- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Bizimki bugun dustu ve akinti vardi doktorumuza yazdim oda krem ismi verdi 1hafta sonra kontrole cagirdi...sanirim iltihap olusmus bizimkinde ☹☹Kizlar bebisimin gobegi dustu ama disa dogru biraz cikik gobegi sizinkiler nasil kendi duzelir mi acaba
Bende yok canım zaten benim o kısım komple balon gibi dokununca bisi hissetmiyorumSlm kızlar. Birşey soracam sezeryan doğum yapan arkadaşlara. Sezeryan dikişinizin hemen üstünde sertlik var mı? Ben bugün farkettim de size sormak istedim
Yok baslamadim.Öncesinde başlamış mıydın canım?
Ben kizimla bugun 4 saat yalniz kaldim. Bana cok iyi geldi. Ve bebek daha cok emdi.ustuni degistirirken hic aglamadi.Ama arada ben agladim cok kucuksun annem sen diyeBen de suan ilk kez yalnız kaldım bebeğimle kısa bir süreliğine tabi uyuduğu için herhangi bir korku oluşmadı.tamamen yalnız kaldığımda nasıl yapacağımı düşünmek yerine o güne kadar alisacagimi, öğreneceğimi düşünsem daha iyi olacak sanırım. Kimse bi günde tüm donanımları ile anne olmuyordur sonuçta. Emzirirken, altını değiştirirken ben de öyleyim. Doğru pozisyonu bulana kadar savaş veriyoruz resmen:) hepsi geçecek inşallah, büyüyecekler ve bu günler birer ani olarak kalacak hayatımızda. Destek mesajınız için teşekkür ederim
Kız biz de başlasakmıki M morruj1Bende henüz doğum yapmadım cuma günü yapacağım İnşallah , doktorum Göğüs ucu kremine başlattı
Ne kremi verdi canım sanaBende henüz doğum yapmadım cuma günü yapacağım İnşallah , doktorum Göğüs ucu kremine başlattı
Bende lansinoh kullanıyorum aklıma geldikçe sürüyorum başla bence
Ay inş öyledir de olmaz canım ya düzgün tutturmaya çalışıcam. şimdi bile dokunamıylorum öyle acıyor hassas uçları, emerse ne olur diyorum. Doğumdan çok meme yarası korkum varYok baslamadim.
Zaten yaranin tek nedeni bebegin memeyi tam tutamamasi bence.
Bence başlayın kızlar ben geç kaldım sanırım, 2 güne bir duş alınca sürdüm düzenli sürmedim. Şimdi pazartesi sabaha kadar gidip gelip sürücem inş faydası olur
Ay sorma bana da önce 7 de gel dedi ay hocam çok erken falan dedim iyi 7 buçuk olsun dediÖyle çok hikaye duydum ya
Kontrole gidip doğuran
Bakarsın öyle olur
Eşyaların yanında olsun bari
Beni de sabah 7.30da çağırdı
Ayağının tozuyla kesecek diye korkuyorum
Benimki 11.gün düştü.Bugun mu dustu acaba bizimki hala dusmedi
Beni son haftada kabul etti ya ben hiç sesimi çıkaramıyorumAy sorma bana da önce 7 de gel dedi ay hocam çok erken falan dedim iyi 7 buçuk olsun dedi
Göbeğinde demi bnm sol tarafta var sanırım normal bişiSlm kızlar. Birşey soracam sezeryan doğum yapan arkadaşlara. Sezeryan dikişinizin hemen üstünde sertlik var mı? Ben bugün farkettim de size sormak istedim
Yalnız kalmak iyi geliyor sanırım ama henüz denemeye cesaretim yokBen kizimla bugun 4 saat yalniz kaldim. Bana cok iyi geldi. Ve bebek daha cok emdi.ustuni degistirirken hic aglamadi.Ama arada ben agladim cok kucuksun annem sen diye
Ay kıyamam Allah şifa versin tez zamandaBenim bebegimde daha 10 gunluk 5 gündür hasta burun tıkanıklığı vardı dün sali acile götürdük solunum yolu enfeksiyonu,hava verildi antibiyotik başlandı,sürekli burun temizliği saniye yalnız bırakamıyorum emiyor ama çok az 3 gündür sütüm azaldı sütümü sagip kasikla vermeye çalışıyorum ama kilo almıyor.Birazdan tekrar götüreceğiz şu 10 günde ömrümden 20 yıl gitti.Allah yardimcimiz olsun inşallah
MaşallahhhÇook şükür
Bebişkom 3710 gr 52 cm doğdu genel olarak bir sıkıntımız yok biraz sinirleniyor ememediği zaman
Ama güzel emzirdik neyse ki
Güzel bir sezaryen oldu valla öyle pek bi ağrım da olmadı sadece sağ bacağım hala tam kendine gelmiş değil
Gecmis olsun sağlıkla büyüsün bebişKızlar bizde doğum yaptık çok şükür, epiduralli normal doğum oldu 2 3 ufak yırtık oldu hasar olarak, çok güzel bir hismiş doğum yapmak bebek sahibi olmak. Doğum yapacak olanlarda hayırlısıyla alsınlar kucaklarına inşallah
Ben normali bekledim baya da baktık hiç gelişme yok. Senin gelir inş kolayca canım. Ananas ve hurma yedim ben. Yer silme hareketi deneyebilirsin. Benim 1 hafta sancı geliyor diye sevindiğim nst 0 çıktı hep. Oysa belimden vuruyordu baya bayaOhh grubun yüzde 90 i bebisleri kucaklarında tabii sessizliğe gömülmüşben ve doguramayan 3 5 kişi kaldık hiç ses seda yokmu normal doğum bekleyenlerden, 2 gündür pompa ,squat yapıyorum ,bu akşam adaçayı da içtim ufaktan ağrılar başladı ama düzenli gelip giden bir sancı yok umarım doğumu baslatabilirim
Hayırlarla al inşallah kucağına canım inşallah çok kolay geçsinBen de sürdüm de düzenli sürmedim cnm, bugün sürüp kalkan koydum pazartesi öğlene kadar artık ne kadar yumuşatırsam
Şu videoyu yapıyorum 3 gündür belki sana faydası olur.Ohh grubun yüzde 90 i bebisleri kucaklarında tabii sessizliğe gömülmüşben ve doguramayan 3 5 kişi kaldık hiç ses seda yokmu normal doğum bekleyenlerden, 2 gündür pompa ,squat yapıyorum ,bu akşam adaçayı da içtim ufaktan ağrılar başladı ama düzenli gelip giden bir sancı yok umarım doğumu baslatabilirim
Hepimiz sağ sağlim kavuşuruz inş süt kokulu bebişlerimizeHayırlarla al inşallah kucağına canım inşallah çok kolay geçsinBen de çok düzenli kullanmıyorum üç kere felan kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?