- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnm de 3 gündür yok sarımsı bi akıntı varBenim kanamam nerdeyse yok
İçeriyi iyice temizledikleri için normal doğumdaki kadar olmuyorSezaryen dogumda erken bitiyor diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum
Baktim da simdi 6 haftaya kadar ara ara lekelenme seklindede devam edebilir 10 gun icinde de bitebilir diyorİçeriyi iyice temizledikleri için normal doğumdaki kadar olmuyor
Aynen benimde oyle sarimsi akintim varBnm de 3 gündür yok sarımsı bi akıntı var
Kızlar benim bebe gündüzleri rahat geceleri neredeyse hiç uyumuyor, memeleri veriyorum sorun yok ama günde 2 kere de mama veriyorum memeleri ictiginden sonra çok ağladığı zamanlar oluyo ve mama verince susuyo resmen bayiliyo ,dün doktora götürdük gaz sorunu olmadığını söyledi ve mamayı söyleyince hayır vermeyin diyor doktor ama anlatamıyorum mama yemeden krizi çözülmuyor . Buarada lohusa depresyonuna benimle birlikte babasida en başından beri girmiş.bunu öğrendim.. benim bu yazdıklarımı yaşayan var mı aranızda
Benim 1 hafta adet kanaması gibi oldu geçti. Şimdi yok hiçbişey.İçeriyi iyice temizledikleri için normal doğumdaki kadar olmuyor
9 gunlukken cnmBugun mu dustu acaba bizimki hala dusmedi
Alkol sprey seklinde suruyorduk ta dusunce surmedik cikik ama orasi kuru gorunuyor simdilik bilmiyrmbizimde öyle
İlk gün kanama olmadı bu iki gündür hafif var bişi sürüyormusun
Evet var hafif hic ellenmicek benim bildigm kendi geccekKizlar bebegimin gogsune sut dolmus internette masaj yapmayin yaziyo sizinkilerde oldumu nasil gecer
Tm canim sagolEvet var hafif hic ellenmicek benim bildigm kendi geccek
Ona dikkat edeceğim inş ebeler yardım ediyormuş sanırım, sen de garmastan krem denesen iyi diye duymuştumEn cok dikkatli olunmasi gereken sey bence sadece meme ucunu almaya calisirsa yara oluyor diger kismida almasi lazim... bende uç yok ve o uçtan emmeye calisti hemen yara oldu su değse aklim gidiyor.. ben ayrica surekli sağmak zorunda kaldim oyuzden yara daha da artti..şuan lansinoh zeytinyagi hepsini kullaniyorum pek bi etki etmedi bende.
Öncesinde başlamış mıydın canım?Lansinoh göğüs ucu kremi ve ayva cekirdegi jeli
Bende henüz doğum yapmadım cuma günü yapacağım İnşallah , doktorum Göğüs ucu kremine başlattıÖncesinde başlamış mıydın canım?
Masallah canim saglikla buyusun bebisler insallahSelam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor? Bayadır giremiyordum foruma sayfalar da çoğalmış. Son sayfalara bakınca bebiş bakma muhabbetleri dönmeye başlamış çok şükür
Benim de 40. Haftam ayın 7 sinde doluyordu. 30 Kasımda kontrole gittiğimde suyunun çok azaldığını söyleyip yatışımı yaptılar. Sezaryen oldum. Bir gün daha bekleyemeyip son anda kasımın son günü doğurmuş oldum
Maraton başladı. Şu 11 gün nasıl geçmiş anlamadım bile. Zaman daha hızlı akmaya başladı sanki bebişle. Alışmaya çalışıyoruz bakalım
Benim ilk bebeğim. Ben hep tam günü dolsun isterdim. Şimdi bakınca keşke erken doğsaymış da erkenden kavuşsaymışız bile dedimgerçekten tarifsiz bir duyguymuş insanın saatlerce oturup izleyesi geliyor resmen inşallah doğum yapmamış arkadaşlarımızda bir an önce sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize
Faydasini gorursun insallah cnmBen suan humana iciyorum sadeve ama alayim kimyon rezene de iyi olur diye dusunuyorum
Ahh ahhh bizde ayniyiz emin ol o savasin icindeyimBen de suan ilk kez yalnız kaldım bebeğimle kısa bir süreliğine tabi uyuduğu için herhangi bir korku oluşmadı.tamamen yalnız kaldığımda nasıl yapacağımı düşünmek yerine o güne kadar alisacagimi, öğreneceğimi düşünsem daha iyi olacak sanırım. Kimse bi günde tüm donanımları ile anne olmuyordur sonuçta. Emzirirken, altını değiştirirken ben de öyleyim. Doğru pozisyonu bulana kadar savaş veriyoruz resmen:) hepsi geçecek inşallah, büyüyecekler ve bu günler birer ani olarak kalacak hayatımızda. Destek mesajınız için teşekkür ederim
Evet bana da onu solediler ama farkli bi krem aldim onu da deniyorum firsat buldukca bebedenOna dikkat edeceğim inş ebeler yardım ediyormuş sanırım, sen de garmastan krem denesen iyi diye duymuştum
Ben de sürdüm de düzenli sürmedim cnm, bugün sürüp kalkan koydum pazartesi öğlene kadar artık ne kadar yumuşatırsamBende henüz doğum yapmadım cuma günü yapacağım İnşallah , doktorum Göğüs ucu kremine başlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?