Vazgeçtim artık süre sormuyorumO şekilde iki göğüste rahatlıyor
Ee tabi bebe doyarsa tek meme de olur
Bnm birini emiyor yoruluyor sanırım bırakıyor o ara açmıyor ağzını emmek istediği zmn diğerini veriyorum
Laktozsyz belki rahatsız etmeyebilirKorku gaz korkusu
Bnm için değilde bebe zor çıkarıyor kıvranıyor gaz olunca
Değişiyor süreVazgeçtim artık süre sormuyorum
1 saatlik ara yeter gibi yani aslındaDeğişiyor süre10 dk bi meme olsa gaz araaı 10-20 dk diğer meme 10 dk ya bebeden bebeye değişiyor
Bn kalsiyum ilacına devamLaktozsyz belki rahatsız etmeyebilir
Ama eksikliğini yaşamıyorsan boşver
Ben süt çok severim olmasa üzülürüm
Benim bebişin 5. Gün düşmüş yaaBizim hala gobegimiz dusmedi
Dün hastanedeki hemşire bi meme 15 dk, sonra gaz çıkarma, sonra diğer meme de 15 dk şeklinde yapın dedi. 15 dkdan fazla tutmayın memede uyumaya alışır yoksa dedi. Ama zaten ilk memeyi 15 dk emiyor, diğerinde hemen yoruluyor 15dkyı bulamıyor garibimYa dur hazır doğurmuşken soru sorayım size
Emzirme seansları ne kadar sürüyor her turda
Contractubex krem sabah akşam 3 ay boyunca
Evet yapmıştır boza sen bozayı bosver salep içDun ben degisik boza ictim az bisi valla ondan sonra oldu bence o yapti
Teşekkür ederim canım sağolasınBenim bebişin 5. Gün düşmüş yaa
Dün hastanedeki hemşire bi meme 15 dk, sonra gaz çıkarma, sonra diğer meme de 15 dk şeklinde yapın dedi. 15 dkdan fazla tutmayın memede uyumaya alışır yoksa dedi. Ama zaten ilk memeyi 15 dk emiyor, diğerinde hemen yoruluyor 15dkyı bulamıyor garibim
Fakat memeler 15 er dkda boşalmıyor, bebiş emdikten sonra mutlaka pompa ile de boşaltmak gerekiyor mastit olmamak için.
Contractubex krem sabah akşam 3 ay boyunca
Korse de owli iki yandan çırtlı
Paylaşırsan çok büyük sevaba girersin vala. Bugün gene gaz durumu kötü oğlumunBu arada kızlar biz hastaneden çıkmadan önce diyetisyen gelmişti. Yoğurt yiyebilirsin ama laktozsuz olacak, sütü laktozsuz bile içme yüksek gaz yapar dedi. Hatta bi liste verdi, isteyen olursa paylaşabilirim
Cok iyi olurr cnmBu arada kızlar biz hastaneden çıkmadan önce diyetisyen gelmişti. Yoğurt yiyebilirsin ama laktozsuz olacak, sütü laktozsuz bile içme yüksek gaz yapar dedi. Hatta bi liste verdi, isteyen olursa paylaşabilirim
Bizimde düşmediBizim hala gobegimiz dusmedi
Sorma ben de pazartesiyi kabul ettim son bi şans normal gelir mi diye ama içim iÇimi yiyor hareket sayıyorumYok beklermiyim elimden gelse 2 güne bir giderim hastaneye durum ne diye
Benim eşim stres oluyordu o belirsizlik durumundan şimdi rahatladı bende en başından beri anlamadığım bir rahatlıkAma stresli değil mi ya
İnsan keyiflice sezaryenine gitmek istiyor bence
Doğum başlasa panik olurum ben kimi arıyorduk napıyorduk diye
Paylaş da canım ss alalım ya belki yarın doğururuzBu arada kızlar biz hastaneden çıkmadan önce diyetisyen gelmişti. Yoğurt yiyebilirsin ama laktozsuz olacak, sütü laktozsuz bile içme yüksek gaz yapar dedi. Hatta bi liste verdi, isteyen olursa paylaşabilirim
Neden erken geliyor sıkıntı mı var canımKizlar merhaba. Dogumum ocakta ama erken dogum riskim var sanirim bebe beklemeyecek.... Sezeryan olan anneler toparlanma sureci icin bilgi verirmisiniz ? Cevrem cok korkutuyor hep kotu hikaye
He ya bende öle hareket sayıyorum hele akşamları görsen doğuracak gibi oluyorum ama gündüz bişey yokSorma ben de pazartesiyi kabul ettim son bi şans normal gelir mi diye ama içim iÇimi yiyor hareket sayıyorum
SormaNeden erken geliyor sıkıntı mı var canım
Kizlar merhaba. Dogumum ocakta ama erken dogum riskim var sanirim bebe beklemeyecek.... Sezeryan olan anneler toparlanma sureci icin bilgi verirmisiniz ? Cevrem cok korkutuyor hep kotu hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?