Bende yarın ona başlayayım hadi inşallah en yakın zamanda sağlıkla doğuralımHurmayada başladım bugün ananas aldırmak aklıma gelmedi, evet 1 fincan olucak otunu alıp demledim adetimide güzel söktürürdü
Gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsünKizlar bende bugun 12.30'da spinalle dogurdim cok sukur ikimizde iyiyiz darisi dogurmayanlarin basina
Amin cnim cok tsk ederim sende saglicakla kavus yavrunaBende yarın ona başlayayım hadi inşallah en yakın zamanda sağlıkla doğuralım
Gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün
Hayirli olsun saglikla buyut insallahKizlar bende bugun 12.30'da spinalle dogurdim cok sukur ikimizde iyiyiz darisi dogurmayanlarin basina
Kizlar bende bugun 12.30'da spinalle dogurdim cok sukur ikimizde iyiyiz darisi dogurmayanlarin basina
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahKizlar bende bugun 12.30'da spinalle dogurdim cok sukur ikimizde iyiyiz darisi dogurmayanlarin basina
Cok tsk ederim cumlemizun insGözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Teşekürler hep beraber ınşHayirli olsun saglikla buyut insallah
Canim korkulacak hic birsey yok ameliyatta hic birsey hissetmeyeceksin sonrasinda da birzcik ayaga kalkarken aci olacak ondan sonrasi zaten kolay agri kesici antibiyotik falan kullaniliyor zaten bebisine kavusunca da hic birsey dusunmeyeceksinSaat 4.30da uyandım
O saatten beri nasıl doğuracağım diye dertleniyorum...
Ya ben spinalde panik olmadan durabilir miyim onu bilmiyorumCanim korkulacak hic birsey yok ameliyatta hic birsey hissetmeyeceksin sonrasinda da birzcik ayaga kalkarken aci olacak ondan sonrasi zaten kolay agri kesici antibiyotik falan kullaniliyor zaten bebisine kavusunca da hic birsey dusunmeyeceksin
Bak su hissediyorum diyenlere bakma dokunuslari hissedeceksin ama bu aci degil dokularin ayrilisi falan da degil eger sakinlesemezsen uyutuyorlar zaten benimki ani oldugu icin ben o an sakinlesemedim uyutuldum ama bebegimin ilk anini gormeyi cok isterdim oglumda gormustum harika bi duyguyduYa ben spinalde panik olmadan durabilir miyim onu bilmiyorum
Dokuların ayrılmasını bilmem neyi hissedeceksin dediler
Çok gerginim
Genel anestezi desem onda da ağrı kesici uyanınca veriliyormuş
Ona dayanabilir miyim onu da bilmiyorum
Doğurmasam mı acaba diye düşünmeye başlafım
Panik anında uyutulduğunu yüz kere duydum aslında biliyorumBak su hissediyorum diyenlere bakma dokunuslari hissedeceksin ama bu aci degil dokularin ayrilisi falan da degil eger sakinlesemezsen uyutuyorlar zaten benimki ani oldugu icin ben o an sakinlesemedim uyutuldum ama bebegimin ilk anini gormeyi cok isterdim oglumda gormustum harika bi duyguydukesinlikle genel anestezi isteme belden uyustursunlar baktin paniksin uyutulursun
Saat 4.30 da uyandım ne zaman doğurucam ben diye dertleniyorumSaat 4.30da uyandım
Saat 4.30da uyandım
Doğurma stresinden uyuyamayanlar derneğiSaat 4.30 da uyandım ne zaman doğurucam ben diye dertleniyorumgelen giden yok
Nerde yapacaksın doğumu CanımYa ben spinalde panik olmadan durabilir miyim onu bilmiyorum
Çok gerginim
Aynen suan gozlerim kapaniyor rutine bagladik emme gaz cikarma cis yapma sonra tekrar agliyorDogurmayanlarfırsatınız varken uyuyun bence yoksa benim gibi geceleri sabahlarsiniz
Uyumuyor uyumuyoooorrrrr cildirmak üzereyim çok yoruldum
Korkudan açlık maçlık hşçbş şey görmüyor benim gözümDoğurma stresinden uyuyamayanlar derneğiben de yarın bu saatlerde napıcam nasıl aç durucam onu düşünüyorum
Yok orada doğurmayacağım yaNerde yapacaksın doğumu Canım
Eger konustugumuz hastane ise hiç korkma ameliyat Ekibi,doktorları, anastezı uzmani kat Hemşireleri çocuk yenidoğan Hemşireleri gerçekten çok iyi
Ben de Spinal oldum hicbirsey hissetmedim hatta sordum
da hissedecek miyim diye sadece arada dokunuşları duyacaksin dediler diş çekilirken his Yok ama yapılan işlemi duyuyorsun ya öyle düşün ama ben onu bile hissetmedim sıfir his
Eger heyecan yaparsan zaten takip ediyorlar değerlerini ona göre ilaç veriyorlar mesela
ben bende bulantı çok oldu
Hemen ilaç verdiler kesildi anında,bebeği görünce heyecanım arttı hafif uyuttular narkoz verip kaç dk uyudum
. Bilmiyorum uyandığımda dà hersey bitmişti.
Servise çıkınca zaten bir süre bacaklarda his olmuyor sadece bebeğe odaklanip emzirmeye çalışıyorsun o sırada o kadar çok serum ve ağrı kesici veriyorlar ki...sadece ayağa kaldirdiklarinda biraz ağrı hissi olacak o da normal artık ondada ağrım var dedikçe iğne yaptılar bana.ilk gün zor oluyor ama inan ikinci gün normale dönüyorsun yavaş yavaş
Hiç korkma hersey kolay ve guzel olacak
Sedasyon isteyebilirsin eğer böyle kaygıların varsa, bebeğin doğması çok kısa suruyor bebeğini gördükten sonra götürecekler ya dikisler sırasında biraz uyutabilirler, genel anestezi kadar sıkıntı olmuyor onda, TV nin karşısında uyuklamissin da izlediğin şeyin birazını kaçırmışsın gibi düşünYa ben spinalde panik olmadan durabilir miyim onu bilmiyorum
Çok gerginim
Benim isteğime göre veriyorlar mı öyleSedasyon isteyebilirsin eğer böyle kaygıların varsa, bebeğin doğması çok kısa suruyor bebeğini gördükten sonra götürecekler ya dikisler sırasında biraz uyutabilirler, genel anestezi kadar sıkıntı olmuyor onda, TV nin karşısında uyuklamissin da izlediğin şeyin birazını kaçırmışsın gibi düşün
Ben ilk dogumumda spinal oldum ama sedasyon da verdiler, hatta ben gayet rahat olduğumu düşünüyodum heyecanlı değildim yani bana göre, belden iğneyi yaptı anestezi doktoru, sonra dedi ki seni 5-10 dk uyutucaz, başta itiraz ettim hayır ben bebeğimi gorucem falan diye, o da bebek doğduğunda uyanmış olacaksın merak etme dedi, kaç dk uyuttu bilmiyorum ama gözümü açtığımda hemşire başucumda oğlumu tutuyordu ben Anne oldum diye ağlamaya başlamıştımmeğerse benim tansiyon nabiz biseylerim yükselmiş o yüzden o anda böyle bir karar vermiş doktor, kendimizi Türk hekimlerine emanet edicez yani
Gece 4.30-7.30 arası bayılacak kadwr korkuyordumgiggles bence aklına bu düşünceler geldiğinde odağını değiştirmeye çalış. Bende aynıyım, normal istiyorum ama kötü şeyler okuyorum içimi korku kaplıyor sezaryenden nedense ayrı bi korkuyorum. Geçen gece ufak sancılarım oldu eşim zor sakinleştirdi bütün vücudum titriyordu geliyor nasıl çıkacak diye şimdi aklıma geldikçe bir şekilde çıkacak diye geçiştirip başka şeylere odaklanıyorum. Düşünmemeye çalış akışa bırak yarın bu saatlerde oğluşun kucağında olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?