparsa boza bilemiyorumDun ben degisik boza ictim az bisi valla ondan sonra oldu bence o yapti
Esine solicen onubiz herseyi kendimiz
Yani birini emzirip gaz çıkarıp diğerine geçmek şeklinde olması şart değil doğru anladıysamOlur tabi
Bazen eşim çıkartıyor da beceremiyor
Bebek için bilmiyorum da kendim içim laktozsuz sğt içtim benBn korkudan bişi yiyemiyom süt yoğurt yaparsa boza bilemiyorum
Soda da gaz yapar mı acaba
Bizde çıkarmaya yardımcı oluyor ama
Bn süt zaten içmiyorumBebek için bilmiyorum da kendim içim laktozsuz sğt içtim ben
Yoğurt gaz yapmıyormuş
En çok sütte laktoz varmış
Korku mu koku mu?Bn süt zaten içmiyorum
Korkudan
O şekilde iki göğüste rahatlıyorYani birini emzirip gaz çıkarıp diğerine geçmek şeklinde olması şart değil doğru anladıysam
Peki sadece emzirme ortalama ne akdar sürüyor 1 saat mi
Korku gaz korkusuKorku mu koku mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?