2021 Aralık Anneleri

Bebeğim kabız bence. Sürekli inliyor ağlıyor uyuyamiyor. Hatta emerken bile gaz ve kakayla mücadele ediyor. Özellikle iki gündür şiddeti arttı. Anne sütü alan bebekte neden bu olur ki. Çok erken degilmi
Bizde benden emmeye başladığı an bu sıkıntıyı yaşadık. Hatta kakası yeşildi. Biraz araştırdım, önsüt son süt dengesizliğinden olurmuş. Ön sütü çok içen bebek o sondan gelen yağlı sütü az içiyorsa bu bebekte gaz ve kabızlık yapıyormuş. Bizimki de yağlıya gelmeden yoruluyodu. Önden sağım yaptım sulu sütün bir kısmını aldım sonra emzirdim derken gerçekten düzeldi bu durum. Bir dene istersen belki sizin de sıkıntınız budur.

Haklı olabilirsin çünkü bu hafta iki gündür daha iyiz. daha uzun ve guclu emiyor. Teşekkür ederim yazdığın için gazsız bol sütlü günler diliyorum

Bu arada geçen gün kanamam başladı yeniden dikişlerimi zorladım galiba demiştim ya meğerse adet oluyormuşum 40 çıkmadan da olabiliyormuş adet. Doktor yumurtlaman başlamış korun dikkat et hamile kalabilirsin hemen dedi. Birde tam o zamanlar meme reddi yapmıştı bizim ki. Ben yeni emmeye başladı diye sanmıştım ama ilk adet olunduğunda sütün kokusu değişiyormuş buda çocukta bir iki gün meme reddi yapabiliyormuş. Bu yüzden çocuk çıldırmış gibi kafasını mememe vurup durmuş neyse Allahtan geçti de rahat rahat emiyor şuan. Bir dahaki adetlerinde yaşamazsın bu durumu alışır bebek dedi inşallah bir daha problem olmaz. Yaşayan olursa diye bilgilendirme yapayım dedim

Aman dikkatli olun hemen hamile kalanları duyuyoruz bı tırstım şimdi. Gerçi ben zor hamile kalıyorum da güvenmemek lazım. Bu arada sezaryenmi sizin. Bugün benim sezaryen dikişim sızlıyor. Görünürde birsey yok ama neden acaba. İki doktor dikti beni kadın sol tarafı muntazam dikmiş erkek olan sağ tarafı bombeli dikmiş. Muntazam olan yer sol tarafa sizi giriyor. İyi dikemedi mi acaba. Doktora gittim 40 çıkınca jinekolojik muayene yapacaklarmış şimdi git somnra gel dediler

Yaa aynen çok güzel okadar seviyorum ki büyük kizim kıskançlık yapıyor. Babamiz uyarıyo kızın yanında sevme bukadar diye.

Bende tedaviyle hamile kaldım o yüzden pek imkan veremiyorum hemen hamile kalamam sanırım ama nasip tabi bu işler yok benim normal doğumdu. İç dikişlerim de sıkıntı oldu sanmıştım. Sezaryende 40 çıkmadan muayene olmuyor mu ya ? Bence oluyordur benim normal doğumdu ama haftam dolmadan dkişlere rağmen kontrolüm yapıldı sıkıntı olmadı

Aaa ilk kez duydum
Ama zaten lohusalık kanaman bitmiş miydi nasıl anladın farkını

Bnm de sağ taraf sızlıyor hastanede sormuştum rahim kendini topluyor normal demişti

Bn oğlanda öyle oldum ya kontrol diye gittim doğurdum
Gerçi neredeyse bu da öyle oluyordu da ertesi güne attı dr acıdı bnm Halime

Ama stresli değil mi ya
İnsan keyiflice sezaryenine gitmek istiyor bence
Doğum başlasa panik olurum ben kimi arıyorduk napıyorduk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…