2021 Aralık Anneleri

Laktozsyz belki rahatsız etmeyebilir
Ama eksikliğini yaşamıyorsan boşver
Ben süt çok severim olmasa üzülürüm
Bn kalsiyum ilacına devam
Yoğurt işte onu da çorba yapıyorum
Sütlü tatlı yerini dolduruyor
Süt yerine su içiyorum
Rahat 4 litre içiyorum

Bizim hala gobegimiz dusmedi
Benim bebişin 5. Gün düşmüş yaa
Ya dur hazır doğurmuşken soru sorayım size

Emzirme seansları ne kadar sürüyor her turda
Dün hastanedeki hemşire bi meme 15 dk, sonra gaz çıkarma, sonra diğer meme de 15 dk şeklinde yapın dedi. 15 dkdan fazla tutmayın memede uyumaya alışır yoksa dedi. Ama zaten ilk memeyi 15 dk emiyor, diğerinde hemen yoruluyor 15dkyı bulamıyor garibim
Fakat memeler 15 er dkda boşalmıyor, bebiş emdikten sonra mutlaka pompa ile de boşaltmak gerekiyor mastit olmamak için.
J jijikalp canım önceki mesajları bulamadım da sana iki sorum olacak hatırlayamadım , doktorunun dikiş izi için önerdiği kremin adı neydi acaba birde korsenin markasını unuttum onu soracaktım sana
Contractubex krem sabah akşam 3 ay boyunca
Korse de owli iki yandan çırtlı

Teşekkür ederim canım sağolasın

Bu arada kızlar biz hastaneden çıkmadan önce diyetisyen gelmişti. Yoğurt yiyebilirsin ama laktozsuz olacak, sütü laktozsuz bile içme yüksek gaz yapar dedi. Hatta bi liste verdi, isteyen olursa paylaşabilirim
Paylaşırsan çok büyük sevaba girersin vala. Bugün gene gaz durumu kötü oğlumun

Bu arada kızlar biz hastaneden çıkmadan önce diyetisyen gelmişti. Yoğurt yiyebilirsin ama laktozsuz olacak, sütü laktozsuz bile içme yüksek gaz yapar dedi. Hatta bi liste verdi, isteyen olursa paylaşabilirim
Cok iyi olurr cnm

Kizlar merhaba. Dogumum ocakta ama erken dogum riskim var sanirim bebe beklemeyecek.... Sezeryan olan anneler toparlanma sureci icin bilgi verirmisiniz ? Cevrem cok korkutuyor hep kotu hikaye

Paylaş da canım ss alalım ya belki yarın doğururuz

Kizlar merhaba. Dogumum ocakta ama erken dogum riskim var sanirim bebe beklemeyecek.... Sezeryan olan anneler toparlanma sureci icin bilgi verirmisiniz ? Cevrem cok korkutuyor hep kotu hikaye
Neden erken geliyor sıkıntı mı var canım

Neden erken geliyor sıkıntı mı var canım
Sorma seker cikti buna bagli olarak suyu fazla...
Gecen gece adet sancisi gibi cok sancilandim acile gittik bebek buyuk olculdu vs idrar yolu enf cikti ertesi gun rutin kontrolde beni benden aldilar su fazlaligindan ani bebek ölumu olabilir dediler perinatolog karar verecek dediler ama perinatolog ertesi gun su seviyesini bi gece oncesine gore daha iyi olctum dedi ve 3 gun takip ile yatis vermeden eve gonderdi akisa gore karar veririz dedi. Suan perinatolog direk takip ediyor bebek te 3 gun evvel 38+5 olcuyorlardi yanlis sat dediler onu ispatladim ilk ultrasonlarla vs bi ton dava yani son olarak perinatolog karari ne verirse onu yapacagiz yarin kontrol var bakalim

Canı çok tatlı biri olarak söylüyorum.Çok rahat ve güzel bir doğum yaşadım çok şükür. Ameliyattan 4 saat sonra ayaktaydım. Sadece ilk çorbadan sonra kustum sonra hiçbir sıkıntım olmadı. Tabiki oturup kalkarken ağrın oluyor ama dayanılmaz bi ağrı değil. Normal doğumdada dikiş oluyor ağrı oluyor öyle düşün. Ayaklarımda ödem oldu ama oda 3 4 günde geçti. Ayaklarımdaki uyuşukluk doğumdan 1 saat sonra geçmeye başladı. Doğumdan 2 saat sonra bacağımı topluyodum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…