2021 Aralık Anneleri

Biz aynı şeyi yaşıyoruz. Günde 2 kere mama veriyorum. Ama meme emdiğinde uykuya dalması çok zor oluyor. Gece 11 gibi memeden sonra mama veriyorum çok daha güzel uyuyor. Bence mamayla doyuyor meme yeterli gelmiyor. Bizim doktorumuz mama desteği yap mutlaka sen ne zaman acıkır ne zaman doyar bebeğin halinden anlarsın zaten dedi. Gerçektende sadece süt emdiğinde derinde uyumuyor ıhh mıhh diyip duruyor.

Ona dikkat edeceğim inş ebeler yardım ediyormuş sanırım, sen de garmastan krem denesen iyi diye duymuştum

Selam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor? Bayadır giremiyordum foruma sayfalar da çoğalmış. Son sayfalara bakınca bebiş bakma muhabbetleri dönmeye başlamış çok şükür

Benim de 40. Haftam ayın 7 sinde doluyordu. 30 Kasımda kontrole gittiğimde suyunun çok azaldığını söyleyip yatışımı yaptılar. Sezaryen oldum. Bir gün daha bekleyemeyip son anda kasımın son günü doğurmuş oldum

Maraton başladı. Şu 11 gün nasıl geçmiş anlamadım bile. Zaman daha hızlı akmaya başladı sanki bebişle. Alışmaya çalışıyoruz bakalım

Benim ilk bebeğim. Ben hep tam günü dolsun isterdim. Şimdi bakınca keşke erken doğsaymış da erkenden kavuşsaymışız bile dedim gerçekten tarifsiz bir duyguymuş insanın saatlerce oturup izleyesi geliyor resmen inşallah doğum yapmamış arkadaşlarımızda bir an önce sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize

Masallah canim saglikla buyusun bebisler insallah

Ahh ahhh bizde ayniyiz emin ol o savasin icindeyim ama alisicaz baska caremiz yok ki gunu iyi bitirmeye bakicaz

Slm kızlar. Birşey soracam sezeryan doğum yapan arkadaşlara. Sezeryan dikişinizin hemen üstünde sertlik var mı? Ben bugün farkettim de size sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…