2021 Aralık Anneleri

Aynı durumdayım.Ben de bu sefer epidural alıcam tabi gelirse sancıyı azaltıyor mu cok merak ediyorum

Canim biz de gece sıkıntılı oturuyiruz ama gazdan kıvranıyor tuvaletini yapana kdr yaoinca biraz rahatliyor kabiz fln da degil:s sizinki gaz degil dediyse dr bilmiyrm cnm belki mama bir anda gidiyor mayistiriyordur

Rezene gunde kac bardak iciyorsn canim

Gobek baği dustukten sonra herhangi bisey uyguladiniz mi ? Bizimki azonce düşmüş sprey kullaniyorduk solusyon ..

Hayirli olsun canim saglikla buyut insallah

Canim biz de gece sıkıntılı oturuyiruz ama gazdan kıvranıyor tuvaletini yapana kdr yaoinca biraz rahatliyor kabiz fln da degil:s sizinki gaz degil dediyse dr bilmiyrm cnm belki mama bir anda gidiyor mayistiriyordur
Kakasını filan yapiyo ama çok huzursuz canım yani yatma diye bişey yok dün akşam gece 12 den beri bu saat olmuş yeni uyudu daldı . Düşün . Dün doktora götürdüğüme pişman oldum çocuğu çırılçıplak soydu bişey bile etmedi .

AMan doktorlar da hic dusunmuyorlar usur muhtemelen gazi da vardir cnm bir dertleri var iste anlamiyoruz biz de kac gecedir sabahliyoruz dun de 5 e kdr ugrastim masaj emzirme alt degisim kucakta dolasma:s

Kizlar bebisimin gobegi dustu ama disa dogru biraz cikik gobegi sizinkiler nasil kendi duzelir mi acaba

Teşekkür ederim destek mesajınız için. Ailelerin yanımızda olmasını suan için destek gibi görünse de uzun vadede zararı olacağını ben de düşünüyorum. Bebeğim sarılık oldu ve herkes bir şey söylüyor suan ben de bilmediğim için her söylenene inanıyorum denemedigim yöntem kalmıyor. Ama sonra sen nasil annesin senin bunu bilmen, bir şeyler yapman lazım diyorum. Bize öğretilen dayatılan şey anne olur olmaz hemen bütün donanımlari ile anne olmamız gerektiği. Oysaki annelik de zamanla öğrenilen bir şey. Olumsuz duygulara kapılıp sonrasında bebeğimin bundan etkileneceğini düşünüp vicdan azabı yaşamak da bir fayda saglamayacak bunun da farkındayım. içimden sürekli geçecek, bu günler de geçecek Bebeğim bir şekilde büyüyecek ve bu günleri gülümseyerek anacagim diyorum. Çok bas edemezsem de elbette profesyonel yardım alırım.

Ben de suan ilk kez yalnız kaldım bebeğimle kısa bir süreliğine tabi uyuduğu için herhangi bir korku oluşmadı.tamamen yalnız kaldığımda nasıl yapacağımı düşünmek yerine o güne kadar alisacagimi, öğreneceğimi düşünsem daha iyi olacak sanırım. Kimse bi günde tüm donanımları ile anne olmuyordur sonuçta. Emzirirken, altını değiştirirken ben de öyleyim. Doğru pozisyonu bulana kadar savaş veriyoruz resmen:) hepsi geçecek inşallah, büyüyecekler ve bu günler birer ani olarak kalacak hayatımızda. Destek mesajınız için teşekkür ederim

Sen kendini de koru bak sırtını üşütme şimdi terleyip duruyoruz sakın sıcaklayıp terli oturma
Bebişi karnına masaj yap bnmki de gece yarım yamalak oluyor uyku banyo yapınca rahat uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…