- 21 Mart 2021
- 229
- 235
- 53
- 28
Bizde benden emmeye başladığı an bu sıkıntıyı yaşadık. Hatta kakası yeşildi. Biraz araştırdım, önsüt son süt dengesizliğinden olurmuş. Ön sütü çok içen bebek o sondan gelen yağlı sütü az içiyorsa bu bebekte gaz ve kabızlık yapıyormuş. Bizimki de yağlıya gelmeden yoruluyodu. Önden sağım yaptım sulu sütün bir kısmını aldım sonra emzirdim derken gerçekten düzeldi bu durum. Bir dene istersen belki sizin de sıkıntınız budur.Bebeğim kabız bence. Sürekli inliyor ağlıyor uyuyamiyor. Hatta emerken bile gaz ve kakayla mücadele ediyor. Özellikle iki gündür şiddeti arttı. Anne sütü alan bebekte neden bu olur ki. Çok erken degilmi
Haklı olabilirsin çünkü bu hafta iki gündür daha iyiz. daha uzun ve guclu emiyor. Teşekkür ederim yazdığın içinBizde benden emmeye başladığı an bu sıkıntıyı yaşadık. Hatta kakası yeşildi. Biraz araştırdım, önsüt son süt dengesizliğinden olurmuş. Ön sütü çok içen bebek o sondan gelen yağlı sütü az içiyorsa bu bebekte gaz ve kabızlık yapıyormuş. Bizimki de yağlıya gelmeden yoruluyodu. Önden sağım yaptım sulu sütün bir kısmını aldım sonra emzirdim derken gerçekten düzeldi bu durum. Bir dene istersen belki sizin de sıkıntınız budur.
Aman dikkatli olun hemen hamile kalanları duyuyoruzBu arada geçen gün kanamam başladı yeniden dikişlerimi zorladım galiba demiştim ya meğerse adet oluyormuşum40 çıkmadan da olabiliyormuş adet. Doktor yumurtlaman başlamış korun dikkat et hamile kalabilirsin hemen dedi. Birde tam o zamanlar meme reddi yapmıştı bizim ki. Ben yeni emmeye başladı diye sanmıştım ama ilk adet olunduğunda sütün kokusu değişiyormuş buda çocukta bir iki gün meme reddi yapabiliyormuş. Bu yüzden çocuk çıldırmış gibi kafasını mememe vurup durmuş neyse Allahtan geçti de rahat rahat emiyor şuan. Bir dahaki adetlerinde yaşamazsın bu durumu alışır bebek dedi inşallah bir daha problem olmaz. Yaşayan olursa diye bilgilendirme yapayım dedim
Yaa aynen çok güzelAy arkadaşlar anne olmak ne güzelmiş. Uykusunda çıkardığı sesleri dinliyorum şuan içim kabarıp taşıyor adetaUyurken bile özlüyorum uyansa da öpüp koklasam diye sabırsızlanıyorum. Allahım ölücem sevgiden resmen
Bende tedaviyle hamile kaldım o yüzden pek imkan veremiyorum hemen hamile kalamam sanırım ama nasip tabi bu işlerAman dikkatli olun hemen hamile kalanları duyuyoruzbı tırstım şimdi. Gerçi ben zor hamile kalıyorum da güvenmemek lazım. Bu arada sezaryenmi sizin. Bugün benim sezaryen dikişim sızlıyor. Görünürde birsey yok ama neden acaba. İki doktor dikti beni kadın sol tarafı muntazam dikmiş erkek olan sağ tarafı bombeli dikmiş. Muntazam olan yer sol tarafa sizi giriyor. İyi dikemedi mi acaba. Doktora gittim 40 çıkınca jinekolojik muayene yapacaklarmış şimdi git somnra gel dediler
Zamanla bağlanır o sizden daha çok sever yanından ayrılmaz eminimYaa aynen çok güzelokadar seviyorum ki büyük kizim kıskançlık yapıyor. Babamiz uyarıyo kızın yanında sevme bukadar diye.
Aaa ilk kez duydumBu arada geçen gün kanamam başladı yeniden dikişlerimi zorladım galiba demiştim ya meğerse adet oluyormuşum40 çıkmadan da olabiliyormuş adet. Doktor yumurtlaman başlamış korun dikkat et hamile kalabilirsin hemen dedi. Birde tam o zamanlar meme reddi yapmıştı bizim ki. Ben yeni emmeye başladı diye sanmıştım ama ilk adet olunduğunda sütün kokusu değişiyormuş buda çocukta bir iki gün meme reddi yapabiliyormuş. Bu yüzden çocuk çıldırmış gibi kafasını mememe vurup durmuş neyse Allahtan geçti de rahat rahat emiyor şuan. Bir dahaki adetlerinde yaşamazsın bu durumu alışır bebek dedi inşallah bir daha problem olmaz. Yaşayan olursa diye bilgilendirme yapayım dedim
Bnce bu senenin bebeleri sancısız geliyorBana beklicez herşey normal diyor heran gelebilir diyor ama sancı felan yok bende
Bnm de sağ taraf sızlıyor hastanede sormuştum rahim kendini topluyor normal demiştiAman dikkatli olun hemen hamile kalanları duyuyoruzbı tırstım şimdi. Gerçi ben zor hamile kalıyorum da güvenmemek lazım. Bu arada sezaryenmi sizin. Bugün benim sezaryen dikişim sızlıyor. Görünürde birsey yok ama neden acaba. İki doktor dikti beni kadın sol tarafı muntazam dikmiş erkek olan sağ tarafı bombeli dikmiş. Muntazam olan yer sol tarafa sizi giriyor. İyi dikemedi mi acaba. Doktora gittim 40 çıkınca jinekolojik muayene yapacaklarmış şimdi git somnra gel dediler
Bn oğlanda öyle oldum ya kontrol diye gittim doğurdumHeee iyi bari konuşmuşsun. Versin artık tarih bence de. Benim yeğenim tam normal doğum tarihinde doğdu sezeryanla kilosu fazla olmasına rağmen. Kontrole gittiğinde bile diyebiliyorlar hadi alalım diye ileri haftalar olunca.
Yok beklermiyim elimden gelse 2 güne bir giderim hastaneye durum ne diyeAllah korusun sen de bekleme günü dolarsa o zaman beybi hayırlısı olsun
He doğru diyon çok sancım var diyen yok bakalım bizde ne olacak hayırlısı olsun bakalımBnce bu senenin bebeleri sancısız geliyor
Hiç kimsede sancı olmadı daha doğru düzgün
Biz de çocuğumuz neye benziyor görüp sevmeyelim mi?Ay hamilelik cok guzel ya keyfini cikar duygulaniyorum valla hamileligimi hatrlayinca
Niye öyle ya?Benim öyle oluyor
İlk zamanlar gün sayıyordum ama şuan günler öyle hızlı geçiyor ki anlayamıyorumInsallah canim ben de oyle gun sayiyordun da ne bilim simdi ozluyorum hamileligi :)))
Kendi gelsin günü dolsun diye bekleyelim dedi benim de bir rahatsızlığım yoktu aslında ama son 2 3 gündür boş sancı çekiyor gibiyim belim baya ağrıyor.Niye öyle ya?
Ama stresli değil mi yaKendi gelsin günü dolsun diye bekleyelim dedi benim de bir rahatsızlığım yoktu aslında ama son 2 3 gündür boş sancı çekiyor gibiyim belim baya ağrıyor.
Yine pazartesiye kadar bekleyelim istersen dedi. Dedim yoğartıık bitir hoca bitir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?