- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Benim de pazartesi kontrol var canım bence benim de olmayacak boşuna bekliyorum gibi, pazartesi belli olur hayırlısı olsun bebegim için yani son haftalar olduğu için endise ediyor insan ya kakasini yaparsa ya kanalda sıkışırsa falan diye yeri kalmadigindan eskisi gibi hareketde edemiyor zaten doktor alalim derse alın diycem bu kadar ay katlanıp nasıl riske atarımBen normali bekledim baya da baktık hiç gelişme yok. Senin gelir inş kolayca canım. Ananas ve hurma yedim ben. Yer silme hareketi deneyebilirsin. Benim 1 hafta sancı geliyor diye sevindiğim nst 0 çıktı hep. Oysa belimden vuruyordu baya baya
Tarih felan verildi mi canım sana
Bir videoda kadın pompa yaptım suyum geldi doğuma en etkili o diyordu. Sanırım 2-3 gün yapmış doğurmuş. Süt gelip gelmediğini söylememiş ya da gelse söylerdi sanırımŞu videoyu yapıyorum 3 gündür belki sana faydası olur.
Pompa yapmaktan çekiniyorum süt gelirse diye geliyor mu ?
Benim son gitmemde nst çok güzeldi düzenli sancı vardı doğuruyorum sandik ama geçti hepsiBen normali bekledim baya da baktık hiç gelişme yok. Senin gelir inş kolayca canım. Ananas ve hurma yedim ben. Yer silme hareketi deneyebilirsin. Benim 1 hafta sancı geliyor diye sevindiğim nst 0 çıktı hep. Oysa belimden vuruyordu baya baya
Deniyim bende yarın, yok gelmiyor canim iğne ucu gibi bişey zor çıkıyor, eğer gelseydi yapmayacaktim bende çünkü ilk sütün bebek için önemli olduğunu biliyorum 15er dk iki memeye de uyguluyorumŞu videoyu yapıyorum 3 gündür belki sana faydası olur.
Pompa yapmaktan çekiniyorum süt gelirse diye geliyor mu ?
3 gün üstüste yapmak gerekiyormus yurt dışında bilinen bir yöntem mis, ama bendende gelmedi vallaBir videoda kadın pompa yaptım suyum geldi doğuma en etkili o diyordu. Sanırım 2-3 gün yapmış doğurmuş. Süt gelip gelmediğini söylememiş ya da gelse söylerdi sanırım
Açıkcası ben de aynı şeyleri düşündüğümden normal doğuma pek çaba göstermedim hazırlanmadım, belki son günler egzersiz vs yapsam gelirdi ama uğraşmadım akışına bıraktım, gelmeyince de hayırlısı buymuş dedim. Bir kaybım var yaşım 35 başka olur mu belli değil riskleri göze alamadım.Benim de pazartesi kontrol var canım bence benim de olmayacak boşuna bekliyorum gibi, pazartesi belli olur hayırlısı olsun bebegim için yani son haftalar olduğu için endise ediyor insan ya kakasini yaparsa ya kanalda sıkışırsa falan diye yeri kalmadigindan eskisi gibi hareketde edemiyor zaten doktor alalim derse alın diycem bu kadar ay katlanıp nasıl riske atarım
Ben önceden lansiloh aldığım için doktorun verdiği kremi almadım bir daha para harcamayım diyeNe kremi verdi canım sana
Ben düzenli yürüyüş falan yapıyordum bayağı iyi hazırlanıyordum ama bebeğim son iki aydır bazı sorunlar çıkardığından süreci yatarak geçirmek zorunda kaldım, şimdide yeni harekete geçince tabi birden olmuyor zaten 2 aydır yatmaktanda zor bı doğum olucak muhtemelenAçıkcası ben de aynı şeyleri düşündüğümden normal doğuma pek çaba göstermedim hazırlanmadım, belki son günler egzersiz vs yapsam gelirdi ama uğraşmadım akışına bıraktım, gelmeyince de hayırlısı buymuş dedim. Bir kaybım var yaşım 35 başka olur mu belli değil riskleri göze alamadım.
Ben 35 e kadar yatarak geçirdimBen düzenli yürüyüş falan yapıyordum bayağı iyi hazırlanıyordum ama bebeğim son iki aydır bazı sorunlar çıkardığından süreci yatarak geçirmek zorunda kaldım, şimdide yeni harekete geçince tabi birden olmuyor zaten 2 aydır yatmaktanda zor bı doğum olucak muhtemelen
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah canım bugün baktım benim ki kanala gireli tam 4 hafta dolmuş ve halen gelmedi karnimda indi, erken doğum bekliyorduk güya inat etti simdi deBen 35 e kadar yatarak geçirdimsonrasında serbest bıraktı ama ev dışında yürümedim. Ne kanala indi ne sancım oldu. Dedim ya ben de çabalamadım hiç. Ama sen başta yürümüşsün kötü düşünme 9 ay riskli diye yatan biri çok kolay doğurdum demişti bana konuşmuştuk. Kısmet bu iş, sen allaha bırak hayırlısı olsun inş canım
Epiduralin takılması tabi hissediyorsun ama can yakıcı değil, ben suni sancı aldığım için dayanamamış olabilirim 4 5 cmde aldım epidurali. Henüz hala hastanedeyim ağrı kesici hap ve serumlar veriyorlar bilmiyorum ağrım özel bölgede de sırtımda da hiç olmadı sanınırım bu yüzden, 2850 gr doğdu. Ben epidurali bulan kimse cennete gitmesi için dua ediyorum canım olmasa ne yapardım bilmemallah analı babalı büyütsün
kaç kilo doğdu?
bir de epidural takılırken kataterin girdiğini hissettiniz mi? kaç cm de epidural takıldı? çok soru oldu kusura bakmayın
benim ilki normal ama epidural almadım arkadaşlarımın biri ağrıyı çok azaltmadı dedi diğeri doğum sonrası sırt omuz ağrısı oldu dedi
haliyle avantaj mı yoksa çok da gerekli değil mi
3850 doğdu çocuktan 1kg kesmişimEpiduralin takılması tabi hissediyorsun ama can yakıcı değil, ben suni sancı aldığım için dayanamamış olabilirim 4 5 cmde aldım epidurali. Henüz hala hastanedeyim ağrı kesici hap ve serumlar veriyorlar bilmiyorum ağrım özel bölgede de sırtımda da hiç olmadı sanınırım bu yüzden, 2850 gr doğdu. Ben epidurali bulan kimse cennete gitmesi için dua ediyorum canım olmasa ne yapardım bilmem
O videoyu izledim, ama cesaret edemedim işteBir videoda kadın pompa yaptım suyum geldi doğuma en etkili o diyordu. Sanırım 2-3 gün yapmış doğurmuş. Süt gelip gelmediğini söylememiş ya da gelse söylerdi sanırım
Bi gelişme olursa buraya yaz mutlaka, sende işe yararsa bende deneyeyim , duşta göğüslerime masaj yapıyorum ama etkili olur mu bilemiyorum pompa kadar etkili olmaz sanırımDeniyim bende yarın, yok gelmiyor canim iğne ucu gibi bişey zor çıkıyor, eğer gelseydi yapmayacaktim bende çünkü ilk sütün bebek için önemli olduğunu biliyorum 15er dk iki memeye de uyguluyorum
Tamam canim yazarım seninde haberlerini bekliyorum hayırlısıyla inşallahO videoyu izledim, ama cesaret edemedim işte
Bi gelişme olursa buraya yaz mutlaka, sende işe yararsa bende deneyeyim , duşta göğüslerime masaj yapıyorum ama etkili olur mu bilemiyorum pompa kadar etkili olmaz sanırım
Ama şunu ekliyim ada çayı bayağı ağrı yaptı şuan reglim gelmiş gibi hissediyorum, ama bir girip bir gitmiyo ki sayayım işte hep var 1 saattirO videoyu izledim, ama cesaret edemedim işte
Bi gelişme olursa buraya yaz mutlaka, sende işe yararsa bende deneyeyim , duşta göğüslerime masaj yapıyorum ama etkili olur mu bilemiyorum pompa kadar etkili olmaz sanırım
Adaçayı günde 1 fincan mı yarın alayım başlayım hurma ve ananas yiyorum bende her gün.Ama şunu ekliyim ada çayı bayağı ağrı yaptı şuan reglim gelmiş gibi hissediyorum, ama bir girip bir gitmiyo ki sayayım işte hep var 1 saattir
Hurmayada başladım bugün ananas aldırmak aklıma gelmedi, evet 1 fincan olucak otunu alıp demledim adetimide güzel söktürürdüAdaçayı günde 1 fincan mı yarın alayım başlayım hurma ve ananas yiyorum bende her gün
Yok canım hafta içi gideceğim bakalım benim normal doğum görünüyor nediceklerTarih felan verildi mi canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?